2010-06-23
 13:38:55

Helst inte

Hello!

Strax ska vi åka till Bettna,, mamma var och fixade bilen imorse. Jippie slipper åka tåg!!

Jag ringde till mormor imorse och frågade om min lilla prins fick följa med till Bettna och då sa hon helst inte. Betyder det att han inte ska följa med eller att han får det?? Jag tog det som att han får det HAHA Hoppas att hon inte blir arg... Grisen är i alla fall arg för han vill gå ut men det kan han ju inte för då hinner vi inte hitta honom innan vi ska åka.

Mamma och Felix kommer hem strax och då ska vi åka så nu hoppar jag in i dushen och ska packa det sista sen är jag klar att åka. 

Hoppas att jag lyckas hacka in mig på grannarnas e-net i Bettna annars blir jag arg. SES senare. Massor av kramar(L)

Tills vi ses igen!
2010-06-23
 02:26:14

Misslyckat HAHA!!

Hello!

Igår skulle jag ju åka till Bettna,, men när vi ska hemta ut bilen som var på lagning så märker mamma att dom bytt motor och allt men den är fortfarande trasig... TYPISKT!! Blir såå trött på att inte göra någonting på mitt sommarlov slöseri på ledighet... Om vi inte kan fixa bilen imorgon blir det väll att åka tåg som alla andra vanliga meniskor.. **Skojja** Jag åkte tåg alltid när mormor och morfar hade hotell i Katrineholm men,men.. Nu ska jag gå och sova men det blir en liten utmaning. Jag har plockat ihop nästan all min packning till Korpo och lagt den i sängen.. Smart av mig.. När jag vaknade i morse hade jätte mycket ramlat ner på golvet och då kan jag ju tappa bort det och det som alla forstår är inte så smart så jag får försöka att minte röra mig i somnen (om jag kan..). Nu måste jag i alla fall sova är jätte trött!! Ses imorgon innan jag åker om jag inte försover mig annars så försöker jag hacka in mig på grannarnas e-net i Bettna **Vissel** Vissel** Det får man inte Fy FY...

God natt alla som inte sover ännu till er som läser detta på morgonen eller under dagen Goddag!! :) Haha Jag är verkligen trött hur orkar jag hålla på?? FY på mig gå och lägg dig nu Nea!! HIHI SES


Massor av god natt kramar (L)

Tills vi ses igen!

 Gammla bilder ur arkivet.. Min gris tror att han är ett Lejon.. Tyvärr du är långt ifrån.. Men han kan fortfarande träna på att Miaua för han är 6 år gammal och kan fortfarande inte jama PINSAMT!! Han kommer över gården galloperar fram av lycka och gör sitt gulliga lilla läte alla grannaar är på gården och jag skäms... Jag måste lära honom.  God natt!!
2010-06-22
 01:30:38

Snart klar... eller inte

Helojjsan!

Idag har jag varit heladagen hos Alma. Och gissa vad vi gjorde på en sån solig fin dag... Jo,, vi satt inne och tittade på film HaHa latmaskar.. Aja det var i alla fall skönt.

Jag har precis bestämmt mig för att gå och lägga mig för imorgon ska jag packa klar det sista och sedan åker vi till Bettna och så ska jag vara där i typ en vecka,, dagen efter vi kommer hem från Bettna ska vi åka till Korpo.. Fullpackat skema. Men det finns också nackdelar bland alla fördelar.. Jag måste packa dubbelt för jag hinneer ju inte tvätta och packa på kvällen vi kommer hem så jag måste packa för typ 7 veckor imogon...  Från och med imorgon kommer bloggen att liga nere för att jag har inte alls tillgång till e-net så jag ska verkligen försöka åka så mycket som möjligt till biblan på Korpo där det finns e-net att låna. 

Om ni fattar ett ord av vad jag snackar om så är ni riktigt ducktiga. Grattis!! Jag är så trött att jag inte knppt vet vad jag själv skriver om...

Just ja,, glömde nästan tala om att jag hämtade ut mitt körkort idag. WOW!! Du är bäst Linnea Grattis!! Jippie!! Upps lite själviskt menmen det händer inte så ofta i alla fall HIHI..

Ett till JUST JA,, När jag åkte in till stan på nationaldagen så var det tydligen någon som öppnade dörren när den höll på att stängas FY,FY.. Då sa tågföraren (eller vad det heter)nåt i form av  
- Du som höllimot dörren är den osmartaste i dag. Grattis!

Vem kommer på att säja någonting sådant??..

Nu ska jag sova ses nån gång i livet Kram (L)

Tills vi ses igen!

Nu ska jag sova för att orka upp imorgon ses nån gång i livet
2010-06-20
 16:25:18

Sämst uppdatering...

Hejjsan!

Nu har det gått typ en vecka på mitt sommarlov och jag har inte uppdaterat bloggen överhuvudtaget....
Jag har inte riktigt haft tid,, jag har shoppat och kört moppe från typ nio på morgonen till tolv på kvällen så jag har varit upptagen.

Igår var jag inne i stan och såg på det kungliga bröloppet.


Fast än min uppdatering är så låg så hinner jag inte skriva nu häller så nu ska jag inte skriva mer för jag ska städa,, om jag har tur hinner jag ladda upp lite bilder under dagen annars kommer det inte bli så mycket uppdatering under sommaren för under 99% av mitt sommarlov så har jag inget e-net.. Sämst.. men,men så är det att bo på landet HAHA!!

Ses senare Kramar (L)

Tills vi ses igen! 
2010-06-14
 19:31:06

Plugg, plugg, plugg...

Hellojjsan!

Jag har såå tråkigt,, ni förstår inte.. Imorgon ska jag skriva teoriprov igen.. Så idag är sista dagen att träna och jag har suttit i 4 timmar istäck och tränat såå hemskt nu ska jag f**n klara det!! Aja jag hinner inte skriva  mer nu men jag kände att jag var tvunget att skriva ett kort inlägg så att jag inte dör här..  Nu ska jag fortsätta träna.

Kramar (L)

Tills vi´ses igen!
2010-06-12
 19:41:17

Bio.

Hello!

Igår efter skolavslutningen gick jagg hem och åt lunch,, klockan 13.30 sen lunch.. sedan satt jag där och åt chyckling och potatissallad tills klockan var typ fyra,, då ringde pappa och undrade om vi skulle göra någonting och det var 4 min kvar tills bussen gick så jag stack ut i kortbyxor, linne och kofta (han inte dra på mig nåt annat min bror strässade jätte mycket som vanligt..),, pappa tjatade om att jag frös men det gjorde jag inte! Han gick där i svarta långbyxor och jacka om han fryser får han göra det men ja behöver inte göra det bara för att han gör det...  I alla fall vi gick in på en biograf för att se vad det gick för filmer då bestämmde vi oss för att se Prince of Persia den var en 9 av 10 enligt mig.

 

Nu kommer mitt problem,, jag har sätt denna goa film men jag vill ju se fler filmer och har bara ett pressentkort... och jag kan inte slosa pengar på att gå på bio när jag måste betala min moppe..

dessa filmer vill jag se:




Vilken ska jag välja?? nån som sätt nån av filmerna som kan ge lite kritik??

Just jag,, jag trodde att Prince of Persia var den där en kille får krafter som en gud eller nåt sånt.. Vet nån vad jag menar?? Om vad heter den jag vill jätte hjärna se den.

Haha,, när jag gick på konfa "kurs" så sa en av konfa ledarna att hon kunde förestäla sig en jättehjärna när nån sa det,, kan ni föreställa er en jättehjärna?? Jag kan det är grymt kul särskillt om man tänker sig den på någon..

Nu ska jag gå ner och vara jätte arg på mamma att inte maten är färdig..

Marror av kramar från min (L)

Tills vi ses igen!
2010-06-12
 16:30:10

Smått och gott!



Hello!

Jag sitter här i dagen efter min skolavslutning och min kompis fördelsedag.. Jag borde vara jätte glad,, ligga på stranden och mysa men... Regnet öser ner och jag sitter och plyggar inför teoriprovet imorgon... Såå kul.. Jag satte ihop ett litet bildkolage lite bilder från skolavslutningen, nationaldagen, elevensval och från sumopaint. Jag vill tacka dom som fotat ögat och kedjan.

Pappa kom precis hem med min moppe!! Lägger ut en bild på den nån annan gång när jag har tid så får ni se hur den ser ut..

Nu ska jag fortsätta plugga så kanske jag kan köra moppen på tisdag,, hoppas det i alla fall......

Ha en bra dag kram (L)

Tills vi ses igen!
2010-06-10
 23:36:53

Skolaavslutning

Hello!

Imorgon är det skolavslutning Längtar ***Jippie!!*** Och min underbara vän fyller 15 (Grattis du kommer ikapp mig med ålder'n men aldrig med längden) **Muhahha** Nu var jag taskig men men jag kan kalla dig liten tills imorgon då ska jag vara jätte snäll.. O.o

Jag har inget vättigt att skriva,, vi började klockan 10.00 idag.. jag kom, jag såg, jag segrade... Ja,ja kanske riktigt så var det inte.. Men jag slapp göra storjobbet med städningen i skolan för vi skulle gå igenom hur man bar en fana eftersom jag ska vara fanbärare imorgon ( Det ska olivia också). Jag väntade med Olivia (den andre) på att hennes mamma skulle hämta henne efter skolan,, vi slutade typ 11.30.. Sen cyklade jag hem för att städa (göra om) i mitt rum. För dom som bryr sig så går det sämst med mitt rum för jag har förlite plats för mina kläder så dom ligger lite var stans i mitt rum^^...

Nu ska jag sova så att jag är pigg och glad sista dagen i skolan!! Jippie!!!

Ses nån annan gång Massor av kramar (L)

Tills vi ses igen!
2010-06-08
 16:58:34

Klädsimm!!

Hejsan!

Idag var klassen på torparängen och badade, spelade brännboll och picknickade.

Jag trodde att det skulle vara ganska varmt i vattnet men,, ibörjan var det jätte kallt men när jag badat några gånger ville jag inte gå upp det var såå skönt i vattnet närstan lika varmt om på sommaren.

Imorgon ska vi ha friluftsdag och jag valde att spela kubb på ängen, mm. Det är så skönt dom sista dagarna i skolan man gör typ ingenting och om man gör någonting så är det oftast kul. Jag vill åka och bada imorgon också men jag vet inte hopas att jag gör det!!

Här kommer en snabbbild på hur jag såg ut idag (jag klädbadade så jag var genomvåt när jag kom hem,, älskar verkligen att klädbada).



Nu ska jag fortsätta laga kläder och skriva fler teoriprov (måste klara det annars kommer jag att få världens sämsta sommarlov och börja gråta.)

Massor av kramar(L)

Tills vi ses igen!
2010-06-08
 08:08:09

Torparängen

Hejsan!

Idag har jag sovmorgon,, men såklart så vaknade jag klockan 07.00 så jag är tvungen att komma på vad jag ska göra har såå tråkigt vill sova!!

Vi ska ha mentorsdag idag för det är sista veckan i skolan Jippie!! Vi ska till Torparängen,, det blir bad och picknick. Hoppas att vi får sluta tidigt XP... Vi har sovmorgon hela veckan!!  Bara ett år kvar i skolan,, längtar är så otroligt trött på skolan...

Nu ska jag plocka ihop allt och städa lite,, jag ska verkligen!!

Massor av kramar (L)

Tills vi ses igen!
2010-06-06
 22:16:24

Inte en vecka till SNÄLLA!!

Hejsan, svejsan!

Nu är jag hemma igen från skansen! Saknat mig??.. Haha klart ni har XP!!!

Nu ska jag vara seriös.... om jag kan..

Jag satte inte på mig något säärskilt festligt faktiskt,, det blev jeans jag klippte av precis innan vi skulle åka och så tog jag på mig en blå kort tunika (tycker om den!!).
Jag såg kungen, viktoria,daniel och kal filip. Det blev inga bra bilder men,men jag lever fortfarande eller hur!!

Jag är överdrivet pigg just nu,, så jag ska hoppa in i duchen, sätta på mig min mysdress och läst "om jag kunde drömma" har fortfarande inte läst ut den jag lovar att jag ska göra det men den är ju inge bra....

Sov sött Ses imorgon!

Kramar (L)

Tills vi ses igen!
2010-06-06
 15:12:04

Nationaldag!

Grattis Sverige!!

Idag är det sveriges nationaldag,, det betyder slappa... Nej kanske inte men det är vad jag har gjort idag,, jag har legat ute i solen och skrivit prov (skriva prov är i och för sig inte så slappt..) Men klockan fem bar det av mot skansen det ska tydligen vara nåt framträdande vet inte riktigt men, men jag ska i alla fall dit.

Jag hinner inte skriva något mer.. Ska gå och ducha sedan ska jag sätta på mig nått lite festlig om jag har något..

Hej då ses senare om jag hinner/ orkar. Haha,, klart jag orkar!!

Kramar (L)

Tills vi ses igen! 
2010-06-04
 18:46:55

Otroligt!!

Hejsan!

Jag var precis på en liten utflyckt till stationen (jag bytte busskort med min bror),, jag blev såå sur, jag bad honom att springa av tåget så att jag hann med bussen hem.. Men han sprang inte han var typ sist av,, så det blev jag som fick springa. Han kom samma tid som bussen skulle åka så jag sprang och när jag hade sätta mig på bussen så åket den så dom som kom efter mig han tyvärr inte med,, om jag inte hunit skulle jag fått vänta i ca 30 min och det orkar man inte så det var tur för honom...

PS: Varför heter det busskort och inte tågkort?? Värt att tänka på...


När jag kom hem satte jag på TV:n och satte på 6:an där var det ett program där man skulle gissa om saker är sanna eller falska,, Jag kommer tyvärr bara ihåg dom sanna sakerna för jag såg bara slutet då dom körde snabbgenomgång.

nr1: Det var en kille som låg i koma,, jag tror att han var hjärndöd och jätte skadad. Doktorerna hade bestämmt sig för att stänga av alla maskiner och donnera hans organ,, precis när dom skulle göra det så vaknar han upp och doktorerna vet fortfarande inte hur det kunde gå till.

nr2: Det var en tjej som stod och åt äpple,, då sätter hon en äppelbit i halsen.. Hennes hund Toy ställer sig på bakbenen med fram tassarna på henne (Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men ni förstår säkert..) Toy knuffar henne så att hon faller baklängs,, när hon ligger på golvet så börjar Toy hoppa med fram tassarna på hennes mage. Grannen hade kommit över för att prata lite med henne,, grannen skriker på Toy så att han ska sluta hoppa på henne men han fortsatte ända tills hon hostar ut äppelbiten,, såå häftigt Toy räddage livet på sin matte sån hund vill jag ha!!
Jag undrar hur han kunde veta exakt vad han skulle göra exakt hur hårt och att han uppteckte att hon satt i halsen.. Just ja,, han hoppade så hårt att hans matte fick blåmärken som var som tassar.

Ha det gött kramar (L)

´PS: Om ni vet flera otroliga saker så får ni gärna berätta det för mig.

Tills vi ses igen!
2010-06-04
 13:45:24

Ingen mat...

Hejsan!

Idag började jag klockan 11.20,, för vi fick sovmorgon för att vi serverade på niornasbal,,och när jag komm till skolan hade vi bild,, jag ritade lite på min teckning och sedan skrev jag utverdering o så vs den lektionen slut. Sen var det dags för svenska,, då skulle vi bara se klart en film och sedan slutade vi 13.15 typ.

Måste bara säja:: Nyss skulle min grasiösa katt gå över från min strykbräda till min säng där jag nu sitter,, net är typ 30cm mellanrum... ´men han missar att kliva på mitt ben med ens tassen och missar och glider neråt men jag hjälpte honom upp,, han e såå OTROLIGT (inte) grasiös...

I alla fall,, när jag kommit hem från skolan så märker jag att grisen fisen inte har någon mat så det är bara att ta sig ner till affären för att handla,, precis van jag vill efter en "lång dag" i skolan,, Det ska faktiskt bli mysigt att gå ut i det varma sommar vädret med grisen.

Hoppas att ni har en härlig dag,, Kramar (L)

Tills vi ses igen!
2010-06-03
 08:31:42

I skolan!

Hello!

Sitter i skolan och väntar på attt engelskan ska börja,, vi har fylt i en blankät om mobbning. Gick bra..

Jag ska inte skriva så mycket men, men... Ikväll är det servering på 9 ornas bal,, hoppas att det går bra!

Hur många fler än jag har fått dom underbara myggbetten och skavsåren?? Jag har fått det,, inte kul min häl svider som ... och mina myggbett kliar,, VARFÖR??? Hatar det!!

Nu ska jag inte skriva någonting mer för då blir det bara tråkigt att läsa,, jag har  inget intressant att skriva så,, Hej då Ses nån annan gång i livet.

Massor av kramar (L)

Tills vi ses igen!
2010-06-02
 17:24:13

en vecka i skoladagar.

Hejsan!

Såå skönt det är bara 7 dagar kvar till skolaavslutningen!! Jippie!!!

Detta blir bara ett snabb inlägg för jag har inte så mycket att skriva,, men, men..

Imorgonblir det en stressig dag tror jag,, jag ska servera på 9:ornas bal så jag slutar klockan 2 istället för 3 (BRA!!) men klockan 4 ska jag till skolan igen och börja fixa inför balen. Jag ska ha hunnit äta middag innan klockan 4,, middag klockan 3 Wath?? Går EJ!! Jag kommer hem klockan 11 om jag har tur eller så blir det senare..
Litet + finns faktiskt,, vi börjar typ halv tio dagen efter inte så mycket sovmorgon..

Nu hinner jag inte skriva mer,, Ses nån annan gång.

Kramar (L)

Tills vi ses igen!