2012-08-31
 14:24:00

3 steg

Hej bloggen!

Just nu sitter jag i skolan och har bild. slutar om typ en halvtimma och då ska jag åka till pappas jobb sen ska vi gå på Gaga.
Har med mig kameran så förhoppningsvis blir det massa bilder.
Kommer säkert upp bilder på Instagram så kika in på linnojja och följ mig om ni vill XD
Här kommer bilder på bilden jag redigerade på lektionen.
(Översta är det färdiga resultatet)
Hörs Kram <3



 
 
 
 
2012-08-29
 23:55:11

Tomt

Hello
Idag var jag i skolan som vanligt och förhoppningsvis löste dom problemet vi haft med schemat. Gick 15 min tidigare för att hinna med bussen hem, sprang precis på innan den gick.
Har rensat lite garderob som ska säljas på loppis i helgen, trodde jag skulle få ihop en del men det blev lite mer än så. Skönt att bli av med hoppas bara att det inte är för mycket.

Imorgon blir det hem till sigrid för prissättning av sakerna och sen blir det nog bak och lite så. Hörs imorgon god natt <3
2012-08-28
 19:44:00

Aug. 28, 2012

tjoho!

Det känns verkligen att skolan kommit igång, vi har två läxor till nästa vecka. Det är brev till engelska läraren och svenska boken ska vara ut läst + att vi börjat på engelska bok.

Va hos Sigrid och bakade woppies som blev super goa.

Nu ska jag leta efter lite kläder som jag ska sälja på loppis och om jag hinner ska jag skriva brevet till engelsk läraren.

Hörs Kram <3
2012-08-27
 23:46:31

Tänk först

Hej! Hittade denna bild när jag va inne på facebook.
Bara för att det är tecknade gubbar på denna bild betyder det inte att det inte kan hända. Snälla tänk er för innan ni säger saker som skulle kunna såra någon. Detta va ett extremt exempel men tex. innan du tänkt säga att polotröja kolla runt lite och se om någon har det på sig. Samma sak med allt ta en titt och se till att ingen har något att göra med vad du ska snacka skit om. Jag vet att jag själv är dålig på sånt och kommer alltid på mig själv mitt i meningen och ba: upps du hade visst det på dig, men ha det i tanken så kommer alla må så mycket bättre.

Kram och god natt <3
2012-08-25
 23:26:36

To the moon and back

Hej, skulle gått på bio idag men mådde inte så bra så de får bli en annan gång istället.
 
"Ett litet steg för människan, ett stort steg för mänskligheten". 
 
Såg när jag gick in på svt.se att Neil Armstrong första mannen på månen har dött.
Det finns fakta, bilder och klipp från månlandningen där för er som är intresserade att läsa mer.
 
 
2012-08-24
 06:07:46

Back to school

God morgon :)
Idag är min första skoldag, kommer väll vara lite rektor välkommen tillbaka tal, få busskort och sen gå hem. Hoppas på det i alla fall.
Kan inte förstå att jag börjar 2:an nästan större än förra året, nu känner jag alla och det är bara två år kvar i skolan woho haha låter som jag snart går ut men sjuk pep i alla fall men det släpper väll tills på måndag när det börjar på riktigt.

Ikväll ska jag på spelning, Sigrid ska tyvärr inte me för hon ska på läger. Hoppas att jag hittar dit i alla fall.

Hoppas att ni får en underbar dag nu ska jag ner och käka vanilj yoghurt och nektarn så jäkla gott fattar inte att jag inte ätit det tidigare.

Kram <3
2012-08-22
 22:38:11

2 TB

Idag va Maria här och vi tittade på Abduktion och käkade lunch. Sen eftersom min blogg är så otroligt populär läste en av mina största fans att vi va hos mig och självklart ville hon vara med och efter mycket tjat och massa mutor fick hon va med. Vi satt och glodde på lillabloggen och Sunes jul när jag sa att hon i Sune va tjejen som Tobbe blir kär i, i Eva och Adam men Alma (mitt största fan) sa att det inte va hon och då va jag såklatr tvungen att visa och visst va det hon :)
Sen vid sex va dom tvungna att gå hem så jag hann köpa en hårddisk och äntligen kan jag leva som en normal människa där datorn fungerar och det inte kommer upp en "minnet är fullt"-pop upp var 5:e sekund.
 
Kram <3
 
2012-08-22
 00:54:24

Om man väntar på någonting gott..

Hej på er!

Jag är jätteledsen för att jag inte har bloggat men jag har inte haft någon dator och tydligen vill inte min mobil att inläggen jag skriver där ska komma upp här.

Min dator har i alla fall varit trasig, sladden gick av och jag har försökt leta efter en riktig PackedBell sladd men ingen säljer dom så nu kunde jag inte hålla mig från datorn så jag köpte en (doe tappade ordet..) en sån man kan byta "munstycke" på.
På torsdag blir det till att leta efter en hårdisk eller jag vet redan vilken jag ska köpa men jag måste ta mig dit och göra det sen kommer bilder från hela sommaren. Just ja, måste hämta bilderna från Kämpers hos Sigrid och ladda över från kamerorna.

Har inte gjort speciellt mycket sen sist, va och såg Ola Salo och radiosymfonikerna utanför operan i torsdags och Uggla va på Grönan i fredags och dör stod jag och pappa än en gång i publiken.

På fredag börjar jag skolan och efter ska jag gå på tävling med Shape, och nästa fredag blir det Gaga på Globen. Mycket musik på g kul :)

Hörs imorgon hoppas jag, måste sova nu så att jag orkar upp imorgon och träffa Maria som varit i Grekland, såå avis hihi

Kram <3
2012-08-13
 20:40:50

Sommarjobb nummer 2

God kväll mina vänner hihi

Idag har jag inte gjort något alls, laddat upp för imorgon då jag har mitt andra sommarjobb för i år.

Imorgon ska jag jobba på ung 08, jag kommer stå i det största tältet i mitten vet inte riktigt vad jag ska göra. Får se imorgon nu ska köttet ut ur ugnen hörs Kram <3
2012-08-04
 08:04:30

På väg hem

Godmorgon!

Har precis lämnat Åbo och ska strax sova.
Kommer hem ikväll typ åtta och då har jag hela 20 dagar kvar tills skolan börjar.
När jag kommer hem kommer ni få se lite bilder som bror tagit med min kamera, har över 1000 bilder men bara från två tillfällen. Hihi
Hörs ikväll eller imorgon. :)
Kram<3