2010-09-30
 19:11:29

XXL

Hej,, överskriften är inte min storlek I pommes hihi. Nä jag valde det som överskrift för att jag ska strax äta sen ska jag till affären XXL som flyttat in i dom nya lokalerna i Bromma Centrum?? vet ej om det är Centrum eller omdet bara är ett köpcentrum men jag ska i alla fall dit.
Ses Kram Linnea <3
2010-09-30
 17:12:42

Start i kväll 21.00

Bild på mig från Globen,, ser ni vem jag har likadan klänning som?? Kenza HAHA Den är så snygg och skön ska kanske ha den imorgon.
Varför visar jag detta?? Jo för ikväll klockan 21.00 börjar Kenza och Tyra schow på nyheter24.se/kenzatyrashow eller på någon av deras bloggar http://kenzas.se/ eller http://nyheter24.se/tyras
Ha det gött så ses vi nu måste jag göra klart power pointen till mitt, Catarinas och Almas no arbete,, önska mig lycka till puss och kram Linnea
2010-09-29
 15:41:58

Köttbulle tävling

Hej,, idag i skolan hade jag och mina kompisar köttbulle tävling (vem kan äta mest..) Gissa vem som vann... Jag såklart!! I och för sig kom Alma på samma plats som mig men i alla fall,, vi tröck i oss hela 37 köttbullar vardera alltså 74 köttbullar tillsammans såå äckligt men vi har ledningen i skolan i alla fall jippie Grattis till oss haha. Ska inte dom som går i 9:an vara några som småbarnen ser upp till,, nej,nej vi kör mattävlingar och skiter fullständigt i hur alla andra ser att jaha det är så man får göra haha. ^^Hörni vi måste skärpa oss^^ hihi eller inte man ska njuta av sitt sista år.
Här kommer en njutningsbild till alla som var med i tävlingen
Haha mums eller hur Alma haha.
Ha det bar så ses vi nån annan gång Kram Linnea
2010-09-28
 16:50:57

Orientering = :(

Hej, Idag har vi haft orientering i skolan enligt mig gick det ganska bra faktiskt fast än jag har ont i knät så joggade jag på ganska bra (ok vi gick fort för det mesta annars skulle jag ha dött,, det gör så j**äla ont!!)
Jag pallar inte skriva mer nu skriver kanske lite senare ikväll och lägger upp bilderna jag fick på en svan familj med några svan ungar (??) Dom får väll ungar på våren?? Vet ej men det var i alla fall några små sötaa med.
Ha det gött tills vi ses igen Kram Linnea <3
2010-09-27
 16:08:32

Ojj ojj ojj.... + lite streetdance

Hej,hej. Idag har jag varit i skolan som vanligt,, eller egentligen inte för jag har ju varit sjuk 2 gånger dom senaste veckorna.

Nu är jag i alla fall hos Almis palmis (Alma) och vi åkte moppe hit för jag kunde ju inte låta henne gå hem då jag åker moppe. När jag skulle gå av glömde jag såklart att fälla ner stödet och tappade den i marken så att backspegeln ramlade av och spegeln pajade OTUR... men det var än 7 bitar tur det *peppar, peppar*... Och mitt stackars knä gör jätteont och det är ganska svullet :( Stackars mig.. Nu ska jag bara komma på en ursäkt att säja till pappa så att han inte får ett vansinnesutbrott för då kommer jag att vara dödens.

Strax ska vi sticka på dans hur ska det gå med mitt knä?? Aja jag överlever nog.

Nu hinner jag inte skriva mer för att Alma orkar inte vänta på att jag sitter och skriver i all evighet men jag skriver mer ikväll om jag hinner/ orkar. 

Ni kan flirta lite med Alma om ni går in på hennes blogg,, då kanske jag får skriva lite mer nästa gång HAHA : eeestelles.blogg.se

Puss och Kram Linnea
2010-09-27
 06:40:05

8 h 20 min

Hej,, Nu är det ca 8h och 20 min sedan jag blogade hihi och nu tänkte jag skriva ett litet inlägg igen. Ska strax sätta på mig svarta leggings och min tunika med palmer, se nedan:Sjukt snygg.(gammal bild,, jag orkar inte fota nu,, hihi)
Nu ska jag dra på mig kläderna ses senare Kram Linnea
2010-09-26
 22:13:48

^.^ o.0 i.i d.b b.d @.@

Hej,, jag tycker att jag varit ovanligt duktig på att uppdatera idag fast än det mesta bara varit skit men i alla fall...
Idag gick Camp Rock på 5:an var det någon som såg den?? Jag hade velat se den men jag hann inte se hela för vi stack ju på gokart.. :( Nu ska jag sova ses imorgon Kram Linnea
2010-09-26
 19:58:03

Bloggsvar

glöm inte bort att jag har bloggsvar fråga precis vad ni vill så ska jag försöka svara så gott jag kan. Fråga på!! NU!
BloggSvar
2010-09-26
 19:53:40

Tävla om ett par converse

Hej,, jag vann på Gokarten (not) jag kom sist men jag var 2s efter min kusin som vann.. Jag måste bli bättre... Haha nänä man gör det för skojjs skull men jag tycker i alla fall att jag skulle ha vunnit. Jag hade i alla fall bästa tid på nåt med 28 tror jag..
Ha det gött Kram Linnea
2010-09-26
 13:41:01

Gokart!

Hej,, Imorse ringde min faster Kicki om jag och min familj ville med och köra gokart. Vem vill inte det?? Jag kom sist alla varven förra gången jag körde så nu är det revansch  eller vad det heter.. Vi ska i alla fall dra strax och det ska bli å kul, men jag är fortfarande lite sjuk så jag får hoppas att jag inte får sprängande huvudvärk igen för jag ska till skolan imorgon jag ska vara frisk HA! Nu ska jag sticka och duscha sen ska jag fixa lite saker och sen åker vi jippie. Kram och hej Linnea
2010-09-24
 16:31:15

Blablabla

Har alltid lika svårt för att komma på en rubrik så nu blev den extra speciell... eller,, nej men det låter roligare än om jag bara skriver ; idag har jag en tråkig rubrik.. eller hur.
Aja. Idag har jag varit hemma från skola för att jag är sjuk Jippie jag missade engelska provet F** jag tänkte gå men jag orkade inte för jag mår så himla dåligt men men då får jag väll göra det nån annan gång Hm..
Som ni säkert märker så har jag inte så mycket att skriva om så här kommer några bilder.
Är inte denna bild typ grymt sorjlig nästan som b första björn bröder filmen då man får reda på att det är Kodas mamma som Kiina dödar,, börjar nästan gråta när jag ser bilden.. Men då jag såg filmen började jag grina. Nu ska jag komma med en annan bild innan jag börjar lipa HAHA
Stackars spiken säger jag bara...
Uppz vad ska man göra om nån tappar armarna?
Noo jag hejade ju på gurkan..
Spring herr banan spring haha
ojj va dramatiskt,, hihi snart måst jag ha ålders gräns på vissa inlägg som är för mycket blod (tomat sås) i haha
Ses snart igen Kram Linnea
2010-09-22
 15:32:31

Plugg plugg plugg

Har inte hunnit blogga så mycket för att vi har haft två prov denna vecka och ska ha ett till prov på fredag tror jag.. inte helt säker HAHA..
Nu kom Grisen så jag måste snabba mig innan ha pajar min dator (igen) genom att trampa på den. 54rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbnhhhhhhhhhhhhhh HAHA nu hände det..
ty66r Igen Nu får han sluta HaHa aja
I måndags började vi med dansen till dansuppvisningen,, det är såå pinsamt jag kommer att börja skratta på showen då kommer jag ju att göra fel,, så pinsamt.
Nu hinner jag inte blogga mer för jag måste fixa engelskan,,ses Kram Linnea
2010-09-19
 13:40:33

Valdag

Hej,, imorse klockan 8-10 var jag på malmvägen och gav Sollentuna partiet lappar och då kärnade jag 100kr Jippie..
Nu måste jag skynda mig upp tills kolan och jobba i 3 timmar sen kommer jag hem och kanske skriver ett litet inlägg SEs Kramar LInnea
2010-09-15
 23:07:02

Två kalas på en helg

Hej,, var med Catta och köpte present till Maria idag,, då passade jag på att köpa lite smink till  mig
Det var två olika ögonskuggor i varje ask dom två till höger var tillsammans och dom till vänd´ster var tillsammans. Från H&M 29,50 kr styck.
SES imorgon Kramar Linnea
2010-09-14
 10:34:26

Sjuk:(

Hej,, idag vaknade jag med världens huvudverk och kunde knappt prata,, så jag tittade på schemat och såg att det inte var något särskilt på schemat så då sa jag till mamma att hon skulle ringa till skolan och sjukanmäla mig.
Nu sitter och och tittar på MTV och ska snart äta lunch och plugga på NO om jag orkar. HAHA
SES om ett tag Puuss och Kram Linnea
2010-09-13
 20:25:45

Prao på BB

Hej,, denna gång ska jag faktiskt klara av att blogga minst en gång per dag (hoppas jag)..
Jag har i alla fall fått Prao på BB i Huddinge Ok,, jag tycker inte så mycket om barn men detta är ju inte äckliga småskitar på 3 år detta är ju nya människor på typ en vecka eller yngre det tycker jag är coolt. Och jag jobbar världens bästa tider 11.00- 18.00 så bra asså soovmorgon!!
Idag var jag på dansen också och vi lärde oss nån dansramsa som alla riktiga street dansare världen över ska kunna. Det gick väll helt ok enligt mig HIHI OK det gick inte överdrivet bra HAHA.
Jag håller på att titta på Ullared men jag orkar inte se det så jag tror att jag ska gå och duscha i nästa paus  sen ska jag nog läsa lite för jag måste ju bli klar nån gång.
Ha det gött ses imorgon Kramar Linnea
2010-09-12
 15:40:29

Gröna Lund 11/9-10

Hej!  Igår var jag och Alma på Grönan,, vi började med att åka alla "barn" attraktioner. Alma och jag hade aldrig varit på Petssons värd så vi gick dit,, det var inte något speciellt det är ju fint och så men inget märkvärdigt nu har jag i alla fall varit där.
Vi åkte såklart dom större grejerna också och för första gången i mitt liv åkte jag Extrem och jag trodde att den skulle vara jätte läskig och att jag skulle spy men man blev inte ens lite yr.. men jag vågade fortfarande inte mig på att åka Insain (vet inte om det stavas så... :S) I slutet så skulle jag prova på min boll känsla och skulle kasta boll på ett snurrande hjul med två metall ringar på och man skulle så klart träffa i nån av ringarna... lycka till HAHA jag har testat det förut och misslyckat totalt HAHA.. men denna gång träffade jag en på det röda fältet,, yes jag kommer i alla fall få tröst priset.. nästa boll hel miss studsade rakt ner på golvet.. Den tredje flög genom luften i slowmochain HAHA kan inte stava överhuvudtaget HIHI,, och efter några långa minuter så träffar jag mitt i prick YES JAG ÄR BÄST!! jag vann första pris för förta gången i mitt liv!! och jag vann en vän till till apa jag fick för 2 år sedan. Dom är såå söta!
H
Visst är den söt!!
Sen ville jag ha turen på mion sida så jag körde dra i snöret,, vinns varje gång HAHA så där vann jag denna
Snygg tejp,, det var det finaste som fanns.. :(
Det var min dag!
Just jag,, jag höll på att glömma,, jag körde faktiskt en till ska man skulle få in så många bollar i en sopptunna som möjligt och om jag hade läst reglerna hade jag sätt att man skulle få in 3600p och man fick 10p per boll så det betyder 360 bollar i hinken och det är en o möjilghet,, jag fick i alla fall 60p jippie..
Det var allt för nu Puss och kram ses Linnea
2010-09-12
 11:51:53

Fullspeckad dag

hej,, jag tänkte lägga upp bilder på apan jag vann i går och berätta lite om när jag och Alma var på Grönan i går men det får vänta för jag orkar inte gå ner och hämta kameran HAHA.
Idag ska jag göra massor av läxor men det blir lite svårt för jag kommer inte in på skolinloggningen sämst.. aja jag har inte mer att skriva jag ska bara slappna av och göra mina roliga läxor... SES om ett tag kram Linnea
2010-09-11
 01:18:57

Spex

hej förlåt att jag inte bloggat på länge och att detta bara blir ett snabbinlägg,, men jag är så trött så jag orkat inte med något långt utläggande inlägg..
Jag låter bilderna tala:
Två ursnygga bilder på mig och Alma (jag är till vänster och alma är såklart till höger alltså jag är den tjocka fula och alma är den smala glada fina..)
Ser ni?? mina vackra lockar jag hade imorse försvann på typ en timme,, vad är det för fel på mitt hår?? spryade typ 4ggr med hår spray och en gång med glans spray plus att jag satte i något i håret igär som skulle göra så att håret skulle hålla längre och typ en flaska saltvatten spry.. Vad gör jag för fel?? Aja mab får väll leva med sitt extremt tråkiga hår,, tur att det höll till spex i alla fall.
Sorry alma men detta var den bästa bilden jag hittade på din outfit,, hope you like it. :)
Detta är min outfit från topp till tå,, vanligt vitt linne från Vero Moda,, grön kofta Gina,, blåajeans Cheep mounday,, svarta ballerina DinSko.
Ha det bra ses God natt.
Just jag,, imorgon ska jag till grönan så jag kommer nog inte att blogga imorgon men det är ju så det brukar vara tyvärr.
2010-09-02
 20:48:28

Massor att skriva... not

Hej,, eftersom jag inte har så mycket att skriva förutom att jag gör en extremt rolig So läxa och lyssnar på mysik,, så har jag faktiskt ett liv utanför skolan så jag tänkte skriva ett test jag hade med i min förra blogg.
09-test
Hur många gånger i veckan äter du godis - så ofta jag vill,, ibland är det varje dag och ibland är det inte alls.
Vad är det bästa hos dig -
Har du bra självförtroende -
Bor -
DAGENS ?
Saknad -
SVARA ÄRLIGT -
Syskon -
Ålder -
Född -  1995
Ögonfärg -
Längd -
Sko storlek -
Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken -
Hårfärg –
Födelseort - Solna
Låt -
Kläder - jeans,tröja,tjocktröja
Mat - äggröra lunch och kyckling hos Linnéa(middag)
Köp - idag har jag inte köpt nåt
Göra sen - duscha
Pinsammaste - idag, inget tror jag
Tycker du om att plocka svamp
Tycker du om godis - aa
OM DIG Alma
Namn -
Äter du oftast nyttig mat - ja det gör jag
Tycker du att du själv är söt/snygg - nej
Du ger mycket komplimanger till andra - ja
Är du nöjd med ditt förnamn - sådär
Du tycker att du själv är smart - nej,inte särskilt
Vad är det sämsta hos dig
Har du några tatueringar - nej
BRUKAR DU… ja
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - ingen aning
Tycker du om djur - älskar!
Ljuga - vita lögner ibland isfHAR DU… nej
Vilja dö - nej
För många vänner -
Sova -
Klä dig i svart - ja, svart är fint
Lita på folk - oftast
Drömma mardrömmar -ofta
Gå i skolan - ja
Gå i kyrkan - nej
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - vet ej
Känner du dina grannar - några inte överdrivet, men det kan vara lite kul ibland
Gillar du skolan? -
Har du någon gång skolkat? - nej
Spelar du något instrument - nej
Sporter/aktiviteter har du gått på - dans, scouter,innebandy
förföljelsemani - nej
Färgat håret - nej
Några piercnings - näe(öronen)
Några tatueringar - nejdå
Egen dator - aa
Gjort bort dig rejält? - of course
ÄR DU… ja, jag hoppas det iaf, men det tror jag(:
Snäll -
Snygg - nej
Söt - nej
Kort - ja
Klantig – aa:P
Vad är det bästa hos dig - Att jag oftast tänker på andra före mig själv (jag försöker i alla fall).
Har du bra självförtroende - Typ sämst
Bor - Hemma HAHA Rotebro
DAGENS ? - Ja,, dagens... Jag höll på att svimma på idrotten..
Saknad - Hoppas det.
SVARA ÄRLIGT - Så gott jag kan.
Syskon - Bror Felix
Ålder - 15år 5månader och 18dagar
Född -  15 mars 1995
Ögonfärg - Blå-grå
Längd - 1m och 59,3cm senast jag mätte mig.
Sko storlek - typ 37.5 det brukar jag ha i alla fall.
Höger eller vänsterhänt - höger
Stjärntecken - fiskarna
Hårfärg – blont överhår och hörk brunt underhår
Födelseort - Solna
Låt - Love story; Taylor Swift
Kläder - leggings,tröja,tjocktröja
Mat - Kovsoppa (tredje dagen i rad vi äter soppa)
Köp - idag har jag inte köpt nåt, igår köpte jag skor till idrotten.
Göra sen - bli förhord av pappa på so:n
Pinsammaste - idag, inget tror jag
Tycker du om att plocka svamp - om jag hittar kan det va kul..
Tycker du om godis - aa
OM DIG
Namn - Linnea
Äter du oftast nyttig mat - Nej tror inte det
Tycker du att du själv är söt/snygg - nej
Du ger mycket komplimanger till andra - ja
Är du nöjd med ditt förnamn - Inte det bästa
Du tycker att du själv är smart - det bror helt på
Vad är det sämsta hos dig - att jag är lätt stött
Har du några tatueringar - nej
BRUKAR DU… ja
Hur många gånger tittar du dig i spegeln per dag - massor Nej jag vet inte...
Tycker du om djur - älskar!
Ljuga - om det är absolut nödvändigt
HAR DU… nej
Vilja dö - nej
För många vänner - Nej absolut inte
Sova - skönt
Klä dig i svart - ja, oftast nåt varje dag.
Lita på folk - oftast
Drömma mardrömmar -ofta
Gå i skolan - ja
Gå i kyrkan - efter konfan kommer det olika träffar jag provar på..
Hur många timmar om dagen sitter du vid datorn - vet ej
Känner du dina grannar - några inte överdrivet.
Gillar du skolan? - Ingen kommentar... Nej jag vill jobba.
Har du någon gång skolkat? - Ja
Spelar du något instrument - Har spelat Piano,, fick VG på trummor, gitarr och piano på musiken
Sporter/aktiviteter har du gått på - dans, gym.
förföljelsemani - nej
Färgat håret - Massor
Några piercnings - näe(öronen,, vill ha naveln)
Några tatueringar - nix
Egen dator - aa
Gjort bort dig rejält? - of course
ÄR DU… ja, jag hoppas det iaf, men det tror jag(:
Snäll - Hoppas det
Snygg - nej
Söt - nej
Kort - ja
Klantig – aa:P
Kram och god natt!!