2010-10-28
 09:37:25

Jag har en klar vinnare om ingen går in och anmäler er...

Hej!! Jag har bara fått ett bidrag till veckans blogg så om ni inte vill att den ska vinna MÅSTE ni anmäla er och det skulle vara mycket roligare för mig att få in lite mer bidrag. Som sagt,, det avgörs idag så passa på!!
Glöm ej

Kram Linnea
2010-10-28
 09:24:29

23 olika sätt att sätta upp min nya kam.

http://www.kikis.se/index.php?cPath=55
Haircomb 28 brun
Just ja,, jag har ju inte sagt att jag vann 2 saker i tisdags (tror att det var i tisdags...) kammen var en av sakerna, det andra var en väska som mamma skrek att jag skulle ta för hon vägrade gå fram själv för att hämta priset. Andra gången jag gick upp buade typ alla och tyckte att det var orättvist att jag vann 2 saker men jag har inte alls något problem med det.
Jag är hemma idag så det kommer antagligen upp fler inlägg under dagen vi får se,, nu ska jag gå och hämta en macka. Ses Kram Linnea
2010-10-27
 18:12:43

Fakta om min mamma Mia kväll för typ 1000 år sedan!!

Hej,, nu tänkta jag berätta lite kort fattat om mamma Mia musikalen jag var på i lördags,, för sen måste jag upp på den iskalla vinden och fixa fram Halloween saker (fan hallonbåt finns att stava rätt men inte Halloween så ni får ursäkta min stavning,, och vem f*n skriver hallonbåt??? ).
Ja,, först åkte pappa och Felix för att gå på kurs för att få övnings köra (då låg jag och sov..),, när pappa kom hem hämtade mamma och pappa upp mig för mamma körde dom så jag var ensam hemma. Då drog vi till Ericsson Globe Arena där mamma och pappa checkade lunch (jag åt hemma). Då dom ätit gick vi till Globen för dom checkade i Globen C.. kommer inte ihåg vad det heter har bara varit där 2ggr. När vi kom in i Globen stod det 2 gubbar och sålde mamma Mia prylar men vi stack bara förbi. Jag förlorade ett vad mot pappa (Jag trodde att mormor såg på Dansbands kampen eller nåt annat inte såå kul.. men pappa satte emot en popcorn på att hon såg på det som går på 4:an där det är artister som dansar för Plan,, vad heter det??). Jag hade rätt för mormor tittade på nån annan sk*t men pappa sa att han hade rätt så det var bara o casha upp pengar och köpa en popcorn till honom men jag fick såklart smaka. Jag köpte en påse bilar till mig mums höhö.
Man kan inte säga att jag blev besviken men jag tycker att dom kunde ha tagit i mer,, som när dom var ledsna så var det typ jag är jätte ledsen verkligen och ett smil till det ingen känsla över huvud taget. F*n va jag är taskig men jag är ju ärlig och jag kan ju inte säga att den var toppen och så tror ni det,, eller hur. Kritik kan vara både bra och dålig men nu tänker jag fortsätta vara taskig men efter regn kommer sol. Dom hade som sagt ingen känsla,, det var inga kända ansikten som jag såg.. RUNT hus i Grekland dra mig baklänges,, det finns ju inte ens det var riktigt dåligt men annars hade dom ju varit svåra att snurra å andra-sidan men i alla fall.. höhö det är dom stora dåliga men nu vill jag vara snäll haha jag tycker att dom skötte sig bra sjöng riktigt fint till skillnad från ex. Pierce Brosnan som sjunger för jä*ligt,, sorry but it's true.. höhö Helheten var bra och jag tyckte att han som spelade killen som gillar Tyna(??) spelade son roll typ bäst.
Det var allt jag hade att komma med hihi.
Våra biljetter och min munk jacka.
Rånare nästa haha..
Höhö puckel rygg på mig höhö jag ser ju helt dum ut haha försökte ta en bra bild och då ser jag ut som jag vet f*n inte vad lite ringaren i Notredam  eller vad filmen nu heter haha måste lära mig att jag ska vara rak i ryggen höhö.
Ha en bra kväll Kram Linnea
2010-10-26
 23:14:28

Bajs på dig Olivia...

Hej,, tackvare Olivia så måste vi börja klockan 9 jippie not... så att hon hinner hem i tid. Så därför orkar jag inte skriva ett inlägg om något intressant förutom att jag berättar om min dag imorgon om jag hinner och då kommer set också upp bilder på saker jag köpte idag. Sov så gott och ses i morgon om jag inte dör av trött het. Kram Linnea

Hittade ingen utan skrik i bakgrunden så det blev denna istället (med text.. sämst).
2010-10-26
 11:00:00

Veckans blogg??

Glöm inte min lilla tävling om veckans blogg som utses på torsdag!!!
2010-10-25
 23:12:13

Finska nyheter

Videon är egentligen inte särskilt rolig men när jag ser den tänker jag på min kusin Alexander som är typ bäst på att härma det och då låter det 1000 gånger roligare.  
God natt nu ska jag sova ses imorgon Kram Linnea
2010-10-25
 10:00:00

Om man ändå kunde rita så fint!

Hej,, gick in på Tyra Sjöstedt blogg där jag hittade några bilder som hennes läsare ritat på henne,, eller hur man skriver det är i alla fall super snyggt ritade.
Jag tycker bäst om den sista.
Just ja,, jag har ju tjatat om Hur gör man tids inställt inlägg och bla bla bla och här kommer det mitt första tidsinställda inlägg!! (Jag skriver alltså detta )24 oktober 2010 kl. 21.45 men jag publicerar det 25 oktober kl. 10.00 Då är jag på "jobbet".
Ha det gött! Nu ska jag gå och borsta tänderna Kram Linnea
2010-10-24
 20:13:20

Tja alla glada och resten också.. höhö

Hej! höhö jag är sämst på det där med rubriker dom bilr bara mer och mer oseriösa för varje gång man inte vet vad man ska skriva.
Nu kommer det inlägget ska handla om.
Tävling på bloggen! Ni kan inte vinna en ska men ni kan vinna att få gästblogga på min blogg. Så vad tycker ni Hiss eller Diss ska jag göra detta någon mer gång eller ska jag lägga ner det??
För att vara med i tävlingen ska ni:
  • Kommentera på min blogg varför just du ska vinna.
  • Varför du läser min blogg.
  • Länk till din blogg.
  • Lite kort summering om vem du är och vad din blogg handlar om.
Lycka till så berättar jag vem som har vunnit på torsdag. (glöm inte att lämna din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner).
Lycka till och Kram Linnea
2010-10-24
 17:31:28

Nitar..

Hej! Igår var jag och mamma och handlade för jag ville ha ett nit-skärp och då hittade mamma ett armband och eftersom jag gick hela förra vintern men All Star så fick jag ett par snygga skor också.
Det var allt nu måste jag tvätta ut färgen jag har i håret.
Kram Linnea
2010-10-22
 23:04:00

Imorgon smäller det

Hej,, nu ska jag se på Mamma Mia! the movie för imorgon ska jag på Mamma Mia i Globen det var över ett halv år som jag fick det i födelsedags present men då kommer den stora frågan,, vad ska jag ha på mig?? Det får jag ta och komma på tills imorgon. Nu har filmen startat så jag måste sticka så att jag inte missar något. Ses Kram Linnea.
Jo föresten imorse kom första snön.
2010-10-21
 22:18:58

Bilden jag lovade

Hej här kommer bilden jag sagt att jag ska lägga upp.
Detta var jag i mina fina kläder andra dagen på praon (igår) Ha det bra! Kram och god natt Linnea
2010-10-21
 20:54:58

Ericsson Globe på lördag klockan 15.00

Mamma Mia!
På lördag sticker jag på mamma Mia fick det i present när jag fyllde år och nu mer än ett halv år senare smäller det! Mer hinner jag inte skriva nu för jag ska springa ner och duscha sen ska jag se på kenzatyrashow. det kan ni också göra om ni går in på nyheter24.se eller kenzas.se eller tyras.se

Nu sticker jag ses Kram Linnea
2010-10-20
 22:45:56

4 år går så fort...

Hej,, glöm allt jag lovade förut om bilder på dagens outfit och sorry Olivia att jag inte skickar bilderna till dig.. Men jag orkade inte och bann inte ladda över bilderna. Nu blir det seriöst.
När jag kommer hem ringer mormor och berättar för mamma att morfar dog för exakt 4 år sedan.. mamma var sjuk idag hon tror att det är därför för alltid när hon är sjuk på ett speciellt datum tror hon att det har med datumet att göra. Så detta inlägg vill jag (vad heter det??) Tillge?? (Uppdatering: Tack Alma! Det heter tillägna). min morfar och vill att alla ska tänka på någon död eller levande person som står en tätt om hjärtat,, jag kanske skriver lite konstigt men jag vill skynda mig innan mamma kommer och ser att jag sitter och gråter då kommer hon oxå att börha och jag tycker att det är lite jobbigt.
Så här till världens bästa morfar tänler på dig och jag hoppas att det har det bra <3
Till min älskade morfar all tanke på dig ikväll. (Hade tyvärr ingen bild på honom men det får gå i alla fall).
Nu måste jag sova ses Kram Linnea
2010-10-20
 17:28:30

Vill ni ha lite fika?

Hej,, jag var helt inställd på att jag och Olivia skulle ta tåget som åkte 09.47 eller då det tidigare.... men det skulle vi tydligen inte men vi hade tur för jag ringde till Olivia igår kväll och sa att vi skulle ta ett tåg tidigare. Så hon ringde när klockan var halv och frågade var jag var och jag låg ju och tittade på tv hade precis vaknat och skit jag blev typ störd på mamma och sa att hon fick köra mig till Huddinge när hon frågade om det var något hon kunde göra.. höhö inte snällt men jag hade bråttom.. Men jag hann i alla fall ner till stationen (mamma körde mig dit i alla fall LOVE U <3 ) Så från typ sovandes till att vara på tåget på ca 15 min kalla mig bäst!! Erkänn att jag var snabb!


När vi kom dit råkade jag nämna att jag var hungrig och då tycket hon som jobbade där att eftersom det var så lugnt kunde vi ju sätt oss i fika rummet och äta lite frukost,, hon hade ju till och med bakat bröd som alla skulle få äta av. Så det gjorde vi i ca 30 min. Efter det frågade dom väl 20 gånger och jag överdriver inte,, det kan till och med ha varit fler än så, sen var det lunch och då satt vi och åt i typ en timma sen tjatade dom om att man skulle ta efterrätt som nån gjort vet inte riktigt vem.. men vi gjorde inte det för vi hade ju precis tryckt i oss all lunch. Sen var det ju typ 10000000000000 gånger till som dom frågade om dom där jövla fika rasterna, och sen fick vi gå hem för att det fanns inget som vi kunde göra. Jag fattar ärligt inte hur mycket fika kan man få i sig? Just ja,, sen satt dom och kollade på kläder på Internet och sen gick dom in på facebook,, och då satt dom och diskuterade om en 15 årig kille och han var så smal och snygg,, man visste inte om man skulle skratta eller gråta,, gamla tanter som spanar på en ung kille vad ska man tro?? Fast det var kul att lyssna på deras värdelösa samtal.
Jo,, vi gjorde faktiskt något underdagen mer än att fika,, vi var och hälsade på dit dom som fått barn går på åter besök och det var kul men det var obehagligt när dom skulle ta blodprov eller vad dom gjorde. Det var en liten flicka som såg precis likadan ut som mig när jag var liten,, doktorn hittade inte hennes blodådra så då fick doktorn "gräva" tills det började blöda. Jag satt och höll på att svimma Olivia tittade bort och mamman var typ helt förvirrad och oroad och pappan sa att han inte såg något bakom doktorn man han satt och vred på sig och såg ut som om han höll på att börja gråta och stackars lilla tjejen gråt och skrek. Riktigt obehagligt.
Vi fick var med tre olika.
Det kommer upp en bild på dagens outfit lite senare har inte hunnit ladda över dom till datorn ännu och jag hinner inte nu.
Ses senare ha det gött Kram Linnea (är på g med att fixa en snyggare "namnskrift").
2010-10-19
 23:56:42

Tackar tackar tackar

Hej, Mitt desperata inlägg om att statistiken gick uppåt och att jag reklamerade (internt skämt) på min vän Marias blogg så har statistiken gått upp med hela fyra personer  tack till alla trogna läsare och mina nykomlingar älskar er alla <3
Nu ska jag sova,, dom ändrade ju i mitt schema så jag börjar tidigare men jag för och andra sidan jobba med Olivia hela tiden woho.... not.. Jo skojja det är Faktiskt kul höhö. Nu måste jag verkligen sova ses imorgon God natt Linnea
PS: Måste verkligen fixa en snyggare namnteckning än att jag bara skriver med vanliga bokstäver..
2010-10-19
 21:01:57

Här kommer en till kul video men samma tjej.

Jag tycker att den med Ron är roligast sen den med Harry och den med Emma Watson var bara som en vanlig intervju. Jag kommer inte ihåg ved Harry och Ron heter höhö Doris minne.
2010-10-19
 20:47:12

Fel fel fel..

Denna skulle jag visa sen nu kommer den jag menade på riktigt.
2010-10-19
 20:45:26

Rolig video jag berättade om igår.

2010-10-19
 18:32:13

Om jag inte hinner skriva sen.

hej,, nu ska jag ner och laga mat.. detta blev ett kort inlägg men jag har i alla fall skrivit det. höhö
kommer upp en bild imorgon på mig i sjukkläder haha jag kommer att se helt knäpp ut
SES om jag hinner Kram Linnea
2010-10-18
 22:51:09

Yea det går upp åt!!

Hej tänkte skriva "Yes det går uppåt" men jag orkar inte ändra så det får stå så nu är för trött höhö
Jag det är så klart läsarna som går upp åt,, woho 6 stycken inte rekord men nära.
Imorgon har jag utvecklings samtal önska mig lycka till höhö.
God natt ses Linnea
PS: tänkta lägga upp ett litet klipp från youtube men jag hittar det inte så tyvärr inte idag men kanske imorgon ses!
2010-10-18
 20:42:58

Dagens rutiga

Dålig bild sorry,, måste flytta min spegel..
Tja detta var vad jag hade på mig första dagen på Prao:n  det gick bra tror jag.. dom sa till mig och Olivia H som praoar  på BB med migatt vi var välkomna typ 20 gånger och jag skojjar inte.. Så man kände sig ju jätte välkommen höhö.
Här väldens huvudverk så jag orkar inte skriva mer ses imorgon Kram Linnea
2010-10-17
 23:19:00

God natt

Varför blir det alltid så här när man ska sova?? Men nu måste jag sova god natt Kram Linnea
Är såå pigg
Dä menar jag inte Gris höhö
Längtar til snön!!!
2010-10-17
 21:37:52

Hero of war

Hihi var sjukt sur tidigare idag men nu är jag skit glad och skit nödig höhö så detta blir ett kort inlägg. Ska strax gå och sova men först måste jag duscha,, vill inte :( skönt att man slipper gå till skolan i alla fall.
Bra låt här över men med hemsk text enligt mig..
Just ja,, om någon vet hur man gör tids inställt inlägg snälla hjälp mig vill kunna det!
Puss och Kram SES Linnea
2010-10-17
 13:52:31

Va f'*n

Hej,, sorry att jag inte bloggar men det ända inläggen skulle handla om är hur jä**la ont i knät jag har och vilka jä**la problem min underbara familj har är så jä**la trött snälla döda mig... Så detta är bara ett bortförklarings inlägg för varför jag inte kommer att blogga på ett tag
Just ja,, imorgon börjar jag praoa hoppas att det blir kul.
Puss och Kram Linnea
2010-10-15
 18:06:07

AJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!

Hej,, gick till skolsyster i dag för jag har fortfarande så J***la ont i mitt knä.. Vad ska jag ta mig till? Hon trodde att jag fått typ en inre blödning i knät och att kroppen själv skulle äta upp blodet urk,, jag är kannibal omedvetet höhö Ska strax ringa Alma och se om hon kan skicka no:n till mig,, det är sådant kul jag gör på en fredags kväll.. Nu måste jag börja.
Ses nån annan gång Onda kramar Linnea höhö onda vad taskig jag är men jag menar att jag har onte som ni kanske förstår höhö..
2010-10-13
 13:18:01

Tillbaka!! Mohahaha

Hej! Nu är jag tillbaka i skolan och som tiden går fort när man har kul... vi har bara en lektion kvar Matte.

Jag hinner inte skriva så mycket mer än det så vi ses väl när jag har tid Kram Linnea :)
2010-10-12
 12:58:10

vaknade nyss.. är tydligen sjuk idag igen höhö

Jag vaknade typ 11.30... Jag bad ju mamma väcka mig men nej inte det.. Jag bestämde mig redan igår för att inte gå till skolan, mår verkligen inte bra. :(

Dagen i Dag


Dagen idag är en märklig dag
Den är Din

Dagen igår föll ur Dina händer
Den kan inte få något annat innehåll än Du redan gett den

Dagen i morgon har Du inte fått något löfte om

Men dagen idag har Du, 
det är det enda Du kan vara säker på
Den kan Du fylla med vad Du vill
Använd Dig av det

Idag kan Du glädja en människa
Idag kan Du hjälpa en annan
Idag kan Du leva så, att kanske en annan ikväll kan tacka 
Dig för att Du finns till

Dagen idag är en betydelsefull dag
Den är Din






Ha det bra nu ska jag sticka och äta ses

2010-10-11
 18:30:57

Blä till svamp och grädde

Hej igen,, värld rekord på bloggen wohw 3 stycken läser min blogg. tack ni som stöttar mig men det skulle vara lite kul om fler läste bloggen.
Strax ska jag äta middag det blir kött och potatis(tror jag) men till dom andra för blonda sitt kött med grädde och svamp ush.. menmen om dom tycker om det får dom stå för det bara jag slipper äta **skiten**  ( så får man inte säja)höhö
Nu ska jag tydligen dra ses imorgon Linnea
2010-10-11
 17:38:16

Smink tips

Detta använde jag som bas () den pilen pekar på har jag som understa ögonskugga.. om det låter vettigt..
Det ser ut som jag har vårtor men det är glitter eyeliner och jag tog ändå den "bästa" bilden.Detta är ett försök att göra någonting snyggt med "paljätter"
"paljätterna" jag använde.Allt smink jag använde till denna sminkning. och dom andra som också har grejer i "ögonvrån" och det matchande ögonparet.. höhöhär kommer samma fast med olika "paljätter" och resten är också likadana men med andra färger på ska jag kalla dom stenar istället?Dålig bild som blev cool(enligt mig)mälade på handen så att man skulle se bättre, jag hade ju målat läpparna med flera olika fårger innan så den har mer "naturliga" färgen syntes inte så bra.
Rosa lips puss !!
Allt jag använde till denna sminkning. PS: läppstiftet som ligger uppe i hörnet är det brons guldiga som jag målade på handen..
söött läppglans. höhö
mer rosa läppar.
ojojoj vilken bild,, hatar den vill nästan ta bort den höhö jag har inte så där tjocka läppar jag lovar!
Älskar detta läppstift och det blev ännu bättre med det ljusrosa leppglanset till men tyvärr så ser man inte den riktiga färgen på bilden...
Det var allt hoppas att ni tycker att det var snyggt eller får några idéer hur ni kan sminka er själva.
Tack och hej lever pastej höhö SES Just jag,, jag bloggade inte i helgen för jag kunde inte publicera inläggen så dom låg i utkast till imorse då jag tog bort dom men ni missade inget viktigt förutom att jag var på murasaki och sov hos min kusin,, en nu vet ni det då har ni inte missat något. puss och kram ses
En vecka kvar till prao LÄNGTAR!! bort från alla läxor.
2010-10-11
 09:26:33

Nu har det gått över styr!

Hej,, är det någon mer än jag som tycker att det är lite överdrivet med Twilight All Star,, jag skulle tänka mig att ha dom svarta men inte där det står "Bitten by Edward Cullen"
ojj glömde bort att jag höll på att skriva ett inlägg...
Just ja,, jag är sjuk idag :(
Det var allt ses senare Kram Linnea
2010-10-08
 09:12:24

Ingen lunch...

Hej,, jag kom inte in på skolans inloggning på hela kvällen men nu kom jag in men jag måste sticka om typ 5 min så tyvärr får jag ingen lunch idag för då måste jag göra klart allt önska mig lycka till,, nu måste jag fortsätta skriva Kram Linnea
2010-10-07
 23:00:41

Mitt 200:dronde inlägg!! med ett tråkigt innehåll för mig...

Hej,, innan jag gick ner och käkade middag stängde jag så klart av skolinloggningen och nu har det inte gått att hitta mina dokument på hela kvällen.. Hoppas att det funkar imorgon bitti annars är det bara att fila på en bra ursäkt eller bli sjuk väldigt fort... Det kommer inte att gå jag kommer att få stå och skämmas när lärarna tror att jag är sämst och inte har hunnit klart på grund av att jag är dålig vad ska jag ta mig till detta är inte första gången snart börjar jag gråta allvarligt!! :-( Nu ska jag sova så att jag slipper tänka på detta men jag kommer nog drömma mardrömmar om det i alla fall...
Sov så sött så ses vi imorgon om jag inte är död eller något liknande...SUCK
Snodde den från google det är därför det står Lilla Karin hihi
SES
2010-10-07
 18:19:46

Skolan är mitt liv... det är i alla fall vad dom vill..

Enda sen jag slutade skolan har jag plugga pluggat och pluggat,, jag känner mig inte ens duktig det är så hemskt ingen fritid överhuvudtaget det är inte kul... Jag vet att jag klagar men det förvånar mig faktiskt varför inte flera ungdomar går in i väggen.. Jag blev bjuden på middag av min kusin och hennes mamma (min faster) men jag var tvungen att fundera om jag var tvungen att göra läxor i stället men jag bestämde mig för att jag ska faktiskt kunna umgås med människor hellre dum i huvudet med vänner och familj än supersnart utan vänner och familj!!
Nu måste jag fortsätta plugga ses
Trötta Kramar Linnea
2010-10-05
 22:12:43

Sov sött!

Nu tänkte jag gå och lägga mig ses imorgon Kram Linnea

2010-10-05
 20:35:53

Just ja..

Jag glömde att berätta eller ni kanske ser att videorna är för breda för min blogg.. jag vet tyvärr inte hur man fixar det så ni får ha överseende med det ;) Det var bara det ha det bra nu Kram
2010-10-05
 20:33:14

F**k haha

Hej,, en av frågorna på DN testet var om Farm Ville och vad gör jag då.. Jo jag kommer på att jag har det och har gått in på det 3ggr idag grattis haha Hatar detta! varför varför.. :( Vill inte bli beroende igen Haha..
Såg ni den underbara videon jag la upp tidigare haha såå kul hade velat se dom live haha...
Nu ska jag sticka och duscha för sen ska jag se Elvis i ... Kommer inte ihåg var ifrån men det är i alla fall bra:) Det börjar klockan 21.00
Här kommer en ny video så att jag inte glömmer hur man gör haha.
Tänk på att han som är killen i musikvideon är killen i Hanna Montana kom på det i förr går tror jag haha att jag inte såg det tidigare...
Nu sticker jag ses <3 Kram Linnea
2010-10-05
 08:36:21

här kommer ett litet klipp :)



Här kommer ett litet klipp från min kompis semester (hon har inte filmat..).

Skulle bara lära mig att lägga upp youtube inlägg och nu kan jag yes!!

Nu ska jag strax gå på HKK Ses nån annan gång Kram Linnea
2010-10-03
 22:59:53

Jag försökte i alla fall...

Hej,, nu ska jag sova hoppas att ni sover gott och inte får några läxor på länge,, jag hatar i alla fall läxor men vissa gillar dom, jag skulle också vilja tycka om läxor men jag är som jag är.. Jag gjorde i alla fall mitt bästa med läxorna.. hoppas att det räcker. "Glöm dagens bekymmer, det kommer nya imorgon" Jag kommer inte i håg var jag har fått det ifrån men det skulle vara bra om gårdagens bekymmer försvann men som det är nu så fortsätter bekymmerna komma och dom gamla finns kvar... kommer jag att överleva?? Det är frågan..
Sov sött Kram Linnea
2010-10-03
 20:19:05

Kommer aldrig att hinna, döda mig!!

Hej,, sporry att jag inte bloggat under helgen men jag har världens bästa bort förklaring,, i fredags var jag ju på stadshuset, på lördagen låg jag och spydde från klockan 9 till klockan 12 ungefär haha sen drog jag till min kusin och fixade extremt viktiga saker och sen letade jag efter en extern hårdisk på 1 TB (100 GB), Idag vaknade jag klockan 12 och åt frukost då jag såg Camp Rock 2 och sen drog jag och såg på bio på Heron City jag tror att den hette ocean men jag är inte säker haha ska ta reda på det den var grymt bra tills man för 1000:de gången trodde att den skulle sluta då ville man att den skulle sluta, sen drog vi till en kolgrill i Solna  sjukt gott jag tog pommes med scampi och jag kommer inte ihåg vad det hete men gott var det ;) Ha det gött så ska jag börja koncentrera mig på musiken och No:n
Kram och god natt Linnea
2010-10-02
 00:31:31

Luktar tryffel??

Hej alla goa o glada :) HAHA Nu är jag hemma från stadshuset eller vi var hos mina kusiner innan så vi har inte varit där hela kvällen menmen.. Nu ska jag locka ihop allt jag inte hann innan vi stack och sen ska jag borsta tendera jag skulle vilja duscha för  jag luktar typ tryffel (vet ej varför)HAHA. Imorgon ska jag möta min kusin för att lämna tillbaka USB-minnet jag fick låna av henne idag och få lite mer... det som var på USB-minnet. HAHA jag vill inte säga vad som var på det hihi,, jag ska i alla fall träffa henne i Solna C imorgon och sen drar vi väll hem till henne.
Nu måste jag verkligen sova så ses imorgon Kram Linnea
2010-10-01
 08:38:58

Nu finns dom inte mer.

Hej,, Jag åkte aldrig till XXL haha såg hellre på idol och kenzatyrashow den var riktigt bra faktiskt :)
Från och med i dag till pappas födelsedag (31/3) så kan man bara lämna in 50 öringarna på banken så allt blir dyrare i affären om du inte handlar med kort.
Jag sitter just nu och äter frukost wow jag brukar aldrig äta frukost men nu blev det blåbärsrisifrutti med ägg mums såå gott! Eller inte jag hatar frukost på morgonen.
Aja nu måste jag äta upp sen ska jag sätta på nig något snyggt men jag ska ändå byta om sen när vi ska till stadshus källan då tänkte jag ha min blommiga klänning från Jack and Jones tycker den är så snygg.
Ses snart igen Kram Linnea
Just ja,, Är det någon som vet hur man gör tidinstält inlägg skulle jätte gärna vilja veta. :)