2009-12-30
 18:54:23

Bättre sent än aldrig...

Hej, hej. Jag tänkte bara skriva God Jul på lite olika språk.



engelska - merry chrismas 
spanska - feliz navidad
franska - jaycux nöel
tailenska - sawa dee pey mai
polska - wesotych swiat      (a:et ska ha en "svans" och då utalas det aoo)
                . 
            bozego narodzenia 




PS: Kan ni God JUl eller något annat ord som kan vara kul att veta eller så kan ni skriva det i en komentar och skicka till mig.
Jag tycker om att lära mig små ord på olika språk. Jag försöker lära mig; jag kan flytande svenska tex.. fast på massa olika sptåk.. Jag tror att jag har det på lappar någonstans på ca 12 olika språk men jag vill a på fler språk.. det vore coolt.
2009-12-30
 18:21:08

Lugg

Hej, igår åkte jag och mamma till banken för att öppna ett sparkonto till mig, som vanligt tjatade mamma om att jag skulle klippa mig för jag hadde så tovigt och skadat hår. Jag ville inte klippa mig hos frisören för dom klipper så himla mycket så det finns nästan risk att bli flintis.... så vi åkte till mammas jobba kompis som klipte mig typ en cm, inte så mkt, tur.... sedan fick jag den galna idén att jag skulle ha lugg.. det blev ganska fint.. enligt min familj i alla fall men dom kanske säjer så för att vara snälla...

Just ja, jag ska ringa till cervera och fråga om jag får proua där vecka 7... hoppas jag får det.


Nu hinner jag inte blogga mera ska städa mitt rum, det är nästintill omöjligt....
önska mig lycka till... 

2009-12-28
 17:35:22

Första ilägget!!

Hej,hej. detta är mitt första inlägg (som ni kanske redan har märkt). Jag har försökt i över ett år att skapa en blogg på blgg.se men det har inte gått men nu äntligen går det:)

Jag kommer att försöka blogga så mycket som möjligt men jag är inte så bra på att uppdatera men man kan alltid försöka..

ses snart igen kram linnea

2009-12-28
 17:22:57

Välkommen till min nya blogg!