2010-02-28
 13:17:25

15 dagar kvar... brottom

Hej,, jag vaknade för ca 2h sedan och jag kom på att jag fyller år om 15 dagar... De skulle dom flesta nog tycka att det är kul,, men jag tycker att det är förskräckligt,, det betyder att jag ska ha kalas om 13 dagar och jag har inte planerat ett dugg,, börjar bli dax...

Det värata av allt är att jag vill ta moppekört,, men jag har ringt till massa ställen för att fråga om dom ha körkurs,, men ingen har den nya "utbildningen" så jag får nog inte moppekort innan sommaren....:(

Jag fattar inte varför alla som har det gamla moppekortet kan bara förnya sitt kort men jag och resten som fyller 15 nu kan ej ta kort och det blir mycket dyrare,, det är bara orättvist...


Men nu hinner jag inte skriva mera för jag måste städa,, planera mat,, planera vilka som ska komma,, osv... det är massor att göra,, synd att ingen kan göra det åt mig...


PPuss och Kram,, önska mig lycka till (L)
2010-02-27
 15:14:53

Os-guld (igen)

Hej!!


03.15 gick jag till sängs efter att ha fått reda på att sverige tog guld i curlig (igen) för fyra år sedan vann samma lag och samma lag medlämmar,, och samma lag kapten Anette Norberg.
Dom vann mot Kanada.. Förra gången vann dom mot Schweitz tror jag,, och samma lag tävlade i år och förlorade och då borde ju sverige ha vunnit igen.. Jag är så glad att sverige vann!!

Detta var första gången jag tittade på os och jag är så glad att jag tittade då det blev guld,, men jag tittade inte då dom fick medalj för jag var så trött.  Var det fler än jag som såg os för första gången eller är det någon som alltid tittar och följer det??


Kram (L)




Här kommer en vinnarbild,, det finns typ inga vinnar bilder på google.se ännu,, och dom jag hittade kom från DN.



2010-02-27
 12:25:39

Tävling från fokis.se





Hej!!

Nu kommer det en tävling igen,, PS: nästan alla tävlingar jag lägger ut på bloggen kommer från Fokis blogg,, och det gör såklart denna med. Ni kan gå in på fokis.se och anmäl er i tävlingen.

PS: när ni ändå är inne kan ni börja läsa världens bästa blogg (Fokis asså)XP


Puss och Kram (L) 
2010-02-25
 18:54:02

Sjuk...:(

Hej,, jag har inte kunnat uppdatera på länge för att jag har praktiserat i två veckor nu,, men idag och igår har jag varit hemma för jag är sjuk :( Jag tror att jag ska vara hemma imorgon oxå men jag kan ju inte bestämma i för tid. Jag tycker att det är lite pinsamt att jag bara varit på stallet 2 dagar, men jag tror att jag ska försöka ta igen lite på lovet (om jag orkar XP) Nån dag då jag har lite mer ork ska jag skriva om mina praktik veckor.


Just jag;; jag tog en ipren och den hjälper inte ett s**T mår fortfarande sämst...

Vi får hoppas att jag kan gå in snart igen och uppdatera.

Kram (L)
2010-02-24
 09:43:56

Tävling

Hej;; Jag är med och tävlar om Fokis outfit,, den är jätte snygg och kommer från Kii.se.

Om ni oxå vill vara med och tävla gå in på Fokis.se och kolla in den underbara outfiten.


Lycka till mvh (L)


2010-02-20
 23:36:14

Konfa helg...

Hej,, jag tänkte bara säja god natt jag ska upp "tidigt" imorgon för jag ska på konfan,, var på det idag oxå så det blir ganska mycket. Hela dagen gårju bort.


Helaa denna veckan proade jag på Vero Moda,, nästa vecka proar jag på Överby hästsports förening,, Stallet XD Då börjar jag 8 varenda dag så jag måste vila!!





Sweet Dreams (L)
2010-02-13
 14:29:33

Så länge sedan...

Hej,, min dator har fortfarande inteet e-net, det är derför uppdateringen är så dålig. Jag är hemma hos min kusin så jag får låna hennes dator till detta inlägg (tack XD).

Jag är här för att snart ska vi träffa Noomi som kommer hit från Göteborg,, ska bli jätte kul,, hennes tvilling Julia kommer inte tyvärr men jag fick träffa henne på höstlovet då jag inte träffade Noomi så det blilr rättvist XD.

Imorgon ska jag på kalas hos min fasters man  ska bli jätte kul!!

På månsad börjar min prao,, kommer att vara i två veckor sen är det lov!! Jippi XD..

Nu hinner jag inte skriva mer men jag ska verkligen be pappa att fixa min dator,, jag lovar tills dess ha det gött XD


Kram (L)
2010-02-08
 14:23:05

Ledig

Hello!! Idag är jag ledig,, men jag njuter inte av det lediga,, jag vaknade klockan 07.21 och tänkte : så bra då kommer jag vara trött ikväll oc så kommer ag att hinna mycket idag.. men inte de jag satte på tv:n och somnade och vaknade igen klockan 11.12,, typiskt mig XD

Jag hinner tyvärr inte skriva mera, för som ni vet har jag prov imorgon och om 50 minuter ska jag åka till stinsen oh köpa ett svart line,, måst verkligen ha ett,, har ehövt det ett tag men har inte orkat köpa ett bas-plagg tycker mer om mönstrat och färggatt!!

Jag ska gå på dans ikväll, jag missade ju förra gången för att jag var och åkte skidor i Romme förra måndagen..

Just ja jag kanske inte uppdaterar så mycket på ett tag och kommer inte att llägga upp bilder, för att e-net funkar inte på min dator så jag anänder pappas nu XD,, ska försöka fixa problemet,, det är nämligen jätte jobbigt att det inte funkar..

Kram (L)


PS: Jag har gjort en användare på facebook,, den kommer jag att använda som en mini-bogg så om ni vill kan ni lägga till Linnojjas Blogg som vän och läsa om vad jag gör!!
Om ni vill kontakta mig via mai kan ni skicka mail till [email protected]

Hoppas ni tycker om min lilla uppdatering:)
2010-02-06
 18:46:14

MUMS!!

Haj,, just nu sitter jag och ser på film och äter kokosnöt,, det är jättegott. Jag och mamma börjar bil experter på att öppna kokosnötter XD,, det behövs lite träning..

Här kommer lite smarriga kokos bilder

2010-02-06
 16:50:11

Rosa gulligt...

Tjenaree!!

Denna gång satsade jag på neutrala lite små gulliga naglar,, jag blev faktiskt ganska nöjd, ni ska få se resultatet här inte så bra skärpa på dom här bilderna häller,, sorry


2010-02-06
 16:10:30

Uppdatering..

Hallo!!

För ganska länge sedan skrev jag att jag hade stylat naglar men inte unde lägga upp bilder, nu har jag lyckats få in bilder i datorn! Men tyvärr så ko inte alla naglar med eftersom jag tappat bort några men jag har kvar 7 stycken.

Här kommer bilder på dom,, ni får ursäkta den otroligt dåliga skärpan XD


2010-02-05
 17:58:51

Viktigt!!

Jag hittade nyss en super gullig blid som jag vill att alla ska tänka på om nån nångång såjer någonting elakt OKEY!!




Titta och njut av den underbara kattens självförtroende.. får nästan en tår i ögat.

2010-02-05
 17:51:13

9 dagar kvar!!!

Helloo!!

Skulle bara vilja påminna om att det är 9 små dagar fram till ALLA HJÄRTANS DAG, passa på att vara extra snälla mot nära och kära,, och alla i din omgivning.. man får börja lite i förtid!!

Jag har inte hunnit skriva så mycket så jag skulle vilja sammanfatt mina dagar,, jag lovar att det blir kort!!
Min vecka: Prov och sjuk.. Igår gick jag hem nån gång under dagen och idag gick jag efter världens bästa lektion... humhum.. Stämmer ej!! Jag var med på so:n första lektionen sen gick jag hem.

Nu sitter jag och har tråkigt är inne på facebook och lyssnar på musik,, på youtube ( virus programmet jag har ser Spotify som virus så det försvann för typ en och en halv vecka sedan och jag har inte hunnit instalera om det,, tar för långtid.).

Jag funderar på om jag skt gå upp på mitt rum och se på film men mitt problenm är att jag inte vet vad jag ska se.... svårt detdär med att välja film..XD
!!

Här kommer lite bilder så att ni får lite alla hjärtans dag känsla!!

Kram (L)