2011-04-25
 18:01:33

Känner mig som en panschis

Hej bloggen!
-
Vaknade just efter att ha tagit en tupplur mitt på dagen hur mycket mer gamling kan man inte bli??
-
Är klar med power pointen nu ska bara lägga till bilder och träna lite sen är det bara helvetet att redovisa kvar,, jag vill verkligen inte!!
-
Just nu sitter jag med svenskan ich försöker bli helt klar så att jag slipper göra det imorgon och på tisdag.. just ja,, det är tisdag imorgon. Ok,, så att jag slipper sitta imorgon. Nä nu orkar jag inte blogga mer håller på att somna så nu sticker jag Kram Linnea <3
-
Hörs imorgon! <3
-
orginal
redigerad
-
Redigreade igår blev faktiskt riktigt nöjd.
2011-04-25
 08:47:31

Let the sunshine in!

Hej bloggen!
-
Känner mig så duktig idag,, gick upp halv sju och satte mig med läxor,, tänkte att jag skulle få en liten paus nu hade tänkt att gå ner och käka lite också är utsvulten! Vet att det skulle tagit kortare tid med läxorna om jag skulle vara piggare och gjort lite alla dagar men såhär blev det.
-
Jag gick igentligen bara upp halv sju för jag hade tråkigt,, vi kom hem jätte sent igår och somvanligt hade jag ont i mitt knä så jag satte på en film för jag älskar att somna till när någon pratar men jag somnade inte så jag satte på en till film och då började jag gå in på internet,, efter typ fjärde filmen började jag bli lite trött men då var klockan halv fem så jag drog på en till och sen gick jag upp så ingen sömn för mig,, är tredje eller fjärde gången sen jag gjorde illa knät jippie..
-
Idag blir en plugg dag så jag kommer nog inte att uppdatera och berätta hur mycket jag pluggar eller så kommer jag just tråkblogga för att jag sitter framför datorn men jag ska försöka att skriva om något vettigt.
-
Som nu kan jag berätta om min påsk. Jag var hos min faster i lördags och fick träffa min kusins flickväns pappa för första gången,, han var faktiskt riktigt trevlig och lugn för att komma första gången till våran knäpp släckt (sorry men det stämmer alla mina underbara nära och kära och lite längre ifrån..) det var trevligt som vanligt och jag fick nästan alla ungdomar att stanna på nedervåningen så att jag slapp sitta ensam (dom har inget recke på trappan så jag kunde varkan komma upp eller ner),, vi fick leta påskägg och sånt precis som en vanlig svensson påsk.
-
Igår var vi hos min pappas kusin och käkade påskmiddag,, jag drog på mig en klänning och känade 50 spen och sen sa jag till mamma vad alla skulle ha på sig och hade 99.99999% rätt jag missade på en kavaj som Andreas hade på sig men han sa att han hade den för att Kicki tvingat på han den så det räknas inte, så där känade jag 60 spen så nu är mamma skyldig mig 110kr smäch tack ;)
-
Nä nu håller jag på att hungra ihäl,, hörs senare Kram Linnea <3
-
en liten söt påsk bild på det! ;)
2011-04-25
 03:17:35

Tävling: cocoo.se

Hej bloggen!
-
Tänkte ge en lite påsk pressent,, om ni går in på cocoo.se och anger rabattkoden: easter så får ni 15% rabatt,, det räcker fram till den 14 maj 2011 så passa på.
-
Här kommer några tips:
-

-Alltid snyggt med djr halsband!

-Snygg med alla nycklar

-Min absoluta favorit,, älskar foto ;),, finns även i ex. guls och silver men denna var snyggast eftersom det ser mest ut som en verklig kamera.

-Min nr.2 favo,, kommer tyvärr tvåa eftersom jag redan har ett liknande halsband

-Söt nalle,, finns även i andra färger
-
Jag är inte så mycket för klockor men jag kände att jag var tvungen att tipsa om dom har lyxiga klockorna.

-
-

-Har tyvärr inget hål i örat där uppe så jag kan tyvärr inte ha detta örhänge annars älskar jag det.
-Play the piano, love it

-bedorande panda är aldrig fel

-vet inte varför älskar bara denna

-sör rosett till håret

-tycker att denne verkar underbar men jag skulle vilja ha den lite kortare så att man kan dra den under svansen eller ha den framåt.
-snygg plomsa men den är lite liten för min smak

-sist men inte minst ett mobilsmycke med min första bokstav!
-
Var tyvärr tvungen att ta bort några favoriter för annars skulle inlägget blivit aldeles för långt. Hoppas att ni fick mycket insperation,, gå in och kolla på hemsidan så får ni fler förslag.
-

-
Nu finns även denna knapp på hemsidan där man kan lägga till vilken stil man tycker om så när man klickar på den kommer det upp tips på smycken i din stil. Smart, snabbt och smidigt.
-
Om ni har en blogg och vill lägga till cocoo bannen gå in på länken www.cocoo.se/media/bloggkod/bloggexpl.htm och så står den hur man gör.
-
Gör natt,, Kram Linnea <3
2011-04-23
 02:15:24

Sucker punch

Hej bloggen!
-
Nu ska jag gå ocj sova för imorgin MÅSTE jag bli klar med svenskan innan vi åker till min faster,, jag har varit lite på latsidan med läxorna,, jag gjorde klart mina sockor för det var ju hyfsta kul (måste fästa i tån bara), sen har vi svenskan bara en massa läsande vill inte!! Sen är det So:n man var tvungen att göra en pressentation inför klassen för minst VG men grejen är att jag HATAR att stå inför klassen och redovisa så det kommer i alla fall att gå bajsdåligt jag är inte ens insatt i ämnet jag tycker att det är trist och det gör ju inte saken bättre. Jag hade i alla fall tänkt göra power pointen och träna lite på måndag do jag troligtvis också kommer att sitta och stressa med svenskan,, lov suger jjag vill slappa på mitt låv inte tanka på en massa saker jajg måste göra.
-
Idag (igår 22) så var jag och såg Sucker punch,, hade dessutom fel på en del av skådespelarna när jag kollade vilka det var.
Jag yckte att hela iden var lite konstig,, hon åkte till ett mentalsjukhus men i själva verket blev dom utnyttjade och gubben som ägde stället känade en massa pengat och när Babydoll (huvudperson) dansade kom dom in i en annan värld. Sen blev alla dödade och filmen var slut.
Men på något sätt tyckte jag att den var bra men jag skulle vänta tills den kommer ut på film i stället för at se den på bio.
-
God natt och ha en trevlig påsk Kram Linnea <3
-
2011-04-22
 02:00:34

lying in my bed waiting and crying..

Hej bloggen!
-
Jag vet att jag är extremt töntig men jag vet inte varför det är ju bara en liten skitsak som gör mig så rädd och ledsen..
-
Har fortfarande svinont i mitt knä och till det följer tydligen extrem sömnbrist,, kan inte somna det är omöjligt.. Sen jag skrev förra inlägget har jag försökt sova men det går inte och när inte det går börjar jag tänka på vad som verkligen hände med mitt knä men jag mins inte OK jag kan tänka mig olika teorier när jag sätter ihop det som andra har sagt och det tydligen pyttelilla jag kommer ihåg. Jag trodde att jag stid upp hala tiden och sen gick och satte mig på trotoarskanten men mamma ringde och pratade med dom som hjälpte oss sa dom att jag hade legat på marken och inte sagt någonting typ,, mamma tjatar om att det är shoken som gör så att jag inte mins men jag vet att jag hade ont i huvudet efteråt så jag tror att jag slog i huvudet och tappade den minnes biten,, helt omöjligt men jag skrämmer upp mig själv och det är bland annat därför jag bölar.. Jag ve inte om det låter öntigt eller inte rörigt är det i alla fall för mig.. Vill verkligen att det ska sluta göra ont i knät och att skolan börjar snart igen för jag vill ha tankarna på annat.
-
Nu ska jag titta på "I'm number for" på www.ch131.com
-
See you later Kram Linnea <3
-
Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon så att ni slipper mina klagar inlägg. Hoppas ändå att ni förstår att jag måste skriva av mig lite.
2011-04-21
 22:11:49

I just wanna lay in my bed

Hej bloggen!
-
Hade för ont i knä så jag kunde inte sova på hela natten. När jag lega vaken i massor av timmar bestämde jag mig för att jag inte skulle kunna sova på hela natten så jag körde igång men hemma spa godis och film hela natten lång mys snark mys. Känner att denna natt kommer att bli den samma det SUGER jag vill verkligen sova. Inatt har jag i alla fall gött godis att tugga på,, jag och mamma var och köpte godis för att lägga i påskägg och då blev det lite extra som jag smuglade upp till mitt rum + att min bror kom hem från en kryssning idag och då fick jag hem min beställning med marianne mmmmmm så himla gött och så kommer det från den finska sidan altså lite ext´ra goda.
-
Jag ska försöka få alla mina läxor klara imorgon så att jag slipper dom med det går inte så bäst som jag trodde så det blir att jobba ihjäl sig imorgon.
-
Just ja,, köpte nya Sunglasses idag,, har int esätt hur jag ser ut i dom än men jag hoppas att dom sitter som en smeck.
-
Nu ska jag göra något vettigt av mitt liv. Kram Linnea <3
2011-04-20
 23:04:54

Trött på läxlov

Hej bloggen!
-
Jag förstår inte varför man ska göra läxor på loven.. Jag vet att jag inte skulle behövt göra läxor om jag ändrat lite. Men nu är det så att jag har svenska, musik, syslöjd och so till nästa vecka + att jag tror att vi har ni också men jag vill inte ens minnas det så jag struntar i det tills vidare.
-
Tyvärr har jag ingen egen tagen bild eftersom jag inte kan gå ut nu i vår värmen. Vill verkligen inte ha fel på knät.. Ska nog strunta i kryckorna och gå ut och fota i alla fall. Spela roll om jag gör illa mitt knä hur mycket värre an det inte bli??
-
Nu ska jag sätta igång och skriva in lite svenska på datorn, sen blir det kanske lite stickning men jag får se hur mycket klockan blir. Imorgon ska jag göra min so power point och sen ska jag sätta igång och träna på den.
-
God natt och hejdå Kram Linnea <3
-
-
När jag var i tyskland såg jag att det var någon som hade en svensk flagga i fönstret,, coolt??
2011-04-20
 01:23:59

Akuten nästa

Hej bloggen!
-
Idag var jag på akuten och rönkade mitt knä på grund av att jag faktiskt inte vet vad jag gjorde.
-
Jag och min bror skulle dra till Kista men på vägen dit så körde han framför mig och så kom vi till en busshållsplats där vägen går ihop till en fil,, så vi körde men då kom det en bil emot oss i full frat och vägrade bromsa och min bros bromsade sladdade och ramlade. Jag som insåg att jag inte skulle hinna bromsa klevan moppen i farten,, den åker vidare och sen kommer jag inte ihåg något mer tills jag sitter på trotoarskanten med en damx och skakar och gråter. Jag kommer inte ihåg vad som hände där imellan. Jag och mamma åkte till akuten för att jag fick obeskrivligt ont i knät jag ville inte stå upp och jag bara bölade. När vi kom dit tittade doktirn på knät och ser att jag har skrpsår över hela knät men jag mins inte ens att jag slagit i det. Så nu får jag inte åka moppe på ett tag och måste gå med kryckor hur mycket sämre kan det inte bli?? Om det onda inte gått över om en vecka ska jag åka och kolla till det igen. Juts ja,, ska kanske berätta vad det var också, jo jag har en regäl stukning. Låter så himla töntigt,, jag satt och hade jätte omt och så var det bara en stukning..
-
Nu ska jag gå och lägga mig. God natt! <3 Kram Linnea
2011-04-16
 13:12:01

Höll på att döda..

Hej bloggen!
-
Igår var jag hemma hos Catta och firade henne (fyllde är förra torsdagen).
När jag skulle skör hem på min moppe springer det ut an hare och sätter sig ca 1m framför mig. Jag tvärnita och försöker åka runt den men den bara sykar mig och går i samma riktning jag tänkt köra. Vad skulle jag göra först håller jag på att köra på den och sen ska den stanna och döda mig kändes det som. Tillslut kunde jag köra iväg och jag var så jäkla rädd och en bit där ifrån var jag typ 2cm ifrån att köra på en padda.
-
Nu vet jag att det börjar bli sommar i alla fall, paddorna har börjat vara ute på natten men det hade varit en mindre padda som hade fått uppleva sommaren om jag kört på den.
-
Nä nu måste jag tänka på något roligare jag är förtfarande rädd för haren. Aldrig varit så nära i hela mitt liv.
-
Idag första dagen på lovet ska jag städa och sen ska jag göra klart alla läxor så att jag slipper tänka på det under resten av lovet.
-
Nu ska jag börja städa så att jag blir klar så snabbt som möjligt. Kram Linnea <3
-
2011-04-15
 09:05:12

Skola nu

Hej bloggen!
-
Ska sticka till skolan om en kvart tror jag,, har tränat järnet på No:n men nu blir det bara att slappna av första lektionen och önska Maria ett lycka till på hennes redovisning.
-
Som jag skrev förut så kommer jag nog inte hinna blogga på grund av kalajjs hor Catta.
-
Nä nu måste jag plocka ihop det sista,, hörs imorgon Kram Linnea<3
-
Ser ni vad det är på Bilden??
2011-04-15
 00:44:05

Klar med allt plugg innan lovet..

.. nu väntar bara plugg under och efter lovet,, jippie Not.
-
Hej bloggen!
-
Tänkte bara kika inlite snabbt och säga god natt och tala om att jag kanske inte bloggar imorgon fågrund av att jag ska på kalas hos min kompis så jag vet inte om jag hinner blogga.
-
Hörs på lördag annars. Kram och god natt Linnea <3
-
-
Lånad bild kommer inte ihåg var den kommer ifrån men jag tycker att den är riktigt fin. <3
2011-04-14
 21:53:42

Kan inte koncentrera mig!!

Hej bloggen!
-
Jag håller verkligen på att bli galen.
-
Igår satt jag och glodde igenom hela No Biologi boken och nu ska jag lära mig ett helt kapitel om nägot helt annat det är igentligen inte ens samma ämne men det är på samma lekktioner,, kommer att gå så himla dåligt på provet så att det inte är sant.. Jag hinner tyvärr inte blogga mer för nu ska jag fortsätta plugga och leta fram något jag kan ha på mig imorgon. Hoppas att ni får en skön kväll och en god natt.
-
Kram Linnea <3
2011-04-14
 16:01:32

FelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfelFelfel

Hej bloggen!
-
Det har blivit lite fel bland dom senaste tre inläggen dom har kommit i orordning.
-
Inläggen ska vara i den här ordningen:
-
Avslutnings klänningar
What can it be
Lyckat..
-
Hoppas att det inte gör något.
-
Kram Linnea <3
2011-04-14
 15:56:14

Lyckat..

Hej bloggen!
-
När jag skulle börja med läxan märkte jag att jag är en pluggnörd utan att jag visste om det. Jag har nämligen fått med mig två No böcker hem,,
Både Biologi och Kemi..
-
Nä nu ska jag plugga och så lämnar jag tillbaka Biologin imorgon.
-
Hörs senare Kram Linnea <3
2011-04-13
 17:23:18

Avslutningsklänningar

Hej bloggen!
-
Eftersom jag tittade i loggboken idag och såg att det bara var 63 dagar kvar till skolavslutningen tänkte jag ge lite tips på olika avslutningsklänningar. Ska försöka att ge tips till alla stilar och olika åldrar och tillfällen hoppas verkligen att ni får några bra tips.
-
Melissa Dress SEK 349, Cutie - NELLY.COM BallerinaNelly  Shoes - Astrid
Lilletine Dress SEK 599, Soaked in Luxury - NELLY.COMBallerina
Asti Party Dress SEK 259, Only - NELLY.COMBallerina
Gin Party Dress SEK 259, Only - NELLY.COMBallerina
Umma Dress SEK 999, Selected Femme - NELLY.COMBallerina
Fabrizia Dress SEK 179, Jeane Blush - NELLY.COMBallerina
Nala Dress SEK 379, Sisters Point - NELLY.COMBallerina
Ida Dress SEK 1495, By Zoe - NELLY.COMBallerina
Josephine New Knee SEK 199, Vero Moda - NELLY.COMBallerina
Starla Dress SEK 599, Classified - NELLY.COMBallerina
Halterneck Beach Dress SEK 249, Club L - NELLY.COM
Brijett Lace Dress SEK 299, Club L - NELLY.COMBallerina
Friday Dress SEK 399, Vila - NELLY.COMBallerinaNelly  Shoes - Astrid
Tirol Dress SEK 549, Kling - NELLY.COMBallerina
Classified Kelly Dress Polka Dot på Bubbleroom.seBallerina
Selected femme Umma Dress Cream på Bubbleroom.seBallerina
Sisters Point Wuk Dress Cream på Bubbleroom.seBallerina
VILA Pisa Tunic Soft Camel på Bubbleroom.seBallerina
VILA Friday Dress White på Bubbleroom.seBallerinaNelly  Shoes - Astrid
Classified Starla Dress Bubbleroom.seBallerina
Ballerina
Nelly  Shoes - AstridBallerina
Ballerina
Ballerina
Ballerina
Ballerina
-
Hoppas att ni tyckte att det var bra förslag och kanske kommer att använda,, kanske inte mina ihop sättningar  men kanske något av det kan ni använda. Jag har plockat sakerna från Bubbleroom, Gina Tricot, H&M, Nelly.com, Din sko.
Tänkte även ge tips om smink och hår. Och en med exempel på balklänningar för jag vet att det är ett gång som kommer att gå på bal innan skolavslutningen. Men det blir senare för nu ska jag plugga inför nationella jag missade när jag var sjuk.
-
Trevlig kväll Kram Linnea <3
2011-04-13
 15:25:03

What can it be??

-
Det här låg i brevlådan när jag kom hem och vem tycker inte att det är spännande om det kommer ett svart bubbligt paket hem. Men vad låg i..
-
-
Detta låg i. Jag trodde att det var något jätte spännande.. Men detta är ju också ganska kul då vet jag att jag har kommit in där på den preliminära ansökningen.
-
Nu ska jag gå och äta mellanmål. Kram Linnea <3
2011-04-11
 07:30:00

Se upp nu kommer jag ut på vägarna igen

Hej bloggen!
-
Idag börjar jag med mitt snygg stylade hår,, jag kallar det hjälmfrippa..
-
Mitt busskort gick ut i lördags fast än det bara är ett måndag till fredag 6-7 kort så kan det tydligen gå ut på en lördag :S..
-
Nu ska jag i alla fall köra moppe till skolan varge dag i ur och skur till skolan och med det följer också den underbara hjälm frillan. Hatar det men så blir det..
-
Till en helt annan sak,, det känns som att jag kommer att få en finne ppå näsan och det gör så himla ont och man vet att om man vaknar med den imorgon bitti så kan man inte bli av med den.. vad ska jag göra?? Gå med värsta finnen på näsan hur mycket pinigare kan det inte bli??
-
Eftersom detta är ett tids inställt inlägg och jag måste sova nu för klockan är väldigt mycket så säger jag god natt nu. Kram och asså det blir ju god natt eftersom jag ska sova nu och det är ett tidsinställt inlägg men jag hade tänkt att sätta det på typ halv åtta så då blir det ju god morgon.. Nu blev det förvirrande..
-
Hej då och sov morgon och god morgnatt!! <3
2011-04-10
 22:20:44

Idrotts lektion imorgon

-
Visst ritar jag fint,, ritade i paint :D
-
Hörs imorgon Kram Linnea <3
2011-04-09
 00:56:04

To late

Hej bloggen!
-
För ett tag sedan kom jag hem från mormor,, åkte dit derekt efter sjukgymnasten.
Tgåt var försenat och vi missade bussen när vi kom hem lyckat..
-
Imorgon drar jag in till stan med mamma så vi får se hur mycket jag bloggar och sen blir det stenhård träning på söndag för på måndag har vi idrotts lektion för 4:orna.
-
Nu ska jag hoppa i sängen så att jag orkar upp och shoppa imorgon ;)
-
Kram och god natt Linnea <3
-
2011-04-08
 09:47:05

Nationella prov i engelska

Hej bloggen!
-
Blir bara ett snabb inlägg för sen ska jag ta min rast för snart kommer det 2 på nationella. Har precis gjort läsförståelsen ja tror att det gick bar men man kan ju aldrig vara säker,, jag sitter i grupprummet och skrivit på dator men word gick inte att spara eller skriva ut så jag skrev för hand. Snart kommer läsförståelsen och det har ja lite svårt för så det kommer nog att gå dåligt men önska mig lycka till ;)
-
Eftersom vi missade vran sovmorgon så slipper vi IUP:n så då ska ag tråna inför idrotts lektionen men Alma och Maria tror jag,, efter det blir det sjukgymnast och sen blir det ham och städa för jag läste i en tidning mitt horoskop och då var det bra att städa för det skulle ge tur eller något och eftersom ag ändå behöver det så är det ju toppen.
-
Nu ska jag dricka saft och äta kakor,, sen ska jag nog svart börja med den 2 på provet,, eller jag ve inte när rasten är slut men det märker ag nog..
-
Hörs förhoppningsvis ikväll Kram Linnea
-
(ingen bild TRÅKIGT,, men jag har ingen eftersom jag sitter vid skoldatorn).
2011-04-07
 22:04:03

What to do when the sun is shining into your eyes?

Hej bloggen!
-
Detta blir mitt 400onde inlägg om ni undrade.. Men jag undrar var alla lasare tagit vägen,, bara dom senaste dagarna har det försvunnit ca 10 läsare :( Synd.
-
Imorgon är set nationella prov så jag ska gå och lägga mig strax men jag tänkta bara fråga er en sak innan jag går och lägger mig.
-
Var kan man köpa billiga och bra nitar??

Snälla hjälp mig att hitta ska göra om mina byxor typ som Kenza och jag måste bli klar med dom snart. Blommorna slår ut och sommaren är här jag vill använda mina shorts nu. Hade även tänkt att offra ett par av mina svarta converse till att sätta nitar på ungefär som bilden nedan.
-
-
Hoppas att ni kan hjälpa mig!
-
Hoppas också att ni får en underbar fredag imorgon Kram Linnea <3
2011-04-06
 21:02:41

70 dagar kvar..

.. till skolavslutningen! :)
-
Hej bloggen!
-
Nu är det bara 70 dagar kvar till skolavslutingen, längtar verkligen!!
-
Kände att jag var tvungen att skriva men jag har igentligen ingenting att skriva om.
Det gör ont i min handled så jag kan inte skriva normalt och jag ska sticka och dusha sen ska jag se på ghost whisper tills jag ska sova.
-
Jag hade utvecklings samtal idag,, sista i grundskolan yippie.. Det gick bra och det gåt uppåt för mig (om int elärarna ljuger)..
-
Tränade inför idrotts lektionen också så nu är jag med i spelet och käämpar på dom sista 70 dagarna.
-
Hörs imorgon ska verkligen försöka hinna blogga.
-
Kram och god natt Linnea
-
2011-04-03
 21:45:26

Vet inte vad jag tycker

Hej bloggen!
-
Nu har jag sätt Never say Never,, jag trodde att det skulle vara värsta mycket om hans liv men det var det inte. Det var typ lite i början hur han blev händ och så, sen var det bara massor från hans konsert.
-
Före filmen gick vi runt i olika affärer,, det blev ett par shorts som jag ska göra om lite, dom kommer från Bick Book samma som jag redan har så nu har jag S och M undrar vilka jag ska göra om. Sen blev det lite smink också.
-
Nu ska jag fortsätta glo på BigBrother.
-
Ha en trevlig kväll Puss och Kram Linnea <3
-
2011-04-03
 11:37:24

I'm leaving

Hej bloggen!
-
Om ca en timme ska jag sticka in till stan så jag har ganska brottom men jag tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag klär på mig.
-
Jag måste verkligen köpa en plånbok och ett nytt skärp (de som var med min klänning pajade efter första använingen..) och så måste jag köpa ett par lika dana shorts jag redan har för jag ska ändra  dom lite så att jag får ett par till shorts har nämligen lite brist på det.
-
Jag har väll inget mar att säga just nu hörs senare. Ha en bra dag Kram Linnea <3
-
Längesen,, mina läggings är trasiga och jag har inte använt svarta converse på typ 1000 år känns det som.
2011-04-02
 23:59:43

Shopping och film

Hej bloggen!
-
Imorgon ska jag ut och shoppa med min kusin,, eftersom hon och jag precis fyllt år så har  vi pengar och presentkort att spendera på kläder :) Halv fem ska vi se vever say never på sergel. Hoppas att den är bättre än vad jag tror så att det inte blir total besvikelse.
-
Just ja,, om jag hinner imorgon kommer jag att visa upp det jag har köpt då och sen det jag köpte när jag var med Kicki också.
-
Kram och god natt Linnea Hörs imorgon <3
-
2011-04-02
 18:25:10

Tell me, have you sailed across the moon?

Hej bloggen!
-
Kom nyss hem. Har varit hos Maria och tränat inför min Marias och Almas idrottlektion. Den kommer att bli bäst höhö. Efter de förljde Maria med mig till coop för att handla mat. Jag fick med mig ett paket jordgubbar som fick mig att tänka på en mysig sommarkväll vid vattnet. Mmm
-
Jag ska försöka komma på vad jag ska göra nu har inget att göra.. ch131.com ligger nere så jag kan inte titta på något där,, funderar på att sätta på en film och bara njuta av lugnet.
-
Hörs senare Kram Linnea <3
-
2011-04-02
 00:41:04

Den som inga byxor har, hon får gå med rompan bar

Hej bloggen!
-
Var på kalas hos min kusin som jag sagt i tidigare inlägg. Kom precis hem. Tänkte bara berätta om en grej som hände idag (1/4).
-
Jag gick ner för att gå till sjukgymnasten och köpa kort till Emma. När jag köpt kortet går jag upp till sjukgymnasten och byter om. När jag tränat klart så går jag lungt och stilla till bussen det står på hållplatsen klockan är 15.17 och bussen går tjugo över så jag har god tid på mig. Men när jag är påväg så åker bussen men stannar bussen så att jag kan gå över vägen och jag visar klat att jag vill på bussen,, men när jag gått över och ska till dörren kör den iväg.. Tack,, eller?
Orkar inte tänka på det mer så jag går on och köper blommor och sen kommer nästa buss ganska tätt inpå så det gjorde inget att jag missade bussen men ändå lite surt.
-
Nu kommer jag till den stora shoken,, när jag duchat och gjort i klart allt utom att klä på mig så ska jag tätta på mig strumbyxorna jag hade innan.. Men jag hittar dom ingenstans..
-
Så klumpigt av mig, jag tror att jag har glömt dom hos sjukgymnasten när jag byttte om så dom ligger säkert inne på toaletten. höhö asså vem glömmer ett par strumpbyxor?? Så typiskt mig.Den som hittar dom blir säkert glad.
-
Kram och god natt Linnea
-
2011-04-01
 00:52:17

Stop it!!!!!!!!!!!

Hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
Har kollat runt lite på olika bloggar och jag förstår mig int epå dom som har att det kommer dundrande musik direkt när man kommer in.
-
nr 1. Jag får typ hjärtattack för att det är såå högt och oväntat
nr 2. Oftast är det musik som jag inte tycker är bra
nr 3. Jag lyssnar på annan egen musik
nr 4. Varför inte bara lägga upp fron youtube eller spotify så kan man bestämma själv om när och hur man vill lyssna
nr 5. Jag är inte ensam om att inte tycka om det
-
Finns säkert 1000 000 fler saker som säger att det är dåligt men jag orkar inte tänka på det nu.
-
Det var allt jag ville.. Bara snälla sluta med det,, detta går ju minst lika bra om inte bättre.
-
-
Älskar videon,, första gången jag såg den blev jag skroj för jag trodde att det skulle vara riktigt hemskt.. Det böjar lite som typ CSI och sen blev det ju bra i slutet ;) ... Fan va töntigt det där lät..