2012-05-28
 11:49:12

Bild från fredag

Hej bloggen!
.
Bild från helgen.
.
För er som råkar vara i stockholm på nationaldagen kom till vasaparken och se finalen men shape. :)
.
Kram <3
2012-05-27
 17:33:00

he want to be popular

Hej Bloggen!
.
Jag tycker det va lite synd  att norige kom sist för han va ju inte dålig.
Tanterna från Ryssland kunde kommit sist fr de va inte seriöst men jag tror att dom fick rolighets poäng och han fick inga poäng för att de va alldeles för likt, kolla bilden nedan lixom. Han skulle väntat minst 10 år innan han kunde gjort samma igen.
.
Nu ska jag plugga so.
Kram <3
2012-05-27
 01:11:17

Grattis Loreen!!

Hej bloggen!
.
Ett enormt grattis till Loreen.
Jag hoppas verkligen att eurovision är i stockholm nästa år för jag vill verkligen vara med på en final bara för att säga att jag gjort det lixom. Kanske ska lägga på det på "innan jag dör" listan.
.
Nu ska jag sova så att jag är pigg imorgon mär jag ska plugga en massa ekonomi.
.
Kram<3
Jaaa! Loreen du vann - MSN Starlounge [00.39]
2012-05-25
 00:50:57

KRIG!!

Hej bloggen!
.
Det är svin varmt i mitt rum.. Skönt att sommaren äntligen är här med jag skulle vilja slippa värmen ibland som te.x nu och pollen som jag tjatar om typ varje dag.. jag skulle inte bry mig ett dugg om de försvann.
.
Jag behövde lite relations bilder till skolan imrgon men mina katter (som jag skulle ta bild  på) försökte typ döda varandra så de blev ingen bra (ok, jag överdrev liiite med döda..) det blev i alla fall inga bilder så jag har inget att jobba med imogon..
.
Imorgon blir det skola, cirkus; sigge ska gå på lina och sen spelning.
.
Hörs imorgon men förhpoonings vis fina bilder, kameran håller på att dö och jag hittar inte laddaren.. ovanligt..
.
Kram <3
2012-05-24
 10:42:36

Lite redigerat i skolan


2012-05-23
 18:48:31

Narcissus

Hej bloggen!
.
Precis när jag skulle börja sriva roppasde mamma att det va mat, så jag kommer väll tillbaka sen och skriver de jag skulle.
.
Hej påre
Kram <3
.
Bild från landet
2012-05-21
 22:12:33

smooth criminal

Hej bloggen!
.
Kom hem från korpo i går och idag är man ju lagon trött och oskolsugen, fick lite sommar känsla och då känns det bäde bra och dåligt att det bara är 3 veckor kvar :)
Jag är jätte ledsen för att bloggen får lida lite, men det är super lite kvar i skolan nu och jag har sjukt mycke problem med pollen så varje stund jag har över sover jag eller pluggar. Hoppas att ni förstår och håller ut i nån vecka när jag har vestämt mig att jag verkligen ska försöka göra saker som Jag vill och inte saker som jag måste.
.
Hörs på torsdag eller nåt. :D
.
Kram <3
.
bild från korpo 08
2012-05-21
 12:46:07

Bubbles<3

2012-05-15
 15:26:39

Big smile

Hej, tog lite bilder i skolan idag. Fler kommer upp imorgon (orkar inte gå och hämta USB.. )
Bjuder på denna för jag hinner inte gå igenom alla nu.
.
Kram <3
2012-05-14
 07:56:00

So true

2012-05-13
 21:11:41

The VOW

Hej bloggen!
.
Igår va jag och mamma på bio (hennes födelsedags pressent från mig), jag valde film så det blev en jag nämt på blogge förrut som jag var väldigt sugen på att se.
.
Jag tycker att den var bra men tyvärr så tycker jag som jag tyckt om typ alla filmer den sista tiden, jag tycker att slutet var dåligt och om de är dåligt tappar man feelingen.. :( synd men de är bara att hitta "gilla" kännslan igen och då va den riktigt bra. Se värd även fast de va typ bara 40 åriga tanter där så jag valde en som passade mamma i alla fall ;)
.
Nu ska jag sova, stor dag imorgon.. jag ska köra moppe till skolan. Åkte dit och kollade tiden idag och det tar mellan 25 och 35 min så jag sparar en halv timma på morgonen och en hel timme när jag ska hem. (happy face)
.
God natt Kram <3
.
2012-05-11
 07:34:03

wake up in the middle of the night and couldn't go back to sleep

Godmorgon!! :D
.
Jag har varit vaken sen fyra.. kan inte andas på grund av pollen och min fot dunkar så att det känns som att de är typ 20 hjärtan i den.
.
Jag har suttit och ritat sådanna som ni ser nedan i tre timmar jag kom upp i ca fyra sidor hihi
Vad gör ni när ni har tråkigt/ inte kan sova
Jag har fyllt i rutorna i ett A4 block.
.
Kram <3
2012-05-09
 14:05:38

Sova äta dö

Hej bloggen! Nu kommer jag ihåg hur det va att nästan kapa hälsenan. Den smärtan jag hade då sitter nu i min tå och jag skulle kunna ligga och gråta och skrika så ont det gör.. Jag tog spruta för fästningar som ger otrolig träningsverk i hela armen, pollen dödar mig som vanligt och foten snackade jag om. Kommer nog inte blogga så mycket nu när jag är hemma de händer ändå inget spännaNde så ni missar lixom inget men på fredag ska jag vara igång igen och då ska jag börja visa bilder och börja blogga påriktigt så vänta ni bara. :-) förlåt att jag inte kunde göra rader men jag vet inte hur man gör. Kram<3.               Oj, inlägget publicerades inte igår men då kommer det ni istället.
2012-05-08
 10:11:10

Mm's jobb

Hej bloggen!

Just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på att vi ska åka till sjukhuset. Ska fixa min andra fot idag och de kommer göra så J**la ont.. vill inte :(
Kommer inte få vara ensam hemma sen heller för brorsan har gått och blitt sjuk.

Ni skulle se mig nu förresten.. tog en blid men den blev sämst så jag kanske visar en sen när jag kommer hem, i alla fall jag ser helt galen ut. Jag har påsar ner till kindbenet under ögonen och jag ser typ inget och med råga på allt så har jag lock för öronen..

Så ikväll kommer jag inte kunna se, höra eller gå..

Hoppas verkligen att vi ska åka strax allt jag vill är att komma hem och lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv för det får man om man ser ut och mår som jag gör nu.

Just ja, jag vaknade av mig själv klockan kvart i fem imorse för att jag inte kunde andas.. woho så man är ju inte liite trött.

Hörs ikväll så får ni se bil på mitt "vackra" ansikte

Kram <3
2012-05-05
 00:39:41

Close up

Hej bloggen!
.
Jag fick nyss reklam mail från ticnet och såg denna bild..
Jag vet inte riktigt, jag tycker inte direkt att det var en super bild så att man bli lockad till att gå på Hockey eller blir ni??
.
En close up på målisen varför om det är för att man kommer närkare spelet kan man ju lika gärna ha en närrbild på facet eller så.
.
Hihi lite töntigt att ta upp på bloggen men jag tyckte det bara va så konstigt och dessuton kan jag se fotografen liggandes i målet och ta bilden haha.
.
Kram och god natt <3
2012-05-02
 21:57:31

Lady Gaga

Hej bloggen!
.
Imorse gick jag upp tidigt fast än jag va ledig.
För klockan nio imorse släpptes biljetterna till Lady  Gaga i Globen. Jag klickade på knappen precis när klockan slog om till 09.00 men ändå satt jag i kö typ 25 min (snacka många som måste klickat samma tid) Sen kom biljett efter biljett men förasvann igen. Efter över en timme hade jag våra biljätter.
.
Glad tjej :)
.
Nu ska jag gå och sova för imorgon blir det nationella engelska.
.
Kram <3
2012-05-02
 08:56:00

Majbrasa restaurang

Hej bloggen!
.
I måndags åkte jag hem till Alma, sen gick vi till coop och köpte thimat (jag hade ingen aning om att det öppnat en restaurang där..) sen gick vi hem till Alma och käkade mat och jag lärde Alma hur man spelar Gardens of time :) Sen gick vi till brasan vid kvart över åtta. Sen fick vi reda på att dom tände den vid nio.. aja vi träffade några från gamla klassen och sen kom Maria som käkat middag hemma.
Sen gick vi tre hem till Alma för lite mer Gradens (maria kär nu också :O) )
Vi käkade god fruktsallad och godis 0.o
När mamma ringde och frågade om hon skulle komma och möta mig på vägen blev de som man körde när man va liten, :- snälla mamma bara en liiten stund till. haha sen sov jag över hos Alma.
.
Möjsig och kul kväll, tack båda <3
.
Bilderna nedan är tagna av Maria (snodde dom av henne eftersom jag inte kan överföra bilder från min mobil.)
Just ja, hon ville att jag skulle säga att bilden från emergenza va hennes också, glömde de. Tack för att jag fick ta den :D
.
Kram <3
2012-05-02
 00:40:19

Första maj

Hej bloggen!
.
Våran raouter pajade i förrgår och jag har därför inte haft tillgång till internet här hemma.
.
Jag har inte gjort så mycketsen sist, sov hos alma 31-1 och vaknade typ nio pga att jag inte kunde andas. Pollen har verkligen kommit med stora steg och jag har stora röda ringar rund ögonen och kan inte andas.
.
Imorgon ska jag upp med tuppen så att jag hinner köpa biljätter till Lady Gaga som kommer till globen i höst, pappa försökte tidigare men dom biljätterna tog slut.. så nu måste jag verkligen få tag på dom.
.
De va allt för mig, hörs imorgon <3