2010-08-30
 15:13:00

Hagel...

Hej, idag har jag som vanligt varit i skolan,, när jag skulle hem började det hagla och som ni ser på bilden blev jag dyngsur... Nu hinner jag inte skriva mer för nu ska jag och Alma till Coop.
Massor med kramar Linnea
2010-08-29
 19:01:11

Personalfest i Globen

Grattis Kommunal 100 år!
Igår var jag på Kommunals personalfest i Globen. Det roliga var bara att typ alla artister som var där lyssnade jag på när jag var liten. Mamma satt och fotograferade typ hela tiden så jag har gott om bilder (Tack mamma)
Jag har inte så mycket att skriva om bad som hände så ni får titta på bilderna med extremt dålig skärpa.
Dom som var där var:
Martin Stenmark,
Lena Ph,
Veronica madjo,
Programledaren,
Han som sjunger Alla vill till himmelen",
Caroline Af Ugglas,
Takidan.
Jag skriver mer när jag har käkat om jag hinner SES.
PS: Jag vet att jag stavat fel på typ allas namn men jag vet inte hur det stavas.. HAHA
2010-08-28
 14:09:44

Persikan eller??

Hej bloggen.
Jag käkade nyss en persika och blev helt röd i ögonen och det började klia. var det persikan eller inte..??
Jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om för jag har inte gjort någonting förutom att jag har sätt klart New moon som jag och Alma inte hann igår, och så installerade jag Skyp. Jag hoppas att ni har det roligare. Kram Linnea
2010-08-28
 00:47:48

Vampyrer suger... eller

Jag, Alma och Catta var och såg på "Vampyrer suger" den var jättebra eller den kanske var dålig. Jag satt och skrattade genom hela filmen av trötthet och för att filmen var bra,, jag vet inte om det var mest av det ena eller det andra..

Jag tycker i alla fall att ni ska se den men det är bäst att se Twilight och New moon innan ni ser Vampyrer suger.

Ha det bra  Kram Linnea 

 
2010-08-27
 08:44:43

Misslyckade outfits bilder.

Jag har på mig min nya palm tröja, riktigt snygg till svarta leggings och rosa All Star.




Ha det gött tills vi ses igen Kramar Linnea
2010-08-27
 08:28:58

Sovmorgon

Hej! Min lärare ändrade i tisdags så att vi börjar 9.30 istället för 8.10 HIHI Bäst,, vi slutar 14.30 istället för 13.30 men vad spelar det för roll?? Det är inte senare än tre i alla fall och jag är 100 på att vi kommer att få slua tidigare. Nu måste jag klä på mig så att jag slipper gå i pyjamas till skloan,, då skulle man ju skämmas.

Ses senare,, då dagens outfit oxå kommer. Kram Linnea
2010-08-26
 21:34:20

I'm back!! Mahahahaha

Jag började i skolan i måndags därför har jag inte hunnit skriva så mycket,, men mitt mål är att skriva mina 2ggr per dag.. Om jag hinner tror ni att jag klarar det??

Detta blev ett tråkigt och kort inlägg men nu måste jag ducha och träna lite mer på So:n önska mig lycka till tack..

Ses imorgon! Kram Linnea
2010-08-20
 01:34:08

Snark Snark!!

Fortfarande vaken HIHI.. Körde lite DS medans musikal spellistan på spotiify skulle spelas färdigt, jag älskar att sova/vila till musik. Men jag kunde inte siktigt konsentrera mig på musiken för Grisen,, som förövrigt fått sin knorr tillbaka,, han snarkar som en galning och drömmer så sött att han springer i sömnen och snarkjamar.. det var allt från mig kram och god natt!
2010-08-19
 23:50:43

Gömde...

Tänkte byta design men jag vet inte riktigt hur man gör,, kan nån typ försöka hjälpa mig eller något sånt?? Jag vill ha en mer personlig design om ni fattar.. Nu har jag ju bara lånade bilder från Google Tack för lånet... Jag behöver i alla fall hjälp!! Så snälla HJÄLP!!

God natt PUSS OCH KRAM
2010-08-19
 23:48:02

Sov sött!

Nu ska jag ta och knyta mig,, försöka komma in i skol rytmen så att det inte blir som dygns omvändning när skolan börjar. Jag måste orka upp till "so you think you can dance" final imorgonbitti typ klockan 8 tror jag hoppas att jag vaknar det är så spännande jag vill att Cortny ska vinna (Tänk om hon inte heter det :S hmh).

Sov sött SES imorgon Kram Linnea
2010-08-19
 22:37:09

Helg + fredag!!!

Hej bloggen!

När jag skrev det förra inlägget hade jag fel,, det är ju torsdag i dag WOHO!!! Då är det ju tre dagar kvar tills skolan börjar!! 

Det var bara det jag ville säja,, nu ska jag fortsätta titta på Is prinsessan.

Ha det gött Kramar LInnea
2010-08-19
 17:52:52

En helg kvar...

Hej bloggen.

Då var det bara två dagar kvar tills skolan börjar,, jag har inte riktigt bestämt mig om det är bra eller dåligt.. Jo,, det är ju kul typ första och kanske andraa veckan,, men snälla sen blir det ju bara dö trist och strässigt.. Men jag ska fan klara två terminer hur svårt kan det vara?? OKKII exteremt svårt för mig menmen.. SUCK!!
Längtar såå tills jag får börja jobba såå mycket roligare.

Nu sitter jag och gör en jätte rolig sak,, men ni får inte veta HAHA,, men ni vet nog ni kan få en ledtråd.... Jag är inne på blogg.se och det kommer snart ut på bloggen.. 

Grattis till er som gissade på att jag bloggade för det är rätt GRATTIS!! OJOJOJ va jag har tråkigt HAHA.

Nä men seriöst,, jag viker kläder, kul va... typ halva min garderob.. JÄSP.

Nä nu får ni ursäckta för jag vill bli klar och hinna njuta av mina sista lediga dagar.

PUSS OCH KRAM LINNEA (L) ;P
2010-08-18
 16:54:31

Trött

Hej igag har jag sovit typ till 4 ojojoj,, men jag är ju trött (bra ursäckt.... eller inte..)
 Detta är i alla fall min frukost, tonfisk sallad. (tonfisken ser jätte äcklig ut på bilden.)

2010-08-18
 02:05:05

Skansen

Idag har jag varit på Skansen med Alma. Jag har inte så mycket att berätta om det men det kan bero på att jag är trött... HAHA.. Pappa skulle tidigt till jobbet imorse så att han kunde komma "tidigt" till allsången,, så hans klocka ringer typ halv sex på morgonen  och ja ba,, Oh no jag har försovit mig!! Plockar fram kläder, Springer och dushar kollar på klockan i farten och va f** klockan är ju inte ens nio... Så jag gick och försökte sova men det gick inte nejnej så jag tittade på "so you think you can dance" och så fort har klockan inte gått på flera år.. plötsligt hade jag bara en timme på mig. HIHI.. Jag gjorde mig klar och körde iväg till Alma..

Vi tittade lite på djur och åkte karusell kulkul hade en trevlig dag tills regnet kom.. Men det blev en lyckad dag och jag syns nån secund i tv ska se det imorgon.

Här kommer lite bilder från dagen. Sov gott till er som är vakna. Kram!!




PS: Ni får ursäckta dom dåliga bilderna,, jag ska köpa en ny kamera när jag betalat av min moppe... 10 000kr senare,, nu kan jag börja spara till en riktig kamera HAHA in my dreams.... kommer aldrig att hända när man är så fattig som mig... Ga det gött
2010-08-15
 16:06:54

Maaaaaaaaaaaaat!!

Har suttit och tittat på Paris Hillton my new BFF och i pausen stack jag ner och plockade diskmaskkinen,, och blev så otroligt hungrig och så hittar jag ingenting att äta... Men till sist hittade jag kyckling, revben och potatis sallad tur. Jag vet att detta blir ett kort inlägg men håll till godo,, det kommer fler nån gång i alla fall. Nu ska jag dra igång en go rulle och käka min lunch SES!! Kramar Linnea
2010-08-09
 22:00:55

Tjoho..

Nu har jag duchat ätit middag set på L8 på Liseberg och nu ska jag dra igång en film och sen ska jag sova så att jag orkar upp imorgon bitti(ska till skansen med brorsan och hans kompisar).

Här kommer bilder på det jag handlade idag:







Nu ska jag ladda kameran så att jag kanske kan ladda upp några snygga bilder imorgon.

SES Kramar LINNEA!!
2010-08-09
 19:47:36

Makaroner och köttbullar

Nu är jag hemma igen.

Jag och mamma var oc kollade bilen för den gnisslar jätte mycket,, dom konstaterade att det måste bytas bromsskivor.. Jippie som om vi inte redan har haft nog med problen redan.

Jag skulle ju fixa tackkort idag men innan tyckte mamma att vi kunde springa in på Stinsen och jag kom över lite saker. Bilder kommer upp senare för nu måste jag ner och äta skriver klart efter maten. SES Kramar (L)
2010-08-09
 13:27:21

Tack kort!

När mamma är klar i duchen och frukosten ska jag hoppa ion i duchen och sedan ska jag äta mammas goa frukost. Jag ska  tydligen och fixa tack kort til alla som kom på min konfa.. jag blev ju så ful på alla bilder då vill jkag inte att mina fastrar och mormor ska hänga upp dom på väggen.. Men om vi ändå ska ut efter en fotoaffär kan jag ju passa på att shoppa lite det är jag nog värd.. HIHI

Nu ska jag dra ses senare Pussar och Kramar (L) YATZY

2010-08-08
 13:45:53

Borta!!

Jag skulle lägga alla mina skor i min sänglåda emn jag hittar inte alla mina skor!!! Var har dom tagit vägen?? :(

Aja det är bara o leta..

Jag har gjort alla stor flyttar i mitt rum men nu när jag kommer till att tvätta kläder och små plocka blir jag jätte sugen på film och e-net,, det händer alltid HUR kan det komma sig??...

Jag ska sluta klaga nu och bli klar.. TRÅKIGT!!! men det måste göras..

Just ja,, jag hittade mina favvo plåster på ICA när jag köpte min bok. Visst är jag lite barnslig HIHI

 Dom är så söta!!

Nu ska jag fortsätta ploka Jäsp.. SES senare!! Puss och Kram YATZY (L)

2010-08-07
 13:08:33

Strand naglar!

Typ första veckan på Korpo gjorde jag sommarnaglar. Och jag blev lite strand inspererad så det blev sand lite misslyckade men jag tycker om dom.



Nu ska jag ner och äta frukost sen ska jag fixa mitt rum.

Nu kommer mamma och säjer att jag ska gå ner för att min tvätt är klar,, bara typ 7 kvar jippie. ses när jag kommer undan från städandet..

Ha det gött (L)YATZY
2010-08-07
 02:22:35

Gott och blandat

Igår når jag och mamma skulle handla så såg jag dom tre första böckerna som jag har men inte resten så jag sa till mamma nu åker vi till ICA (för vi va på coop) men hon sa nej det hinner vi inte onödigt osv... Jäsp... Men när jag tjatat ett tag sa hon om köttet inte är bra här så åker vi. Gissa om vi åkte,, klart att vi gjorde!! Jag får alltid NOT som jag vill.. Men där fanns bara "Genom dina ögon och Bree Tanners andra liv" så jag tog dom och sa det fattas en bok och jag ska ha den.

(På kvällen/natten när vi kom hem från Nettan (vi grillade där..) så gick jag in och sökte på boken och på alla fem sidorna jag var inne på stod det tillfälligt slut...)

Så i morse väckte mamma mig och sa att vi skulle åka in till stan och leta efter den sista boken,, men då skulle vi till mormor och min bror skulle köpa nya glasögon så det var inte alls för min skull.. :( Men vi gick in på Akademibokhandeln,, men jag hittade den inte så jag frågade en som jobbade där men jag kom bara på vad den hette på engelska så jag frågade efter Breaking Down och den fanns det ju över 100 av fast på engelska... Så jag frågade om dom hade dom på svenska istället och då visade hon mig dom två sista dom hade kvar.. BARA TVÅ men mamma tycker att böckerna är så dyra och jag köpte ju faktiskt böcker för ca 300 dagen innan och jag ska ju läsa ut alla innan jag köper den osv... men jag la undan den för att hitta en annan billigare bok. Då gick vi till nån glasögon affär men eftersom vi inte hade med oss nåt papper på vad min bror har för fel på sina ögon var han tvungen att synundersökas om det hade ändrats och det tog lång tid enligt mig. Så jag och mormor gick och kollade i andra affärer och när vi kommit hem till mormor så hade jag glömt det och då åkte vi på picknick sedan när vi skulle skudsa hem mormor kom jag ihåg det men då var det försent.... Så vi svångde förbi ICA hor mormor,,
ni skulle inte ha varit i bilen när jag kom på att bokaffären hade stängt och jag inte kunde köpa den... Jag blev liiite sur kan man säja.... Upps lite arg...
Men då vi kom in dit stack min bror derekt till böckerna sedan hämtade han mig och han hittade boken för hela 20 kronor billigare och mamma tjatade igen för den kommer ju snart på rea och blablabla.. då blev jag sur och sa att vi bara hade sätt 4 böcker på två affärer och detta är det bästa hon får jag tänker inte köpa den andra boken med dom fula människarna på (Kristen Stuard, Robert Pattingson, Tylor Louthner eller vad dom heter jag vet inte... min kusen försökte lära mig namnen på alla killa hon tyckte var snygga i alla filmer vi såg under sommaren jag kommer typ inte ihåg en enda... ) Men jag köpte den boken så nu undrar jag om det finns någon mer bok än dom jag har. Jag vill ha alla älskar bilderna på framsidan!!!



Förenssten!! Tog en bild på picknicken och sedan såg jag att den varlik bilden på "om jag kunde drömma" Vad tyx?



Mammas blev bättre


Nu ska jag läsa ut den andra boken har typ bara 50 sidor kvar


Jag köpte vit kajal idag för jag läste i en tidning att men ser piggare ut,, jag tästade men det blev jätte fult jag behöver bättre lampa,, bättre spegel och framför allt någon annan som sminkar.

Här kommer en misslyckad bild.
 Världens sämsta bild men min dator behöver vila eller når sånt för den är seg och bilderna har försvunni så det går inte att ladda upp en bättre bild. Mina ögon är röda för att jag hade maskara på underfsansarna som jag tydligen inte tålde,, första gången jag tästade.. Så mina ögon är typ igensvullna och det svider jätte mycket. :(  Varför måste jag vara arergisk mot så mycket?? Nu ska jag i alla fall läsa ut min bok.

Ha det gött Massor med kramar YATZY (L)

PS: Imorgon ska jag börja packa upp önska mig lycka till kommer inte att gå bra. PUSS PUSS SES!!!!!

2010-08-05
 14:47:54

Välkommen till samlingen!

Äntligen hemma!

Igår kväll kom jag hem efter några underbara veckor i paradiset.

Jag hinner inte skriva så mycket nu ska jag hoppa in i duchen och dra till affären.

Här kommer en bild på mina nya underbara All star typ 10:nde paret

Ha en bra dag/kväll Massor med kramar Linnea