2010-12-31
 01:09:07

Bestämde kläder till imorgon/idag..

Hej bloggen!
Idag bestämde jag mig för att jag skulle ha min nya klänning från Nelly idag.. klockan är över tolv.. Men då upptäckte jag att jag var tvungen att köpa en ny vit BH. När jag var där inne och provade var jag tvungen att gå från 75 (runt om) till 65-60 jag som är så tjock hur kan jag vara så smal där??? Fattar inte..
Aja det är inte så intressant.
Det är nyår om ca 22h och 30 min.. Ska strax sova men jag tyckte att det var viktigt att skriva ett mail idag så att jag bara kan skicka det imorgon kommer att bli en stressig dag.
Nu måste jag gå och sova. Hoppas att vi hörs imorgon. Kram Linnea <3
2010-12-29
 10:19:31

Till sjukhuset...

Hej bloggen!
Väntar just nu på att mamma ska komma och hämta mig känner mig stressad vi ska vara där om ca 20 min.. Hon köper med en jätte god macka på vägen vid hennes jobb dom är så himla goda!! Jag har med mig kameran om det blir operation eller något annat,, uppenbarligen är det något fel på mig med vad?? Är så jä**la rädd jag har bara varit på sjukhus för något allvarligt 2 ggr först mitt brutna lillfinger och sen min hälsena och då låg jag och skrattade när dom sydde men nu 5 år senare kommer jag att dö?? Nu måste jag sticka ses <3
2010-12-26
 21:05:52

Idag åker alla hem :(

Hej bloggen!
Jag är jätte ledsen för den låga uppdateringen men jag vill ju vara med min familj och släckt så mycket som möjligt. Nu har dessutom Oskars flickvän Melissa och Alexanders flickvän Jasmine hit så då måste man ju vara lite extra trevlig höhö eller inte.. Nä men jag har inte haft tid att blogga helt enkelt.
Pappa var och köpte sladdar till våra högtalare så att vi skulle kunna ha på suraunsystenet när vi såg på film då åkte han till Media Markt och råkade hitta en externhårdisk på 1 TR (1000 GB) för bara 475 och dessutom var det 20% rabatt, i vanliga fall få kostar den runt tusen lappen så han ringde mig och frågade om jag ville ha den och så köpte han den så nu måste jag skrapa fram pengar,, jag som tänkte att jag bara hade en massa pengar då jag fick kameran men nejnej då behöver man ju en massa andra saker..
Nu tror jag att jag ska göra någonting med Emma kanske så "Bröllops fotografen" för att få lite fotofeeling höhö. Dom drar strax så jag ska i alla fall gå ner.
Puss på er och hoppas att alla mina läsare har lov annars ha så kul på jobbet för alla skolor är stängda haha jag är ledig i typ 2 veckor till vet inte så noga haha... ska man veta det??
Så här ser den ut!
2010-12-24
 23:55:03

Mina Julklappar 2010

Hej bloggen!
Jag tänkte bara visa några julklappar jag fick i julklapp glömde några men dom kommer säkert med på nån bild nån annan gång.
Jag fick: Min kamera :D Jag kan inte uttrycka min glädje en Nikon D3100, Kamera bok, Väska, Minne, Diverse till kameran, New moon, Inception, Bröllopsfotografen, nån manga film, två par leggings, två tjocktröjor, några klänningar från Nelly.com, en bio biljett + pulkagris från min kusin Andreas, En "spindel"  man drar på huvudet, massa smycken mm kommer inte ihåg allt men som sagt det kommer att komma upp bilder på nästan allt under tiden som kommer.
Hoppas att ni har en underbar jul! Nu ska jag gå ner och vara lite mer social innan dom undrar var jag tagit vägen,, mina fastrar med familj är här.  Just ja,, min bror Felix fick en  dator i julklapp!
Ses imorgon eller när jag hinner Kram Linnea
PS: Jag är jätte ledsen att bilden blev så liten men jag hinner inte fixa det nu sorry..
2010-12-24
 11:01:11

God jul mina underbara läsare!

Hej bloggen!
Just nu sitter jag i min nya klänning från Nelly,, den är jätte fin ska försöka lägga upp bild sen.
Nu ska jag fortsätta med ingenting egentligen,, ska typ äta lite.
2010-12-23
 15:40:49

Jul shopping

Hej bloggen!
Sorry att jag inte bloggar men jag har så himlamycket kvar att göra inför jul imorgon omg... Strax ska jag ut och handla julklappar,, jag är sent ute för förut tänkte jag snål tankar om att om jag köper julklappar till andra får jag aldrig ihop till min kamera.. men nu så va fan det kan ta ett tag till bara mina nära och kära blir glada är 1000 ggr mer värt! Dessutom hoppas jag att dom ger presenter tillbaka då blir det ju lika. Så nu ska jag ut och shoppa loss.
Hinner inte blogga så mycket mer ska dra på mig kläder och fixa lite i mitt rum sen drar jag.
Förstöra julen med förhandsvisning blunda mi som är som jag som bara kan se detta på julafton höhö
Puss och Kram LINNEA
2010-12-22
 06:03:00

Tack Olivia

Hej bloggen!
Nu sover jag säkert men jag ville inte att det skulle komma upp sekunden efter det förra inlägget så jag kör ett tidsinställt istället.
Tack så jätte mycket till Olivia som fixat min nya fina juliga design! Vill jätte gärna ha hjälp av andra som är lite bättre än jag att fixa en fin design och få design tips så att jag kan ha en snygg och passande design året om snälla hjälp mig! Är värdelös på allt sådant, och om någon vet hur man sätter ut sin Spotify lista så är jag intresserad.
Adios SES senare! Linnea
2010-12-22
 03:00:00

Kommer säkert att somnat vid det här laget!

Hej bloggen!
Nu kommer ett tidsinställt inlägg för jag har ingenting att göra jag är jätte trött men jag kan inte somna så då kom jag på att om jag nu gör det jag ska som jag ännu inte gjort och stänger ner allt utom Spotify så kommer jag kanske att somna snabbare för då är jag inte distraherad av nått men jag skulle vilja läsa ut min bok för jag har bara typ 50 sidor kvar tror jag. Nu ska jag i alla fall plugga in Ipoden så att den är färdigladdad till imorgon sen ska jag borsta gaddarna sen får vi se hoppas att jag vill sova då annars kommer jag att må dåligt imorgon. Men nu ska jag i alla fall gå ut från datorn!
Puss Sov gott (L)
Tänkte lägga upp "Gubben i lådan" men då kom jag på att det kanske var smartare med en lugnare låt nu på kvällen/natten så det blev denna istället <3
Ojdoj klockan är 02.50... fast ändå inte sååå mycket..
2010-12-22
 02:08:02

Fin besök

Hej bloggen!
Idag var det skolavslutning Jippie äntligen lov om 3 dagar är det julafton jag längtar så mycket.
Efter skolavslutningen drog jag och Alma till coop för att handla lite till mitt pepparkakshus och så skulle jag kolla upp en sak på Willy's som pappa tipsade om så jag måste skicka ett mail imorgon.
När vi kom tillbaka gick vi till Maria för att få lite snabb mellis, det var jätte gott! Då vi var klara drog vi tillbaka till skolan för att vara fritidsledare, det gick jättebra jag hann rita två teckningar sen skulle vi gå höhö tiden går fort när man har roligt. För det fick vi en varsin biobiljett! WOW hoppas att det kommer nån bra film under lovet som man kan se. Kom gärna med förslag Tack!
När vi var klara där stack jag och mamma hem till mammas jobbarkompis Bettan som brukar klippa mig, det blev minimalt så jag tycker att det är onödigt att lägga upp bild. Hatar att klippa mig. När vi satt och fikade kom jag på att det skulle vara askul om jag fick vara hund vakt för en dag så jag frågade om jag fick ta med mig dom och det fick jag så just nu ligger Romeo vid mina fötter och Rocky tror jag ligger där nere.
Jag har precis tittat på "Ung & Bortskämd" och julkalendern. Hatar att man måste vänta till nästa dag innan man får se nästa avsnitt på julkalendern igen.  Nu ska jag fixa i ordning mig inför sängen sen ska jag nog läsa lite i en av "twilight" böckerna (Kommer inte ihog vilken jag håller på att läsa med det är bok 3 asså eclips på engelska..)
see you soon (I hope) kanske imorgon Puss och Kram Linnea
2010-12-20
 12:43:05

Gästblogg festblogg!!

Hej alla läsare!!

Olivia här jag som vann tävlingen för jättelänge sen. Nu tänkte jag gästblogga lite. Jag heter Olivia om ni inte förstått det än. På min blogg kan ni läsa om foto och mitt liv. Just nu sitter vi i skolan och har det väldigt trevligt, vi har egentligen matte men det är betygssnack så vi får göra typ vad vi vill. Linnéa står här bredvid och sjunger väldigt bra..... 

Nu måste vi gå till musiken men kom ihåg att läsa min blogg  oliviafoto.blogg.se !!!

HÄR
HÄR
HÄR
HÄR
HÄR
HÄR
HÄR
2010-12-20
 11:36:58

Sitter brevid en mupp!

Hej bloggen!

Just nu sitter jag brevid http://marysss.blogg.se/ och jag kallar henne mupp för att min vän Olivia kallar henne det höhö,,, sämst förklaring.

Aja jag sitter i skolan och väntar på att dagen ska ta slut, då ska jag skynda mig hem och hämta alla julklappar sen ska jag skynda mig hem till Alma och byta julklappana sen ska jag snabbt hem igen och fortsätta pynta.

Nu ska jag sticka Ses ikväll om jag hinner Puss och Kram skumbanan (L)





Min kompis Maria är på övre raden nr.2 från höger
2010-12-19
 19:09:29

Aj min rygg

Hej bloggen!
Har så himla ont i ryggen har stått upp i flera timmar och våran köksbänk är till för typ dvärgar så man böjer sig jätte mycket dessutom så brukar jag inte direkt vara jätte rak i ryggen så det hjälper ju till ännu mer. Det är i alla fall bara två stycken kvar så sen ska jag gå och fortsätta städa mitt rum JÄÄÄSP!!!
Nu måste jag gå igen ses Kram L
Stackarn haha
2010-12-19
 16:37:08

Långsamt

Hej bloggen!
Just nu sitter jag och väntar på julklapparna..
Detta är så svårt jag vill säga vad jag gör men det går ju inte om någon som ska få dom sitter och läser detta :( aja jag ska ta bild på det innan jag slår in dom och sen får jag lägga upp bild när dom fått dom oh va smart jag är bilr närstan förvånad..
Nu måste jag gå men en ledtråd på vad jag gör är varmt... Fundera på haha
Just nu lyssnar jag på:
2010-12-19
 13:24:27

Ska byta julklappar imorgon...

Hej bloggen!
Imorgon ska jag byta julklappar med mina vänner men jag har ett litet problem... Eftersom jag varit sjuk så har jag inte kunnat gå ut för att skaffa julklappar så jag är bara halv färdig.. Så jag får köra på en nödlösning hoppas att ni inte tycker att jag är dålig eller nåt jag ska göra mitt bästa är hemskt ledsen. Sen ska jag fixa dricka någon gång eftersom jag inte kunnat fixa det heller. Fan jag är besviken på mig själv! Och om 5 dagar är det julafton och jag har inte fixat en enda julklapp. Sorry alla mina nära och kära men det blir en pysslig jul i år.. Snåla Linnea fy skäms höhö..
Nu ska jag gå ner och börja med julklapparna kommer nog att gå ganska fort hoppas det i alla fall.
Puss och Kram SES L
Just om 9 dagar fyller bloggen år!
2010-12-18
 15:05:29

Stor städning/ special uppdrag..

Hej,, just nu håller jag  på att storstäda mitt rum, om jag får säga det själv så går det sämst jag har ingenstans att lägga mina saker och jag har bara för mycket.. Kommer aldrig att hinna klart i tid. Suck..
Min special uppdrag är att sätta ihop en jul spellista på spotify.. men jag är typ sämst på jullåtar så snälla hjälp mig jag behöver så många låtar som bara finns snälla snälla hjälp mig Tack i förskott!
Nu ska jag fortsätta städa/pynta orkat inte städa och sen pynta jag vill ha julstämning så jag pyntar medans jag städar ;) smart va höhö..
Ses senare och kom ihåg att vara snälla för det är bara 6 dagar kvar till julafton jag kan inte fatta det det man längtat efter hela året är slut om bara en vecka jag blir som ett litet barn på typ 5 år snart kommer tomten. wow
Just pappa frågade mig igår,, -eftersom vi ska ha jul hos oss i år vill du vara tomte?
Jag ba- Men pappa nu får du skämmas tomten är tomten och ingen kan vara honom han kommer när du går och köper tidningen!?
Då svarade pappa- Men Linnea du tror väll inte på tomten :s.. Du slutade tro på honom när du var typ 3
Jag ba: Men pappa man får inga julklappar om man inte tror på tomten så bete dig så att du får det annars ligger du illa till för jag tänker inte precis köpa något till dig för det gör ju tomten.. Jag har i alla fall varit snäll. haha så det så.
ses nån annan gång kramar Linnea
Bara min lista höhö
2010-12-17
 12:30:06

Har fått svar!

Hej bloggen!
Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen... Mamma ringde till vårdcentralen nyss och fick reda  på vad det är för fel på mig,, Ja, jippie jag får veta vad det är! Men vad är det då? Jo när jag mg röntgade det 2 veckor efter olyckan hade jag fortfarande en rejäl svullnad (vet ej om den är kvar..) dessutom är mitt knä snett, men dom kunde inte se om det var medfött eller om det kom då. Men det skulle inte vara så konstigt om jag är född med det eftersom mina ben inte var fast växta när jag föddes (kommer inte ihåg vad det heter..) Så det är problemet.. Jag ska kanske börja på sjukgymnastik men jag vet inte när dom skulle i alla fall skriva upp mig..
Puss och kram det var allt för nu SES Linnea
2010-12-16
 22:50:49

Jag blir galen!!

Hej bloggen!
Tydligen tycker mamma att jag ska gå till skolan imorgon men jag kan fan inte jag mår skitdåligt men jag är för dålig på att visa det och då tror hon inte riktigt på en. Dessutom så ringde mamma för att få veta vad det är för fel på mitt knä och det ända dom sa var ring tillbaka imorgon läkaren är inte här,, men va f*n det är väll bara att gå in i hans/hennes rum och hämta pappret där det står eller??
Aja nu ska jag sova är skit trött den ska jag vara riktigt sjuk imorgon för jag kommer inte orka att vara i skolan så jag kommer ändå att gå hem om jag går dit.
Puss och Kram Sov gott Linnea
2010-12-16
 21:03:31

Julkort färdig skrivna!

Nu har jag skrivit klart alla julkort. När jag sökte på "roliga julkort" på google kom den söta igelkotten på bilden ovan upp och då var jag bara tvungen att lägga upp bilden på den och mänskans bästa vän katten också.
Kommer att stanna hemma imorgon också är fortfarande sjuk :( Men jag och mina underbara kompisar ska byta julklappar på måndag och jag måste köpa för mer pengar så jag får väll dra ut nån dag i helgen och shoppa loss julklappar till alla mina nära ock kära, skulle egentligen gjort den under veckan men jag har fått lite hinder om man säger så men mamma sa att det var bra med frisk luft när man är sjuk så jag funderar på om jag ska dra och handla imorgon i alla fall. Ska ha julstök med bakning och ljusstöpning i helgen hade jag i alla fall planerat vi får se om det blir av eller inte..
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen tror jag att jag ska lägga mig och läsa.
God natt om jag inte bloggar mer ikväll.
Kram Linnea
2010-12-16
 13:53:04

8 dagar kvar!

Hej bloggen!
Jag kan inte fatta att det bara är 8 dagar kvar till julafton och bara 3 dagar kvar i skolan.
Just,, tack Alma för tipset ska göra det strax.
Jag vaknade för ca en timme sedan och jag såg på julkalendern på svt play och sen tittade jag på någonting annat som jag inte riktigt vet vad det var. Nu tänkte jag dra igång en film och städa samtidigt men jag skulle behöva käka först men jag är inte alls hungrig men jag tror jag tar något i alla fall så att jag inte får hungrigt ont i magen, är det bara jag som får det eller är det någon annan som också fått det?
Nu ska jag gå och äta ses senare Kram Linnea
mitt rum just nu..
2010-12-15
 22:23:53

Missar tävlingen :(

Hej bloggen!
Imorgon ska vi ha tävling i skolan med våra råttfällebilar men tyvärr kan jag inte vara där och stötta laget och fälla en tår när vi vinner för jag kommer tyvärr att vara sjuk imorgon också. Jag blir så arg :(
Jag har inte så mycket att skriva om jag ska hoppa i säng nu och sova det är den bästa medicinen tycker dom flesta jag pratat med så god natt.
Just har någon några tips på träning som man kan göra hemma som inte skadar mitt knä förutom sitttupps?
Kram och god natt Linnea SES imorgon ;)
Så här ser jag ut just nu sängliggande och trött...
2010-12-15
 19:34:26

Mår sämst..

Hej bloggen!
Ligger i sängen och har precis tittat på Picture this (första gången)
Känner mig så himla sjuk och seg, har fortfarande sjukt ont i knät,, undrar varför dom alltid är så långsamma på sjukhus? Det var 2 veckor sedan exakt som jag mg röntgade mitt knä och jag har ännu inte fått svar. :(  Längtar tills jag är helt frisk och inte har ont någonstans, då ska jag dra och träna och få bort mitt fläsk och så ska jag julpynta allt jag kan och ha en underbar jul.. Nä fan nu ska jag städa och försöka göra någonting vettigt.. kommer nog att vara sjuk imorgon också om inte mamma påstår att jag är frisk som hon brukar, men det är bara för att jag ligger inte bara som ett lik jag vill göra saker fast än det inte alltid går om jag är för sjuk. Skulle gå ut med lite saker till mamma när kom satt i bilen idag, gissa vad jag lyckades med.. Jag orkade inte dra på mig något annat än jackan så jag gick ut i bara pyjamas och jacka i snön och halkar.. Hur lyckad kan man inte bli fan va jag frös haha ni skulle sätt mig kräla runt på marken i snön haha så klumpig och kall.
NÄ fan nu ska här städas,, har typ 10 högar kläder som ska (bokstavligt talat) pressas in i min garderob,, den är rätt så full menmen jag gillar kläder då blir det så.
Nu ska jag tydligen äta så det får vänta tills efter middagen. Kram Linnea
2010-12-15
 16:04:05

Min önskelista!

I år önskar jag mig bara 3 julklappar.
  • En systemkamera (pengar till att köpa den.)
  • Hål i öra/ naveln
  • Inception (film)
Här år trailern till Inception
Ha en bra dag Kram Linnea
PS: Nu är det bara omg 9 dagar kvar till julafton ojoj trodde det var mycket längre tid kvar.
2010-12-14
 22:14:11

Sjukis

Hej,, glömde skriva hur min dag var idag..
Jag var i skolan en lektion sen gick jag hem för jag kände mig jätte dålig,, jag tror att jag kommer vara hemma imorgon också (Förlåt Alma och Maria), vi skulle bygga på våran bil. Jag har typ bara suttit hemma och sätt på film och tv och sovit mår så himla dåligt. Nu måste jag verkligen sova jag är verkligen jätte trött. Kommer typ börja gråta strax vill inte göra något annat än att sova men det går ju inte..
Just mamma köpte nya tallrikar igår för jag har lyckats slå sönder typ alla våra gamla.... Såklart valde hon dom fulaste. Kolla bild nedan..
Nya                                 Gamla
Vilken är snyggast?
Sov gott Kram Linnea
2010-12-14
 14:21:24

Från igår

Tittar alltid på ICA reklamerna men igår missade jag Lucia reklamen så jag tittade på den på youtube idag och då kunde jag ju lika gärna lägga upp den här också. Finns det någon annan som också tycker om ICAs reklamer är kul?
Igår på Lucia var jag i skolan på dagen. Vi gick först till kyrkan (pensionärs hemmet) tittade på Luciatåget, sen gick vi upp till klassrummet och fikade mumsmus höhö jag åt typ bara sötsaker igår.. Efter fikat städade vi i klassrummet, sen gick vi på lunch och efter lunchen så var klassen uppdelad i olika grupper då hade jag valt bakning och spel så först bakade vi pepparkaksmuffins med glasyr och silverkulor. Dom blev bajs äckliga så jag åt bara silverkulor haha va taskig jag är men allt var gott utom glasyren som smakade typ öronvax så tack att den förstörde allt. Men det banske var tur så att jag inte tröck i mig ännu mer onyttigheter.
Efter skolan drog jag, Alma och Maria in till stan och gick lite i Gallerian och lite på NK och lite runt men inte på drottning gatan, värsta läskigt med han som tog självmord hoppas att det inte händer igen. Jag köpte lite julklappar så tyvärr kan jag inte visa vad det var.
När vi kom hem från stan så bestämde jag och Alma och jag att vi skulle gå Luciatåg, men man kan ju inte bara vara två så Almas syskon följde med. Tack till er!! Men det blev inte så seriöst haha men kallt..
När jag kom hem var klockan typ nio. Då gick jag och mamma in på Nelly som för övrigt fortfarande inte funkar menmen sånt är livet ska försöka tills det funkar för så många fina saker ligger i min shoppingbag. Efter vi hade försökt ett bra tag var klockan typ halv elva och då gick jag och duschade sen hoppade jag i säng svintrött.
Så var min dag igår om en tag kommer det upp ett inlägg om vad jag gjort idag haha har inget liv sitter bara och bloggar nä men jag älskar det.
Puss och Kram SES
2010-12-13
 07:46:30

Glad Lucia!

Hej bloggen!
Sitter just nu och tittar på Luciafirandet på tv, tycker att det är så vackert och dessutom är det tradition.
Vad ska ni göra på idag på Lucia? Är det något speciellt i skolan eller på jobbet? Själv ska vi ha tema dag i skolan där jag valde bakning och sälskapsspel hoppas att det blir kul.
Nu hinner jag inte skriva mer för mamma ska gå in och beställa lite grejer till mig på Nelly
Ses ikväll om jag hinner blogga Kram Linnea
2010-12-12
 14:44:34

Vem skulle vunnit?

Hej bloggen!
Vem tycker ni skulle ha vunnit Idol?
Minnah eller Jay??
Själv tycker jag att Minnah skulle vunnit och hon sjöng vinnarlåten bäst. Men jag tycker att Jay har en jätte cool röst men jag tycker inte att hann skulle vinna för det första han är redan känd och för det andra tror jag att han kommer att börja med droger igen om han är på turnéer för när han var för långe ifrån sin fru under Idol gjorde han det så jag tror att han gör det av ensamhet.. Därför tycker jag att han inte borde vunnit, för hans eget bästa. Men jag vet att både Minnah och Jay kommer att klara sig bra om dom verkligen visar att dom vill det!.
He en bra dag hoppas att ni får en underbar 3 advent :)
Kram Linnea
2010-12-11
 17:57:40

I'm back!!

Hej bloggen!
Jag är jätte ledsen för att jag inte bloggat på länge men nu ska jag försöka dra igång bloggen igen, den fyller ju snart år!
Just nu sitter jag bara och slappar och tittar på Narnia men jag städade för 2 min sedan och när jag är klar med inlägget ska jag städa igen.
Ha det bra nu ska jag städa igen. Kram Linnea