2011-08-31
 18:09:04

Upp och iväg..

Hej bloggen!
.
Kom hem från skolan för ca en timme sen och efter det har jag bara ätit mellanmål och klart lite läxor.
.
Om typ hm nu ska jag dra för pappa hämtar mig och min bror för vi ska ut och äta middag. Bloggar när jag kommer hem,, ska bara komma på något kul att skriva om.. där kommer problemat..
.
Nu drar jag Kram <3
.
haha jag vet att bilden är ful..
2011-08-30
 22:59:05

Dåligt med uppdatering

Hej bloggen!
.
Jag vet att min uppdatering är sämst..
.
Jag ska verkligen göra lite roliga saker så att jag kan skriva i bloggen,, ska bla på dop i helgen och då kommer bloggen bli lidandes igen för vi ska nemligen sova över där..
.
Ska försöka ta lite snygga bilder på mig till bloggen med hjälp av Olivia som sedan Jossan ska sätta in i min design. Gött va!
.
Nu måste jag sova,, råkade nämligen försova mig imorse.. inte bra så nu kommer jag att hålla tiden bäst av alla!!
.
Puss och god natt <3
2011-08-27
 22:49:55

Kändisar utan smink

Hej  bloggen!
.
Såhär ser kändisar ut utan smink.
.
Det är lite,, inte kul men jag vet inte hur jag ska säja det.. Men det är "kul" att se att inte kändisarna har så perfekt hy som dom ser ut att ha unten att dom också har fet hy och att dom får en finne ibland.
.
Jag vet att vissa bilder är extrema och att dom är antingen redigerade eller tagna när dom haft extremt dålig hy, men men man fattar grejen i alla fall..
.
Angelina Jolie
.
Beyoncé
.
Cameron Diaz
.
Eva Longoria
.
Hilary Duff
.
Jennifer Lopez
.
Miley Cyrus
.
Tyra Banks
.
Vanessa Hudgens
.
Tänk om man hade tid att fixa sig lika snyggt som dom varje mosrgon,, inte för att jag skulle bli så mycket snyggare men i alla fall.
Om jag orkar imorgon kan jag göra en med migsjälv.
.
Kram Linnea <3
2011-08-26
 17:01:07

Hos Emma

Hej bloggen!
.
Just nu sitter jag hemma hos emma och jag trodda att vi skulle vara här en stund innan vi skulle åka igen men det hinner jag inte nu för vi ska dra nu skriver kandke ikvöll men jag tror inte det hörs imorgon annars.
.
Kramar från Mig!! <3
2011-08-25
 21:05:06

Här kommer örhänget/halsbandet som jag sa att jag skulle visa förut.

.
Haha,, jag vet att jag ser helt jag vet inte.. Bilderna är sämst för jag tog med webbcam och aja det blev som det blev men jag ville att jag skullle visa nu för annars kommer det aldrig upp.
.
Ha det gött Kram
2011-08-25
 16:45:37

Vad har hänt?!

Hej bloggen!
.
När jag slängt i mig mellanmål så gick jag fram till Grisen för att klappa lite på honom då ser jag att han har lite blod i mungipan och när jag lyfter lite lätt på leppen ser jag att typ halva bara hänger.. Va fan har han gjort,, ringde till mamma och nu väntar jag på att hon ska komma hem så att vi kan hjälpa honom,, har dock inte så mycket tid pga läxor men man måste ju offra ibland.
.
Somsagt jag har läxor så jag hinner inte skriva mer nu har fullspäckat hela helgen och ingen tid alls så nu är det bara o plugga och sen sova!! Börjar 12.20 på fredagar slapp,, just nu påminde jag mig själv att jag måste göra lunch till imorgon..
.
Hoppas att ni har haft en bra dag.
.
Massor med Kramar! <3
.
2011-08-24
 22:56:33

Det värsta som kan ske..

Hej bloggen!
.
hade tänkt att blogga värsta inlägget men pappa berättade nyss att någon jag känner väldigt väl gick bort imorse så jag är sjukt ledsen och orkar inte blogga nu. Hörs imorgon och då ska jag va pigg som f*n och ba blogga allt vad jag har.
.
Sköt om er tills dess Kramar från mig! <3
2011-08-22
 22:14:26

Pac man in real life

Alla har väll hört talas om spelet Pac man dåman ska ta dom vita små prickarna och undvika "spökerna".
Om ni aldrig hört talas om det eller aldrig spelat det eller vill spela det igen har nu det HÄR
.
Nu när ni vet vad det är (se även bild nedan),, ok nu har jag visat överdrivet mycket vad det är..
.
Men till alla er som trodde att det bara var ett spel,, ni hade så fel..
.
I frankrike springer det nämligen runt en man i olika köpcentrum och affärer med en snygg PM dräkt och bakom honom springer "spöken" i olika färger.
.
Min fråga är bara hur, hur kommer man på idéen??
Det är i alla fall kul att titta på.
.
Hoppas att ni tyckte den var kul (fick tipset av min kusin).
.
God natt Kram Linnea
2011-08-21
 23:43:38

Sista HP filmen..

Efter 10 års väntan är slutet entligen här, filmen då hela min bardom får ett slut..
.
Nä skojja bara,, det är bara nu dom senaste typ två eller tre åren som jag har blivit riktigt insatt i HP, ok vi har alla filmer och jag har sätt alla men jag har inte väntat på det derekt och hela min värld går inte under för att det är slut.
.
Just nu väntar jag på att boxen ska komma ut så att jag kan köpa den.
.
.
Jag tycker att filmen var bra och att dom hade fått ihop den bra, men jag vill inte berätta för mycket för jag är mästare på att berätta för mycket.. Om jag berättar lite så kommer jag råka berätta hela filmen.
.
Jag tyckte i alla fall att den var bra, inte så som jag hade fantiserat i mitt 8 åriga huvud för flera år sedan, men jag visste ungefär hur filmen skulle sluta redan.
.
Trodde att jag hade skrivit klart och publicerat detta för ca två timmar sen så jag hinner inte skriva klart nu för jag måste verkligen sova åker sju hemifrån. Inte så tidigt för vissa men för mig är det alldeles för tidigt.
.
Ha det bar så hörs vi imorgon Kram och god natt <3
2011-08-19
 18:15:15

Som jag lovade

Hej hej bloggen!
.
Här kommer allt jag sa att jag skulle blogga om.
.
Jag börjar med att berätta lite kort om min första skolvecka.
.
Jag har gått runt och försökt komma på vad vi gjorde i skolan i tisdags men idag fick jag reda på varför jag inte kom ihåg.. Jag hade inte ens börjat skolan då,, men men.
.
Dom första dagarna i skolan och mitt intryck av skolan är att det är kul och att jag tycker om det,, skolmaten är dock sämst.. smakar burkmat..
Vi har kollat runt på skolan och hälsat på lärare och lärt känna varandra. Igr fick vi skriva en liten beråttelse om fyra bilder vi fick och idag fick vi göra vikgubbar och mattediagnos. Vi har igentligen inte gjort så mycket förutom att lära känna varandra och skolan.
Just ja,, igår fick vi traffa teater läraren och då fick vi göra lite lekar och så,, det var faktiskt kul.
.
Vi fick fika idag också :D höhö
.
Imorgon börjar jag 8.20 med matte tror jag.
.
.
Tänkte berätta lite kort om min sommar,, har inte hunnit berätta så mycket än vad jag tror i alla fall..
.
Jag gick ut nian på Gillboskolan den 14 juni 2011.
Samma kväll åkte jag hem till faster för att slippa åka tåg klockan fyra på morgonen, Jobbade på LEKA förskola i tre dagar. Åkte hem efter jobbet för att gå på Almas kalas men dagen efter åkte jag till jobbet igen.
.
Jag plockade fram allt till england undre helgen och sen på natten mellan måndag och tisdag stod jag och packade.. Tidigt på morgonen efter få timmar somn var det bara att kliva upp och åka till Arlanda.
.
Jag va i engalnd i tre veckor var sjuk tre dagar och hela resan blev förstörd,, det var dessutom flera saker som inte blev som det skulle ex. london var en ren besvikelse..
.
Jag kom hem mitt i natten från england och tidigt på morgonen efter åkte jag till Korpo.
.
Var fortfarande sjuk när jag var på Korpo så jag kunde inte alls njuta av att vara där, hostade och mådde dåligt hela tiden. Somnade av utmattning efter att ha legat och hostat i flera  timmar, när jag väl sov så sov jag och det kunde bli till tre på dagen för sen kom pappa och sa att jag skulle gå upp,, skulle behövt mer sömn.
.
Eftersom jag kände mig dålig åkte jag hem med mamma när hon började jobba två veckor tidigare än vad jag hade planerat.
.
När jag kom hem var det att sitta uppe till mitt i natten och sen sova tills mamma kom hem från jobbet..
.
Sen två dagar innan skolan började jobbade jag igen.
Mitt sommar jobb på fem dagar alltid något och i CV:t står det bara sommarjobb sommaren 2011 inte hur många dagar,, eller!?
.
Tänkte även lägga upp bilder på saker jag köpte i england men jag orkar inte leta fram allt och dessutom är vissa saker smutsiga så om jag någon gång visar något i bloggen kommer jag att skriva att det är från england istället.
.
Om jag hinner innan maten så ska jag visa upp mitt örhäng som jag har gjort om.
.
Kommer nog inte att hinna blogga imorgon tyvärr så nu just nu fick jag en snille blixa wow, i alla fall jag kommer nog att skriva om örhänget i ett tidsinställt inägg. Visst var det smart!?
.
Ha en trevlig kväll Kram <3
.
haha hittade denna bild från praon i 9:an var det va!? På karolinska Huddinge. Snygg man va..??
2011-08-18
 23:11:06

Bio + Ung08

Hej bloggen!
.
Idag ställde jag in att gå på ung08 med Olivia och Alma för att jag var så himla trött och ville bara ligga i soffan och slappa.
.
Istället ringer pappa och säjer att jag och brorsan ska dra in till stan, vi skulle äta middag men när vi kom till sergel där vi skulle mötas, Så säger pappa: -Jag kom på en sak när vi ändå är här kan vi ju lika gärna se en film. Vem säger inte nej tilll det.
.
Så midddag på hötorgshallen och sen bio Harry Potter så klart,, jag valde. Berättar hur den var när jag har lite mer tid. Efter bion drog vi till Ung08 och min brorsa ska dit imorgon med lite kompisar och sa att jag skulle med men om jag ska vara ärlig så förjer jag bara med om jag absolut inte har något annat att göra, och det var jag att jag har så jag förljer nog inte med.
.
Nu ska jag gå och sova,, skola imorgon.
.
Puss och god natt!
2011-08-17
 22:06:47

Hinner aldrig blogga..

Hej bloggen!
.
Detta blir tyvärr ett trött och kort inlägg.. Jag är jätte trött och orkar inte riktigt skriva just nu så jag lägger ut detta för att visa att jag lever och för att påminna mig själv om vad jag ska skriva om när jag har gott om tid och okr.
.
Jag ska lägga upp bild på mitt gamla fina örhänge jag gjörde om.
Berätta lite om skolan,, började ettan idag.
Försöka lägga upp bilder på saker jag köpte i england.
Berätta bättre om min sommar.
.
Kommer inte på något mer just nu,, men håll utkik,, det kan komma upp redan imorgon,, vet inte när jag sluter för dom sa att jag skulle ha något litet efter lunch och det vet jag onte hur lång tid det tar.. På fredag sluter jag direkt efter lunch i alla fall.
.
Nu ska jag gå  och duscha sen ska jag hoppa ner i sängen somna in till musik.
.
Hörs igen när tid och ork finns.
.
Massor med kramar till er från mig! <3
.
.
Denna låt spelades över 6ggr under en dag,, satt i bilen m. faster då hon ba: hör du vad det är för sång och sen  började hon sjunga med.
2011-08-13
 17:49:16

välkommen hem

hej bloggen!
.
Idag kommer pappa och Felix hem. Dom stannade kvar på landet när jag och mamma åkte hem så nu ska jag dra på brun utan sol så att det ser ut som att jag är solbränd och sen ska jag kolla hur mycket pengar jag har på mitt kort och sen ska jag åka och handla.
.
Jag har inte gjort speciellt mycket sedan jag publicerade ett inlägg då jag sa vad jag gjorde. Jag har legat uppe hela natten och tittat på Pretty Little Liars och sen har jag sovit tills mamma kom hem från jobbet. Jag har varit uppe hela dygnat flera gånger för att vara trött sen på kvällen men jag lyckas inte jag är bara uppe hela natten igen.
.
Eftersom jag börjar jobba på måndag och sen börjar skolan på onsdag måste jag komma in i bra vanor så att jag går och lägger mig runt elva och går upp sex måste jag göra när jag börjar skolan och kanske halv fem när jag jobbar så det kommar att bli en utmaning..
.
Nu har jag ingen lust att skriva mer för jag har ingenting att skriva om och jag vill göra någonting vettigt..
.
Lovar att försöka komma igång med bloggandet när skolan börjar,, ni ska få veta allt om hur det är att gå första året på samgymnasiet, bild och form.
.
Hörs karm Linnea <3
.
.
2011-08-11
 22:51:17

Tips från läsare

.
Hej bloggen!
.
Fick tips av en läsare om denna cover ovan,, jag tycker att den är riktigt bra men jag tycker att dom andra är lite bättre i alla fall,, men alla tycker olika så lyssna på den ni kanske älskar dom.
.
Nu ska jag sova hoppas att ci hörs imorgon Kram! Linnea <3
2011-08-11
 00:39:59

Riktigt bra covers,, tycker nästan att E.T är bättre än orginalet

2011-08-10
 15:42:23

Snygga lilla jag just nu..

2011-08-07
 18:36:55

Lite bilder från Språkresan

Emily ledaren njuter av grillade marshmallows som hon dessutom håller upp så fint i bild.
Jag t. vänster,, ingen kommentar.. t. höger Almis palmis söt som vanligt!
Familjen-son hen var inte hemma,, synd?? Nej, inte speciellt.
.
Nu har mammas kompis kommit hit så jag ska gå och va lite social.
Massa Kramar! <3
2011-08-05
 05:47:47

fredag 5 augusti 2011

God morgon!
.
Tänkte starta dagen med lite bilder från i Onsdags.
.
Nu ska jag sätta på te vatten och gå och väcka mamma med en kopp te.
.
Hörs senare, Kram!  <3
.
.
Foto: Olivia H
Redigering: Olivia H
Modell: Olivia S
Refläxskärmshållare: Jag
2011-08-01
 15:58:12

Vaknade och såg misshandlad ut..

hej bloggen!
.
Igår slog jag igång en film runt 4 på natten,, eller det blir dag eftersom klockan var över 12 men i alla fall. Jag somnade nästan p en gång så när jag vaknade imorse så var datorn på och youtube var på utan att jag hade gått in på de.. Jag stängde av datorn och skulle precis sätta mig upp när jag får näsblod,, får alltid det när jag är trött.. Jag kunde inte flytta p mig för då skulle det komma blod i soffan och det vill man ju inte derekt.. När det inte "sprutade" längre utan bara ran så gick jag till badrummet och kollade mig i spegeln och jag skojar inte det sår ut som att jag blivit nerslagen för halva ansiktet och hela halsen var täckt  blod.. Så äckligt,, när jag tvättat av allt så började det "spruta" igen och då blev det lika mycet igen fast ännu mer... Hur lyckat kan det inte bli?? Jag fattar inte hur jag kan överleva när jag tappar så mycket blod!?
.
Nu ska jag tvätta allt från resan och städa mitt rum,, det kommer säkert inte att gå så bra för det är så otroligt tråkigt men jag måste.. Jag har 2 veckor på mig att städa och vara med kompisra.. Mitt rum ser ut som ett bomb ed slag och det kommer att bli värre när jag packar upp.
.
Nu ska jag börja, önska mig lycka till..
.
Just ja,, eftersom bara jag och mamma är hemma har vi bestämt att vi ska laga mat varannan dag och jag har inga idéer så kom med förslag på mat om ni vill.
.
Ha en bra dag kommer nog att blogga senare. Pöss och kram Linnea <3