2011-03-31
 23:58:13

I forgot

Hej bloggen!
-
Innan klockan hinner gå över tolv vill jag bara säga att idag fyller min pappa år!!
-
Stort grattis till honom!! <3
-
Av mig fick han koss hörlurar och en av mina arbetsprover (höhö han fick något jag redan använt..)
-
Nä nu måste jag verligen sova Kram Linnea <3
-
2011-03-31
 23:52:50

Can't sleep...

Hej bloggen!
-
Just nu  ligger jag i sängen men jag kan inte somna.. Vad ska jag göra??
-
Smartaste skulle ju vara att stänga ner datorn och sova men jag lyssnar ju på musik och är inte alls trött...
-
Nä,, därra blev kort men jag ska verkligen sova nu.
-
Kram och god natt Linnea
-
P.S Ni har blivit ganska dåliga på att kommentera så gör gärna det ;) <3
-
P.P.S Kommer troligen inte att hinna blogga imorgon för jag ska på kalas hos min kusin men om jag hinner så kör jag in ett tidsinställt inlägg.
-
-
Ledtråd på vad hin kusin ska få av oss (min otroligt smarta idé).
2011-03-30
 21:13:38

Do you wanna fly to the moon with me?

Hej bloggen!
-
Det slog mig nyss när jag var inne och tittade på statestiken,, det är ju faktiskt mellan 15 och 20 pers som läser min blogg varje dag, NI läser min blogg varge dag. :) Jag sitter ju bara och tittar på sträck som går upp och ner men jag sitter ju aldrig här hemma vid datorn och tänker: - när jag publicerar detta inlägg kommer flera personer att läsa det. Det kanske cokså är detta inlägg och några till som får er att stanna här på bloggen och läser mer.
-
Ok, det ovan kanske var lite flummigt men jag tycker faktiskt att det är ganska coolt..
-
Imorgon har jag matte prov, pappa fyller år och vi ska köpa något till Emma som har kalas på fredag.
-
Jag råkade låta inlägget stå ett tag för jag slukades av alla skojjiga läxor.. Not
Nej men jag sitter faktiskt och pluggar stenhårt..
-
Jag hinner inte skriva mer nu för jag vill lägga mig senast om en timme fast än jag vet att det inte kommer att hända så ska jag i alla fall försöka. Har haft näsrblod vargedag sen förra fredagen och jag vet att det är för att jag sover dålig och jag försöker verkligen lägga mig i tid men det är svårt.
-
Nu ska jag gå. Hörs imorgon eller så. Puss och Kram Skimbanan Linnea (Skumbanan taget från Olivia)
-
2011-03-29
 19:45:59

Do you ever feel like a paper bag?

Hej bloggen!
-
Idag följde Alma med mig till Sollentuna för att köpa en födelsedags pressent till min pappa som fyller år på torsdag.
-
Just nu sitter jag och försöker få tillbaka så att jag får rättningsprogram här som jag hade förut men det går inte så bra.. Jag sitter också och pluggar matte eftersom vi har prov på torsdag.
-
Nu ska jag fortsåtta plugga så att det går bra på provet.
-
Ha det bra Kram Linnea <3
-
2011-03-27
 22:06:33

Finfina pressenter

Hej bloggen!
-
Idag var jag och shoppade med min faster, kusin och Melissa. Jag fick nämligen det i födelsedagspressent. Så nu har jag några finfina grejjor som jag kommer att visa upp när jag har på mig det eller när jag hinner. Tills det kommer bilder kan jag berätta vad jag köpte,, jag köpte (jag fick menade jag..) En vit klänning - ZARA (helt geenomskinlig), jeans shorts - Bick Book, Kjol, Örhängen och solglasögon - H&M. Är riktigt nöjd.
-
Vi gick först till ZARA men då köpte jag inte klänningen men när vi gick tillbaka för att Melissa skulle testa något så var jag bara tvungen att köpa klänningen.
-
Glömde föresten att lägga upp bild på ett integningsprov,, så vi får se när de kommer upp hinner inte ta bild nu.
-
Inget mer från mig nu ska nog läsa lite på no:n och sen ska jag sova.
-
God natt Kram Linnea <3
-
-
Hittade bilden på min efterrätt från mitt kalas,, muuuuuuuuums vill äta sånt nu!
2011-03-26
 15:34:44

Här kommer dom!!

Hej bloggen!
-
Nu kommer bilderna som jag pratade om.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Här kommer bilderna i orginal som jag klostrat ihop på bilderna ovan.
-
-
-
-
-
-
-
-
Det var allt hoppas att ni tycker att det blev fint,, sorry för dom fula bilderna men batteriet på kameran höll på att ta slut så jag tog många snabba istället för en bra. Kanske osmart men nu har ni mer att titta på.
-
Ha en bra lördag Kram Linnea <3
2011-03-26
 13:07:03

Ska göra bild läxa

Hej bloggen!
-
Just nu håller jag på med min bild läxa,, egentligen så är det ingen läxa men jag missade lite när jag gjorde mina intagningsprover så jag sa att jag skulle göra det hemma. Vi ska kolla på ett blipp eller en film och skriva lite kort vad som händer vid olika delar i filmen.
-
Jag valde Lifted.
-
Klicka HÄR för att se Lifted,, det gick inte att lägga upp den på bloggen.. :(
-
Nu ska jag ta bilder på mina intagningsprover,, så strax kommer bilderna upp.
-
Kram Linnea <3
-
2011-03-24
 19:27:21

มีมากที่ต้องทำในวันพรุ่งนี้ว่าคุณไม่สามารถเชื่อว่าเป็นวันศุกร์ที่, ต้องการที่จะกำจัดของทุกบ้านในขณะนี้!

Hej bloggen!
-
Just nu sitter jag och är mitt uppe i so:n borde igentligen skriva men jag måste ta en paus,, den fick hänga ihop med middagen eftersom jag har svårt att komma igång när jag en gång gått ifrån.
-
Om ni vill veta vad det står för överskrift måste ni antingen kunna thailänska (tror att de va de i alla fall) eller så får ni försöka översätta det på annat sätt (google translate,, det gjorde jag).
-
Nä nu måste jag fortsätta skriva,, hörs imorgon och då SKA jag lägga upp bilder på mina konstverk *host host* kanske inte konstverk menmen..
-
Hej då ha en trevlig kväll Kram Linnea <3
-
2011-03-23
 19:23:29

Skolarbetet måste tydligen gå före..

Hej bloggen!
-
Jag hinner tyvärr inte att blogga på ett tag nu,, det knske kommer upp ett inlägg lite då och då men största delen av tiden jag har ledig måste jag tyvärr ägna åt läxor. Jag hoppas verkligen att ni har överseende med det och förtsätter läsa min blogg i alla fall, för jag vill verkligen men iblan är det så att man måste prioritera.. Tyvärr.
-
Jag har inte gjort så mycket idag förutom att jag varit i skolan som jag är varje dag så det är ingen nyhet,, just nu sitter jag och läser igenom olika sidor om Vietnamkriget har inlämmning på fredag,, det kommer bli som vanligt ett värdelöst arbete som jag kommer att sitta med till mitt i natten och gråta för att jag är så trött,, allt jag hade fixat inför detta arbete har förstörts så jag har tappat lusten helt att jobba med det men det är bara att kämpa på..
-
Nu ska vi se har jag gjort något kul som är kul att läsa om??
Jag tror faktiskt inte det.. Om jag ska komma på något som jag ska göra är det att jag ska på kalas hos min kusin på lördag,, han och min andra kusin fyller år den 28 mars. Grattis i förskott :)
-
Nu ska jag fortsätta med arbetet ses Kram Linnea <3
-
-
Den här filmen skulle jag vilja se, någon som tycker att den verkar bra eller är bra.. jag vet inte när den har premiär (det kanske man ser i trailern men jag har inte tittat på den, så).
-
Trevlig kväll :)
2011-03-22
 21:59:57

Ledsen

Hej bloggen!
-
Strax ska jag gå och lägga mig för jag har så sjukt ont i huvudet.
Ok,, detta kommer att låta töntigt menmen.. Jag fick en MJUK boll smachad rakt i ansiktet idag på idrotten och jag började böla ^.^ pinsamt. När jag kommit upp till skolan och fixat det sista med allt jag var "tvungen" att göra så drog jag hem,, trodde jag i alla fall jag misade precis bussen så jag fick stå och vänta ute i ca 35 min men det var bara skönt att stå i vår vädret. Jag var så himla varm att jag inte hade någon jacka på mig men det var nog bara bra annars hadde jag svättats ihjäl. Jag drog hem för att göra klart det sista på mitt sista arbetsprov men jag somnade när jag käkade mellanmål och när jag vaknade bestämmde jag mig för att inte åka dit,, vet ju tyå ändå att jag kommer in där jag vill.. Kanske dåligt att chansa men jag orkade verkligen inte mådde så dåligt. Nu har jag i alla fall suttit i mitt mörka rum och glot på tv på datorn,, vet inte varför men när jag gick ner och käkade middag och kom ner i ljuset så kunde jag inte hålla mitt öga öppet (på den sidan som bollen kom). Mamma tror att jag kanske fått en lätt hjärnskakning och jag tror faktiskt också det för det käns som det (jag har fått det flera gånger förut..).
-
Nu tänkte jag berätta lite hur det gick på min intervju på gymnasiet som jag helst vill komma in på.
Jag kom försent... Det var INTE mitt fel. Aja det var en kille som också var försenad så vi hann inte vara med den stora gruppen och få information och sånt men jag tycker att det var bättre när man bara var två för då får man mer uppmärksamhet och man "lär känna" läraren bättre. Efter att läraren berättat lite om skolan och visat oss runt så började han med att intervjuva mig,, som tur var så kom det en annan lärare och häntade killen så att han inte skulle sitta och lyssna på mig det skulle ju vara lite pinsamt.
Det gick bra på intervjun och jag fick MVG på alla mina arbeten så jag tror att man får 320 poäng extra då så om det är så så har jag över 500 poäng. Sen sa han att jag kunde räkna med att komma in på skolan så det räknar jag med nu.
-
Jag tror att det var ungefär så det gick till,, kommer inte ihåg riktigt har för ont i huvudet..
-
Nu ska jag gå och sova jag som hade tänkt lägga mig typ 21.00,, så blev det inte.. Synd.
Hoppas att huvudverken försvinner till imorgon. :(
-
Kram och god natt Linnea
-
PS: om jag bloggar imorgon kommer ni att få se alla mina arbetsprover,, även dom jag inte är nöjd med,, bilden ovan är ett smakprov.
2011-03-18
 13:49:45

Sista lektionen

Hej bloggen!
-
Just nu sitter vi och har IUP vi gör inte så mycket så jag och Maria tänkte planera ledaruppgift på idrotten,, skoj skoj. Kan inte skriva mer nu så nu sticker jag hörs kanske ikväll. Kram Linnea <3
-
Mig själv <3
2011-03-18
 09:57:05

Just nu sitter jag..

.. och försöker komma på vad jag ska ha för kläder och var jag ska göra av mina kläder eftersom min garderob är full. Jag råkade låta det jag skrev i början stå ett tag medan jag klädde på mig så nu har jag gjort det men jag hinner inte lägga upp någon bild för jag ska gå till bussen om 30 min och jag måste gå till bussen nu ojojoj nu måste jag verkligen dra,, hörs kanske ikväll Kram Linnea <3
2011-03-17
 22:42:23

Nu är jag tillbaka har bara 1000 saker att göra

Hej bloggen!
-
Nu har jag handlat men vi hann bara handla till imorgon så det blir väll att dra ut på lördag och köpa resten.. Jippie..
-
Ska strax ner och dusha (efter jag skrivit inlägget) sen ska jag skriva engelskan, städa lite och sen blir det upp tidigt imorgon för att åka till Globen,, vet inte ens om jag kommer in där eller om det finns någon där som kan hjälpa mig.. Men jag får försöka i alla fall. Nu måste jag dra,, ses senare Kram Linnea <3
-
Så här känner jag mig just nu...
2011-03-17
 20:27:46

So much to do but so little time

Hej bloggen!
-
Har inte hunnit fixa klart mitt rum så just nu ser det ut som ett bomb ned slag.. Inte bra..
-
Ska strax åka och handla inför imorgon tror jag och sen ska jag försöka hinna bli klar med engelskan som jag så duktigt blev klar med samma dag som vi fick den men som försvann så nu måste jag skriva om allt från grunden.. Får man ha mer otur??
-
Jo det kan man,, till råga på att jag måset skriva om engelskan, åka och handla, fixa mitt rum, så kom jag just på att jag inte hämtat ut mina arbetsprover som man skulle göra idag,, så nästa problem blir att jag inte får någon sovmorgon för jag ska åka i morgonsträssen till Globen och hämta mina arbetsprover,, vill bara tilllägga att jag har ingen idé vart det ligger eller hur jag ska ta mig det men jag måste för imorgon efter skolan ska jag till sjukjymnasten och jag får inte hoppa över för mamma eftersom mitt knä har blivit värre Suck! och sen måste jag hem och göra iordning mig och alla saker, på måndag kan jag inte för då går jag på dans och på tisdag ska jag lämna in arber´tsproverna till en annan skola, + att jag ska hinna med att göra två tabetsprover till.. Iblan räcker inte tiden. Sorgligt men sant.
-
Nu ska jag sticka så att jag hinner.
-
Hörs eventuellt imorgon. Kram Linnea
-
Världens sämst bild menmen hittade ingen annan..
2011-03-17
 18:28:20

Låg uppdatering

Hej bloggen!
-
som ni kanske märkt har jag tagit en liten blogg paus, det har varit bland annat för att jag varit sjuk och det inte finns så mycket spännande att skriva om och för att jag typ fixat inför mitt kalas som jag skulle kunnat skriva om men jag vill inte ni kan få veta efteråt för jag vill inte berätta för dom som kommer exakt vad vi ska göra och så då blir det ju lite tråkigt.
-
Imorgon börjar vi 10.40 för att våran So lärare är sjuk. Inte mig emot,, lite extra sovmorgon är aldrig fel.
-
Ville köra min moppe till skolan imorgon men eftersom jag inte laddat den (jag skulle kunna göra det under natten men jag vill inte) och för att jag inte har någon höger backspegel (olagligt att åka utan, men jag gjorde det i höstas fy på mig..) så jag kan inte köra,, jag skulle kunnat köra utan backspegeln om det var så att jag kunde titta bakåt men nu är det så att jag har storlek XS i min hjälm och om jag vrider för fort på huvudet i den så hänger den inte med och jag ser inget.. Den är alltså för stor,, skaffa aldrig litet huvud det suger det finns bara negativa saker med det. Så jag kan inte köra förens jag fått min backspegel. Dessutom så är det en stor j*la snöhög där jag parkerar min moppe i skolan så det är ju också ett problem. Aja slut med det,, jag kan helt enkelt inte köra min moppe tills snön är borta.
-
Nu ska jag fortsätta fixa i mitt rum,, ska försöka mublera om.
-
Hörs imorgon om jag har tid. Kram Linnea
-
Bilden jag la ut för några inlägg sedan,, förutom att skärpan suger så är den rätt fin. Eller?? (jag på bilden)
2011-03-15
 21:02:11

Indiskt till middag

Hej bloggen!
-
Blir inget mer skrivande än det här idag,, har varit upptagen precis hela dagen och strax måste jag börja plugga inför No nationella som ajg fick nyheten om när jag läste Almas blogg hade helt glömt bort det..
-
Jag tänkte bara berätta vad jag fick i födelsedagspresent. Jag fick typ 100000000000 tofsr eftersom mamma alltid lånar dom och inte får tillbaka dom.. sommaren med göran, band hero, två böcker om typ pyssel, under klänning som jag ska ha under en klänning jag har, en örngott, tre stycken läggings/ strumpbyxor och en tv + pengar av mormor.
-
Nu ska jag dyka ner i skolböckerna och hoppas att jag hinner med så mycket som möjligt.
-
Ha en bra kväll Kram Linnea <3
-
Bild på Alma jag laggt upp förut.
2011-03-14
 17:40:37

Nu funkar det :)

-
Hej bloggen!
-
Jag har länge haft problem med att lägga upp videos från youtube men nu går det igen Äntligen!!!
-
Har ingenting mer att skriva just nu för jag ska bara skriva lite engelska plugga lite och sen ska jag fixa iordning allt till imorgon så att jag inte glömmer något det skukke ju bara vara så jag att glömma något..
-
Ingen skola imorgon tror jag om jag inte går någon av dom sista lektionerna me jag tror inte det. ska vara ledig igen den 21 men det kommer senare så jag får tänka på det då.
-
Räknade förästen ut hur många deagar och hur nånga skoldagade det är kvar till skolavslutningen om det inte blir fler lediga dagar eller så. Det är 93 dagar och 58 skoldagar kvar till skolavslutningen!!!
-
Nu ska jag sticka,, hörs Kram Linnea
2011-03-14
 08:00:00

Nu sticker jag till skolan

Hej bloggen!
-
Nu sticker jag till skolan kommer att ha dom vanliga lektionerna idag men det kommer inte att bli någon dans sen så jag sticker nog hem och stickar klar det sista på mina sockor innan jag på onsdag ska börja med själva foten. Förut låg jag jätte efter med jag börjar komma ikapp :)
-
Ska försöka hinna med att skriva klart engelskan också så att jag slipper sitta ocg göra läxor på min födelsedag.
-
Just ja,, temat på mitt kalas ska vara typ finklätt.. Har ni några tips på frisyrer eller sminkningar som skulle vara snyggt så skulle jag bli jätteglad om ni tipsade mig,, har verkligen inga idéer.
-
Nu har jag ingenting mer att skriva ska försöka blogga några gånget till under dagen Kram Linnea <3
-
2011-03-13
 22:18:36

Tack

Hej bloggen!
-
Just nu ligger jag och väntar på att det jag tittar på ska ladda färdigt så att jag slipper att det hackar helatiden.
-
Jag vill bara säga ett stort tack till er som sagt så snälla och gulliga kommentarer om det jag målat och ritat det värmer verkligen Tack!
-
Jag förstår inte hur en liten snäll komenter kan värman så mycket. Man känner sig bara jätte lycklig efter att man har läst kommentaren. Hoppas att ni också får lika snälla och gulliga kommentarer som jag.
-
God natt sov så gott hörs imorgon Kram Linnea <3
-
Jag just nu!
-
Så här glad känner jag mig!! <3
2011-03-13
 20:42:47

Bra två dagar kvar!!

Hej bloggen!
-
Kom precis att tänka på att det bara är ca 2 dagar kvar tills jag fyller år!
Ok jag är sån som tjatar om att jag fyller år men man måste ju informera människor så att dom mins en. Nej jag skojja bara, jag säger det för att jag vet inte rikrigt men det finns väll något talesätt som är det som är typ störst i hjärtar pratar man om..
-
Nu ska jag ducha sen ska jag nog se på något på ch131.com en sida som är typ som alla playkanaler tillsammans,, istortsätt alla amerikanska serier finns där. Hoppas att ni tycker att den är lika bra som mig om ni går in på den.
-
Nu sticker jag Kram Linnea
-
2011-03-13
 18:27:33

Här kommer lite mer som jag ritat

-
-
-
-
-
-
-
-
-
Det var allt <3
2011-03-13
 16:52:54

Såhär långt har jag kommit!

Skissen:
-
Jag blev inte så nöjd med den men jag hinner inte måla en ny nu. Hoppas att jag kommer in i alla fall
2011-03-13
 12:54:36

Ska sätta mig och göra..

.. blyertsteckningen nu men jag vet inte vad jag ska rita av,, antingen är det för lätt eller så är det för svårt.. Hoppas verkligen att jag hinner känner mig väldigt sjuk och inte så på att jobba.. Men jag måste borde kanske gjort det tidigare alla gånger jag sakt att jag ska göra kunde jag ha gjort mer och bilvit nöjd med det... Jag måste i alla fall ätta igång så att jag hinner.
-
Jag är verkligen jätte försyld,, inte tept eller snorig i näsan utan jag har lock för öronen så jag hör allt lite grumligt jätte jobbigt och dessutom har jag ont i ögonen och i halsen,, vårar knapt svälja för det känns som att svälja ståltråd typ...
-
Har ni några tips på någon sida där det är någon som är grym på att rita har laggt upp bilder??
-
Ha en underbar söndag Kraam Linnea<3
-
Länktar såå efter våren,, så här kommer en passande bild
Om hur det INTE ska se ut!!
2011-03-12
 22:33:20

Grattis!

Hej bloggen!
-
Ett jättestort grattis till Eric Saade som tog hem vinnsten i år! Hejjade på honom och Danny genom hela tävlingen men efter jag lyssnat på popular på spotify idag visste jag att jag hejade liite extra på Eric.
-
Hoppas verkligen att dom får ha glasrutorna i Tyskland också annars tror jag att framträdandet kommer att bil mycket sämre.
-
Hoppas att han vinner det stora också jag tror att han har en god chans faktiskt.
-
Nu ska jag titta lite på något vet inte vad än men något blir det. Ha en bra kväll <3
-
-
tihi,, min sämsta bild jämfört med den övre..
Går fortfarande inte att lägga upp youtube videos.. :(
2011-03-12
 14:05:58

Här kommer några sämst bilder från igår ;)

Detta kommer alltså ikväll 20.00 och jag behöver inte se det för jag vet redan att dom med trummtjejerna vinner!
-
Vem eller vilka hejjar ni på??
-
Det fanns som en tullgrej som man fick gå igenom om man trodde att det stod mellan Eric och Danny jag kommer inte ihåg vilken jag gick på men när vi gick därifrån så var det 499 nej och 487 på ja,, just ja,, jag tror att jag gick på ja.. Men det beror ju helt på vilka som röstar och så det kan ju hända något ex att ett annat program för en viss målgrupp går samtidigt som melodifestivalen och då är det kört för dom artisterna..
-
Nu ska jag jobba på mina intagningsprover, hörs senare Kram Linnea
-
PS: Bilderna blev dåliga för att jag  inte orkade bära med mig min systemkamera så det bliv den lilla digitalkameran..
2011-03-11
 10:08:11

Friday I'm in love

Hej bloggen!
-
Just nu Sitte jag på So:n och jobbar lika flitigt som vanligt. Tappade hoppet lite när alla mina arbeten försvann men jag måste ju ta tag i det igen snart... Typ nu.
-
Om 4 dagar är det min födelse dag och då ska jag vara ledig,, inte då för att jag fyller år utan för att jag ska till ett gymnasium med mina arbetsprover.
-
Nu ska jag jobba,, hörs senare Kram Linnea-
-
 
2011-03-10
 22:12:49

Melodifestivalen

Hej bloggen!
-
Har precis skrivit klar min Engelska som ska vara inne imorgon,, hela dckumentet försvann igen som det förra så jag fick skriva om ALLT!! Såå irriterande med that's life.
-
Idag var jag på kör igen kören ha haft lite lov,, först på lovet och sen fick vi kompesation veckan efter för att vi sjöng på nobel. Vi fick tre nya låtar och nu ska vi börja träna inför vårkvällen. Ska bli så kul.
-
När jag äkte hem med bussen så var det som vanligt en kille som var typ som jag som trykte på stopp knappen,, är det några specciella som klickar på stopp knappen där ni bor eller tänker ni inte på det. Jag bor nämligen på ststa hållplatsen och jag klickar aldrig om det inte är sent och jag är ensam på bussen eller ibland om jag bara är ensam. Men det är alltid antingen galma tanter/gubbar eller killat mellan 13-18 som trycker och det tycker jag är kul och jag unrar också varför. Aja ganska onödigt att tänka på men det gör jag höhö.
-
Imorgon ska jag till globen och se på genrepet till melodifestivalen. Ända sen vi bokade biljätterna har pappa gått runt och sjungit på In the club och Popular och frågar helatiden på vem av Danny och Eric Saade jag hejar på,, men jag vet inte vem jag hejar på jag vet inte äns om jag hejar på någon av dom,, men Eric Saade ligger ganska bra till på min hejjar lista tror jag.
Men jag är inte som den lilla tjejen i familjen från motala,, hon är så himla gjllig men jag hittar inte klippet då hon säger det,, men hon blir lite små ledsen för att Eric Saade kommer att vara förgammal när hon kan gifta sig så hon kan inte gifta sig med honom,, så sorgligt man ser verkligen på henne att hon blir lite besviken. Aja om ni har chans att se det gör det då det är bara för gulligt.
-
Nu ska jag gå och ducha, Kram Linnea
-
2011-03-08
 12:15:43

Har so

Hej bloggen!
-
just nu har jag So,, eftersom jag aldrig hinner blogga när jag är hemma passar jag på nu.
-
Fick tillbaka både No och So proven,, på No fick jag MVG och på So fick jag MVG- wey!!
-
Om exakt en vecka är det min födelsedag,, värt att lägga på minnet höhö.
-
Idag är det Semeldagen, pannkaksdagen, internationella kvinnodagen och min mentors födelsedag. Grattis!!
-
Nu ska jag återgå till skolarbetet,, har inlämning om två veckor.
-
See you later aligator.
-

-
Kram Linnea (Alma hälsar)
2011-03-06
 01:23:51

välkommen till familjen!

Hej bloggen!
-
Detta kommer att bli ett snabbinlägg så att ni vet..
-
Idag var jag och mamma och handlade material till mina intagningsprover till gymnasiumen jag valt med bild och formgivning. Vi kan säga såhär,, jag slösar mina och mammas pengar.. Allt material gick på ca 1000 spen så jag är bara så tacksam för att dom ger mig detta + en kamera i julklapp + språkresa.. tack tack tack,, jag vet att dom inte läser min blogg men tack i alla fall!
-
Nu kommer vi till vad jag köpt själv och som är orsaken till inläggets rubrik,, jag köpte ett par skor. Inte vilka skor som helst utan mina favoriter All Star Converse,, mamma såg en skylt där det stod att dom kostade 499 och såklart att jag ska ha ett par så vi gick dit och då fanns det bruna och bega (det fanns fler men jag hade redan dom färgerna). Gissa vilken färg jag köpte??.. Haha nej ni får se imorgon om jag hinner lägga upp en bild då.. Nu tänker säkert minst hälten av er men åh va töntig hon är,, men hur ska jag annars veta att ni kommer att läsa min blogg imorgon?? Bra fråga.
-
Nu ska jag sova Kram Linnea <3
-
PS: Är det flera som söker till gymnasium nu,, vad söker ni??
2011-03-04
 17:26:12

Dyker ner i läxor och efter den ska jag se lite på tv..

Hej bloggen!
-
Jag kanske är lite efter men om man går in HÄR,, nej! Min idé gick inte min hårdisk funkar inte..
-
Sorry om jag förstörde för någon igår som blev skrämd av allt mitt bablande.. Jag och mamma tittade på filmen i morse och då jag stängde av igår var det värsta på hela filmen och det är bara för att jag är känslig enligt mig själv,, jag tyckte att det såg lite för verkligt ut,, extremt ducktiga du eller ni som står för sminkningen.
-
Tänkte lägga upp en bild på vad jag blev "rädd" för,, jag blir inte derekt rädd men jag får gåshud på ett negativt sätt.. Bilden fanns inte att hitta på google,, tur det kanske??? Det är i alla fall för er som sätt den, när Jorge (Matias Padin Varela) vaknar upp efter att ha blivit slagen. Det är de jag tycker är som mest obehagligt i filmen.
-
Nu ska jag skriva klart det lilla sista på Engelskan som jag inte ha gjort det sista på än men när jag blir klar så kommer den att vara riktigt bra.
-
Hej då ses senare Kram Linnea
-

2011-03-03
 23:46:55

Snabba Cach

Hej bloggen!
-
Nyss skulle Linnea (dum i huvudet) se på snabba cach. Redan i morse visade dom en sen ur filmen på morgon tv,, kommer inte ihåg vilken..
Men då tänkte jag efter som vi har den hemma kan jag ju lika gärna se den när jag kommer hem. Det gjorde jag såklart,, klockan är då 23.00 Jag startar filmen och nästan i öppnings senen kommer det så att jag ryse och mår lite dåligt,, sen går det en bit på filmen och jag bestämmer mig för att jag inte kan se den själv.
Jag går in till mamma och frågar om hon vill se den med mig men hon ska sova så då kan jag ju inte se den själv.
Nr 1. Det ser sjukt verkligt ut (grattis till det, extremt verkligt).
Nr 2. Den utspelar sig i Sollentuna,, jag bor fan i Sollentuna då blir jag ju bara ännu mer skraj..
Nr 3. Exakt den vägen dom åker med tåg och buss har jag åkt,, asså jag har varit där detta kan utspela sig på riktigt!
Nr 4. När dom är på malmvägen så går dom där jag går till mammas jobb och dom går förbi mekonomen som jag varit inne på 100000000000000000 gånger.. Tänk om detta hände påriktigt och jag stod brevid...
Nr 5. För att trösta mig lite så berättar mamma dessutom att det utspelar sig i Rotebro också,, jag bor här och det kan finnas krimminella här på riktigt..
-
Nu orkar jag inte skriva mer om det har så livlig fantasi och vet saker jag inte vill veta som att nåra i närheten nyligen (tror jag) haft inbrott... Jag tror att det var förra vintern så blev en kille dödad här så jag vet inte vad jag ska tro håller på att börja gråta strax..
-
Jag vet att jag är känslig och fånig men jag mår faktiskt riktigt dåligt av sånt här..
-
Nu måste jag se en gladare film,, men jag kommer i alla fall att drömma mardrömmar det lovar jag.
-
Hoppas att jag inte skrämt upp någon nu om så är jag väldigt ledsen men jag var tvungen att skriva av mig.
-
Hoppas att ni kan sova gott för jag kommer garanterat inte att göra det. Jag ska se den imorgon ooch jag måste verkligen annars kommer jag att komma på fortsättningen själv och det vill jag inte.
-
Kram och god natt Linnea <3
-