2010-07-22
 19:51:16

Kanske lite längre!

Tjabba!! E-net är såå segt här så att det har blivit nåt fel på sidan hoppas att det bara stös mig och inte er.. Ja, jag har precis fått bort min underbara (not) bror från datot'n äntligen HAHA. Aja tänkte bara skriva lite snabbt sår på "Back to the fjutcher" HAHA,, vet intehur man stavar till framtid på engelska HIHI aja det var 1:an i alla fall kanske ska se resten sen. Pappa och dom andra gubbarna är på gubb middag hos pappas mosters man,, fotbolls killarna är där,, De e typ farmors kusin Kurre, hans son Kalle, pappa, Niklas och Per. Min pappas moster fick komma hit för inga tanter på gubbmiddagen HAHA undrar vad dom gör. Just ja, vi kanske stannar här ca 1 vecka extra,, så åker jag till Götet senare,, vet inte om det är bra eller dåligt,, men jag hoppas att det är bra. Jag måste hinna med Grönan innan jag börjar skolan också. Många pussar och Kramar Yatzy (L) PS: E-net tar slut idag så jag kanske inte kan skriva nånmer gång om jag inte får pappa att ladda på igen (eller vad det heter).
2010-07-18
 13:36:23

Gris längtan.. :(

God dag!

Jag vaknade imorse med världens huvudverk och fick jätte lägtan efter min Gris,, jag har skickat mail till mamma och bett henne skicka ett foto på honom. Jag har redan en massa bilder på honom men jag vill ha en "färsk" bild. Jag är typ aldrig med honom på sommaren.. Jag hade tur som fick ta med honom till mormor annars hade det varit änu längre. Nästan derekt när jag kommer hem så ska jag åka till Göteborg och dit kan han ju inte hälle följa med. Jag vill ha en hund den kan man ta med i stort sätt över allt..

Hoppas att dom har fått igång vattnet nu för jag vill borsta tänderna,, vi har vatten från brun ich igår då alla tvättade sig till kräfftskivan tog typ allt vatten slut så Per hemtade vatten ur brunnen men det tog slut igår kväll.. Jag har ingen lust att vara ute,, jag vill se på film men man kan ju inte slosa bort sommaren.. Pappa påminde mig igår att typ halva sommarlovet redan har gått jag vill inte till skolan.. Såå sur.. Nä nu ska jag åka och köpa glass tror jag,, fast jag är inte sugen men jag vill göra någonting...

Hoppas att ni har en toppen dag! Massor med kramar från lilla mig (L)

2010-07-15
 15:31:36

Miau.........

Hej!!

Imorgon kommer min faster Kicki och hennes man Nicklas och min kusin Andreas hit. Oskar mina andra kusin kommer med Melissa på söndag tror jag. Det ska bli kul för då ar vi alla här (utom mamma såklart) menmen..

Jag har inte så mycket att skriva om och jag ska strax äta så jag brättar en sak jag glömde berätta förut.

När vi var på äventyrsbadet i Åbo så skulle man åka en av kanorna med ring men pappa ska så klart skämma ut sig *Suck* Han lyckas halka till när han ska sätta sig i ringen åker ner utan ring och badvackten som skulle hålla i ringen höll fortfarande i ringen och såg ut som ett levande frågetecken.. Det var såå pinsamt och min bror skrattade bara för alla hade ju stått där nere och väntat på pappa och MIG,, så jag stod ju och pratade med kneppisen som åkte utan ring precis innan han gjorde det.. Varför var jag ingen annan stans och varför kunde det inte varit någon annan så att man hade kunnat skratta högt och ljudligt,, nu fick jag ju titta ner i marken och inte åka banan igen..

 Bild jag tog här om dagen,, solnedgång från klipporna

 

2010-07-11
 13:14:59

80 sidor kvar :)

Hej!

Har gått in på massor med sidor och jag fattar inte,, jag har inte varit inne på typ en vecka och jag har över 300 mail och en massa att läsa.. Hur orkar jag??..

Jag har bara ca 80 sidor kvar i "om jag kunde drömma",, hur långe har jag läst den.. sen januari?? Läs böckerna innan ni ser filmerna annars är det typ värdelöst att läsa böckerna.. Min åsikt HIHI.

Alla är nere och badar men jag §ritter inne och nördar framför datron,, jag tänkte gå ut så att jag blir lite brun (om det är möjligt..). SES nån annan gång :)

Massor av varma kramar Linnea (L)

 

PS: litet tips,, om ni blir bitna av en mygga kläm på myggbättet som man gör med en finne. Man trycker typ ut giftet och myggbättet försvinner på ett kick. Jag har luckats få två mygbett på varandra plus ett bronsbet på så jag har värsta bucklan på mitt ben,, det gör ont..

2010-07-10
 16:43:58

Boomerang!

Moy!

Pappa har fixat e-net så att jag slipper åka till biblan varje gång jag ska göra någonting.. Jag var på biblan förra veckan men då gick det inte att komma in på blogg.se så då kunde jag inte skriva.

Igår var vi i Åbo på ett vattenland som jag inte kommer ihåg vad det hette... HIHI Men det var ganska tråkigt för jag förväntade mig att det skulle vara roliigare än Serena park men det var det ju inte.. Det roligaste där var i alla fall en vatten sak som hette Boomerang det var först en vanlig vatten "tub" och sen kom man ut i en V- formad hög bana som man åkte upp på och sen åkte man under ett vattenfall och så ut i en pool och om man hade tur så blev det på ett ställe att man "flög" om man hade tillreckligt med fart. (Hade det alla gåcker utom en för att min kusin Emma bad badvackten att knuffa extra hårt så att vi kom i dunder fart).

Eftersom vi är här med mina kusiner så har vi olik mat dagar och eftersom min bror aldrig hjälper till med maten då det är våra matdagar skulle han laga idag men som vanligt blir det att jag gör jobbet så nu ska jag tydligen ner och laga mat Jippie... Hatar att jag är yngst och gör i stort sätt allt..

Ses nästa gång jag får tillgång till e-net.. Kramar Linnea (L)

Tills vi ses igen!

2010-07-02
 23:09:53

Hej då sverige!

God natt!

Nu ska jag packner datorn för avresa till Finland. ska gå upp klockan 5 :( vill ej men ändå så vill jag HIHI.

God natt ses nån annangång, snart hoppas jag.

Detta blev ett kort inlägg uppz HIHI

Ses Kramar (L)

Tills vi ses igen!
2010-07-02
 15:16:59

Packar.. Igen

Tjena mors!

Kom hem tidigt imorse från Bettna (klockan 2) Vi åkte från Bettna klockan 22 och det tar 2 timmar hem men så klart med min mammas underbara tur så fick vi punka på bilen jippie...

Jag sitter här alldelles ensan och väntar på att tvättmaskinen ska bli färdig,, har inte packat klart inför Korpo ännu.. Vissel vissel** Skulle varit klar med det för 2 veckor sedan..

Imorgon åker jag i alla fall till paradiset!! Jag älskar att vara på Korpo. Men jag kom på i morse att jag ska ju köra moppe dit och jag brukar typ halv sovva i bilen till båten och nu ska jag köra tänk om jag somnar... Och vi måste gå upp tidigare än vanligt för det tar längre tid. NOOOOO vad ska jag ta mig till??.. Aja jag kommer att klra det Heja mig!!

Jag sa förut för typ 1000 år sedan att Twilight filmerna och alla böckernna verklgen sög riktigt sämst,, mins ni när jag var korkad?? Nu har jag insätt att jag hade fel,, jag erkänner jag har typ börjat avguda hela skiten. Jag pratar med i reklamen på radio om eklips och jag har bara 100 sidor kvar i "om jag kunde drömma" Jag läste över halva boken en natt jag inte kunde sova och jag ska ha alla böcker som ens har lite att göra med dom!! Jag längtar tills nästa film kommer!! Jag måste se allt!! Det står på boken " Varning: Beroendeframkallande" och jag skrattade nör jag såg det men jag förstår vad dom menar!

Jag har inte skrivit medans jag var i bettna för alla envisas med att ha lösenord såå elaka FY på er!!
Men på korpo ska jag försöka moppa till biblan så ofta jag kan och skriva jag lovar.. Kommer jag klara att hålla det?? Att blogga eller att inte blogga det är frågan.. eller.

Nu är tvätten färdig så jag måste hänga den hatar att hänga tvätt...

Ha en underbar sommar massor av kramar Linnea!