2011-02-28
 23:04:37

Sj reklamen äger

Hej bloggen!
-
Har ni sätt den nya sj reklamen,, det går fortfarande inte att lägga upp videos så här kommer en till länk HÄÄÄR!!!
-
Jag förstår verkligen killen i reklamen,, vem vill säga att man jobbar på sj nu särskillt om den man pratar med brukar åka tåg och buss.
-
Nu ska jag fortsätta titta på filmen jag såg på innan innan den reklamen kom. Ses senare Kram Linnea
-
2011-02-28
 21:28:20

Born this way

Hej bloggen!
-
Jag tycker fortfarande att Lady Gaga är överdriver jobbig men jag älskar verkligen hennes musik. Hennes nya låt born this way har jag redan på hjärnan varge dag och jag har lyssnat på den istortsärr varge dag sen den kom.
-
Var  för går det inte längre att lägga upp youtube klipp?? Stör mig till 1000 aja om ni vill höra låten klicka HÄR
-
Hoppas verkligen att det går att lägga upp videos snart igen.
-
Nu ska jag sätta mig och glo på musikvideos, och försöka få reda på varför man inte kan lägga upp klipp.
-
Nu sticker lilla jag ses nån annan gång Kram Linnea
-
2011-02-28
 13:50:46

Nu kommer bilderna från östasiatiska.

Hej bloggen!
-
Här kommer bilder på terakotta gubbarna jag pratade om förra helgen.
-
Jag tänkte bara berätta lite om vad jag tyckete om dom och sen tänkte jag bara lägga upp bilderna så får ni se själva,, låter det bra??
-
Det börjar med att jag tror att det är typ mumier fast i krigardräkter iställer för i en kista. Men det var ju bara lergubbar,, ok nu låter jag som en sur kärring men jag tycker inte att det var något speciellt. Då tänker ni men varför tog hon då ca 500 bilder. Jo för att om man ändå är där kan man ju lite gärna spela ut och leka dum turist typ. Alla backade ju mär jag lekte lite halvkorkad och knäppte med kameran helatiden.
-
Aja jag tycker att det var ju kul att se men det är inget man skryter om derekt,, men alla är olika just dett passade inte mig.
Vad tycker ni som har varit där var det spännande och kul att gå dit?? Det kanske bara är jag som tycker tt det var lite överdrivet rus dit.
-
Här kommer bilderna.
-
-
-
-
-
Snygging hat!!
-
Titta fotsulan.
-
Vill så gärna bara grabba tag i handen och pressentera mig.. hööh
-
titta på det kinesiska tecknet!
-
och titta på det här märkat.
Mamma ba,, fota märkerna så kan du dethär ordet på kinesisk men som ni ser så är det samma så där skuttade jag runt halt dum i huvudet och fotade någonting som inte äns stämde.. Pisnamt!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
På bilden med slottet,, mamma ba: Han som byggde slottet ville ha utsikt över sitt verk (Typ så här var det..)
Ja ba:         Va var är slottet är ser det där stora på andra sidan vattnet...?!?!
-
Hur dum får jag vara jag har bott i stockholm i hela mitt liv och vet inte var slottet ligger eller hur det ser ut..
-
Till mitt försvar säger jag bara det ser helt annorlunda ut på sommaren..
-
Nu ska jag göra någonting kul.. Om jag kommer på något det vill säga.. Kram Linnea
2011-02-28
 13:20:25

Somnade,, eller??

Hej bloggen!
-
Klockan sju imorse kom pappa in i mitt rum och frågade vad jag tittade på och jag svarade att jag tittade på oskarsgalan för jag trodde typ att det var mitt i natten och att pappa blivit väckt av tvn men så var det inte,, tydligen så hade jag somnat typ klockan sex och misst typ enkvart av galan men eftersom jag somnat mitt i så vr jag ju helt inne i det så jag trodde att jag inte sovit och att jag bara slumrat till men att det fortfarande var. Men det var det inte så jag kände mig lite dum. När pappa stuckit så somnade jag och vaknade upp för ca två timmar sedan och nu har jag tittat lite på vad jag ska göra för intagnings prover till olika gymnasium. Men nu ska jag gå ner och äta frukost (kan man säga så??) Aja jag ska gå och käka.
-
Tycker att jag har blivit bättre på att blogga dom senaste typ 18 timmarna men bättre de än inget eller hur.
-
Nu sticker jag. Hörs senare Kram Linnea
-
Puh björn min nalle puh björn...
2011-02-28
 02:14:36

Nu tänker jag logga ut!!

Hej bloggen!
-
Nu orkar jag inte vara inloggad på datorn längre,, den är jättevarm så jag sitter typ här och svettas pågrund av den.
-
Sitter fortfarande och tittar på oskarsgalan fast än jag inte riktigt tittar är fortfarande ganska tråkigt.
-
Just ja,, har svårt för att skriva med tummen.. Jag skulle slänga alla gymnasie lappar och då skulle jag vara lite ducktig (lat) så jag satt och tog bort alla häftklamrar från papprerna men en av dom fick jag inte av med en gång så jag skulle dra bort den med händerna. Då känner jag hur häftklammern går igenom min hud och jag får riktig panik så jag skriker på mamma att komma och hjälpa mig medans jag bara får den längre in i tummen.. Det gör ont bara jag tänker på det.. Men då mär den åkt in så långt så att den åker under ganska djupt och sen kommer upp en bil ifrån asso typ en halv centimerer och då får jag verkligen panik och bara rycker rakt ut och fan va det gjuorde ont,, började typ gråta..
Spännande va..
-
Nu börjar galan på riktigt tror jag så nu släcker jag ner datorn,, hörs imorgon.
-
Kram och god natt Linnea <3
-
Haha om man söker på oskarstatuett på google så kommer bra denna bild upp..
2011-02-28
 00:40:55

Oskarsgalan

Hej bloggen!
-
Först och främst vill jag bara säga tack till er tre som läst min blogg idag jag förstår inte vilka som går in 10 över tolv för att läsa min blogg (jag gick in 00.10 men jag bloggade inte då).
-
Just nu sitter jag och tittar på oskarsgalan,, jag trodde att det skulle vara typ kul men detta är ju bara långtråkigt. Dom har typ intervjuvat fyra pers på en halv timme men jag trodde att dom skulle typ intervjuva helatiden. Hoppas att det blir roligare under prisutdelningen så att jag inte somnar.
-
Förut skulle man ringa in och förklara slutet på Inseption på mindre än 10 sekunder tror jag att det var,, jag vet förklaringen.,., det slutar där filmen började.
Jag hoppas att Inception vinner bästa film.
-
När dom visade årets filmer så hade jag bara sätt en av dom,, Toy story.. Liite pinsamt att jag bara har sätt barnfilmen..
-
Nu ska jag fortsätta titta.
-
Om jag inte bloggar senare innan jag somnar så God Natt hörs när jag sovit Kram Linnea
-
2011-02-27
 21:36:58

Nytt till min garderob

Dom här tre sakerna var jag och hämtde på posten i onsdgs?? Jag hade klänningen i vitt innan och den sitter som en smäck så jag var bara tvungen att köpa dom andra två färgerna också.
-
Det var allt jag hadde för nu, Jo just ja,, om ni köper dom bruna skorna gå inte ut när det är det minsta halt, jag halkade och ramlade tre gånger dagen jag hade på mig dom och jag fick flera blåmärken och ont i kroppen så jag säger bara vänta tills snön har försvunnit.
-
Nu ska jag återgå till att läsa bloggar och vika kläder.
-
Kram Linnea <3
2011-02-27
 15:41:07

Min gårdag.

Hej bloggen!
-
Går skulle jag och mamma komma på sko rea på dinsko för att böde mamma och pappa tycker att jag går med för dåliga skor,, men jag hittade inga skor, fanns inga som jag tycket speciellt mycket om.
-
Eftersom jag dragit på mig nylonleggings så tycket mamma att det var för kallt då plockade jag fram leggings på gina som är typ skin imitation.. och sa att det var hon som klagade på att jag hade för tunna kläder och så köpte hon dom åt mig,, så snällt :)
-
Vi drog till Mormor på kvällen för att se på melodifestivalen. Jag vet inte vad jag tycker om någon av låtarna för alla lär som gamla låtar,, jag började sjunga på gamla låtar till alla och vissa trodde man närstan var samma med ny text.
-
Idag har jag börjat med storstädning i mitt rum, ska mublera om och städa. Så just nu är det jätte rörigt. Det är typ vad jag gör idag.
-
Vi hörs när jag har tid och något att skriva om.
-
Här kommer lite försmak på terakotta.
Visst är det en fin gris man ser ju verkligen att det är de eller hur...
-
Just, jag funderar på att sluta blogga fär jag får fler läsare när jag inte bloggar än när jag blogga,, hur ska jag ta det???? HÖHÖ
-
PS: Jag är med i en tävlingom att bli veckans blogg, va med ni me,, klicka HÄR för att komma till hennes blogg.
-
Kram Linnea
2011-02-22
 18:14:36

22 februari 2011

Hej bloggen!
-
Just nu sitter jag och bloggar då jag igentligen borde plugga men det var så länge sedan jag bloggade så jag kände att jag var tvungen,, jag kommer nämligen inte att ha tid att blogga imorgon eller på fredag heller.
-
Jag var och kollade på Terracotta gubbarna i söndags,, kommer upp bilder när jag har hunnit titta igenom dom. blev ca 500 upps..
-
Efter skolan idag drog jag hem för att hämta leg och sen drog jag till posten för att hämta ut mitt paket. Snacka om att dom är snabba på posten det tog bara två dagar att skicka,, från söndag klockan ca fem till klockan tolv på tisdag.. I'm imprest,, det stod att det skulle ta 3-4 dagar.
Bilder på det jag hämtade kommer när jag har tid över..
-
Mycket att göra när jag hinner..
-
Just nu sitter jag och pendlar mellan min No redovisning imorgon och No provet som är på torsdag.
-
Sen är det lov nästa vecka sen är det en vecka i skolan och tisdagen efter det så fyller jag år och då får jag börja övningsköra :):):) Det är alltså exakt tre veckor (21 dagar)!!!! Snart är det min tur.
-
Nu måste jag firtsätta plugga så att jag hinner!
-
Kram Linnea
-
Skulle vara coolt att komma till skolan och bara sorry kunde inte träna inför provet för texten ran ur boken.
2011-02-18
 17:03:32

Snyggaste cykeljackan

Hej bloggen!
-
Tänkte bara visa en bild på denna extremt "snygga" cykeljacka. Skulle någon av er vilja ha den?? Inte jag i alla fall..
-
Hittade bilden HÄR
-
Kram Linnea
2011-02-16
 21:15:25

Fääääärdig kom och torka

Ok skojja jag lovar ;)
-
Nä men här ligger lilla jag och lyssnar på musik och läser bloggar. Har precis plockat fram istortsätt allt till imogon har några små grejer kvar men det kan jag fixa om ett tag. Man måste ju ha en stram hästsvans när man serverar men min favo tofs har pajat så nu har jag ingen som passa till mitt hår..
-
Just ja,, ursäkta jag har ju inte äns berättat vad jag ska göra.
-
Jag ska servera och sjunga på skolans nobell.. nu vet ni det. Jag är faktiskt mer nervös över serveringen.
-
Nu ska jag gå och duscha så att jag orkar vara uppe imorgon, festen slutar 23.00 och efter det ska vi dessutom städa så det blir en sen kväll.
-
Hörs imorgon om jag hinner,, ska försöka. Kram Linnea
-
2011-02-16
 16:23:34

Jag läser

Just nu sitter jag och läser denna bok. Den handlar om Greg och hans kompisar som hittar en mystisk kamera i ett gammalt förfallethus (Coffmanhuset). Det händer en massa spännande saker. Jag har läst till sidan 62 av 135 och jag började igår så det går väll bra,, vill bli klar så att jag kan fortsätta med Twilight böckerna. Men när jag läste baksidan så kunde jag inte låta bli.
-
Så här står det:
-
Kalla kårar
-
Greg och hans kompisar är ganska nöjda när de hittar en kamera i ett gammalt förfallet hus. Och kameran fungerar också, men de upptäcker snart att den tar konstiga bilder. Som den bilden av Gregs pappas splitternya bil - totalkvaddad! När sedan hans pappa några dagar senare råkar ut för en allvarlig bilolycka, börjar Greg tycka att det är obehagligt. Och när Greg tar en bild av sin vän Shari finns hon inte med på bilden när den framkallas. Sedan försvinner Shari spårlöst. Då blir Greg säker på sin sak. Det är ingen vanlig kamera de har hittat - den är onskefull!
-
Enligt mig så tycker jag att texten är både töntig och lite obehaglig. Men om jag skulle ha skrivit skulle den inte varit som den är nu för jag tycker bara att typ hälften stämmer i alla fall så här långt. Men om ni tycker om extremt lätt lästa böcker och vill bli klara snabbt så är detta ett hyfsat bra alternativ. Läs den. Den tar inte allt för lång tid i era liv..
-
Kram Linnea
-
(Jag föredrar i alla fall Twilight böckerna).
2011-02-16
 13:45:53

Här är färgen jag färgade håret med

-
Tycker att färgen blev riktigt fin men den passar inte på mig.
-
Kram Linnea
2011-02-14
 19:16:52

Just.

Hej igen bloggen,, glömde skriva i förra inläggat att jag varit en snäll syster nu ochfixat en alla <3:ans dag present till min bror. Han fick en tidning av mig. Det var väll snällt.. Hade faktiskt glömt att det var idag sorry..
-
Ni som inte läst min blogg tidigare så vet ni nu att jag fick en ros av min snälla (för tillfället) bror.
-
Nu ska jag springa ner och ge mamma lite sälakap. Kram Linnea
-
Just ja,, fick vänra på bussen i ca 20 min i denna kalla kyla.. Håller förtfarande på att få tillbaka känseln i benen.
2011-02-14
 19:13:00

Min hårfärg nu

Hej bloggen!
-
Här kommer bilden jag lovade.
-
-
Vet att bilden är typ sämst men typ såhär ser jag ut.
-
Kram Linnea <3
2011-02-14
 11:40:17

I skolan

Hej bloggen!
-
Just nu har jag rast,,har inte så mycket att skriva om och mina oseriösa kompisar står här brevid och larvar sig så nu går jag. Ses senare Kram Linnea <3
-
Hoppas att nu har haft en bra alla hjärtans dag än så länge. <3
-

-
Goooodis!!
2011-02-14
 08:11:18

Glad alla hjärtans dag!

Hej!
-
Idag när jag låg lite halv vaken i sängen så kom min bror in och sa god morgon ovanligt glatt men jag tänkte inte på det,, men när jag satte mig upp så har han ställt en röd ros på mitt tvbord. Då kom jag på att det var Alla Hjärtans dag.
-
Så Alla Hjärtans dag till er alla. Nu ska jag gå för då börjar alla läsa och då tappar jag läsare så ses senare kram Linnea
-
2011-02-13
 21:43:07

Utverdering

Hej bloggen!
-
Här kommer min utverdering av fimen (Trassel).
Jag tyckte att den var ovanligt bra för att vara tecknad och jag blev sjukt förvånad över det. Tycker verkligen att ni ska se den en riktig höjdare. Mer än så har jag inte att säga,, Se den så förstår ni hur bra den är.
-
Ska försöka lägga mig nu,, är ganska trött.
-
Ha äckligt söt smak i munen från att jag tröck i mig en hel påse bilar på första halvtimmen av filmen,, når lite illa.
-
Bild på mitt hår kommer upp imorgon om jag hinner.
-
God natt mina underbara läsare <3
-
2011-02-13
 15:05:01

Bionörd,, kanske

Hej bloggen!
-
Nu har jag tvättat håret,, man ser inte så bra färgen ännu så jag lägger upp en bild när det är tort senare om jag hinner.
-
Idag ska jag gå på bio igen,,antingen är det för att jag älskar att gå på bio vilket jag inte gör tycker att det är helt OK, eller så är det för att jag blir så sugen om någon frågar och kan inte tacka nej. Idag ska jag i alla fall gå på Trassel,, måste se den i 3D för annars hade den varit på svenaka.. Harar verkligen 3D menmen sånt är livet.
-
Ska dra om en timme så nu ska jag klä på mig och sticka på mina sockor.
-
Hörs ikväll om jag hinner. Kram Linnea <3
-
2011-02-13
 14:34:34

håller på att färga håret.

FöreUndertiden,, ja jag vet att jag ser knäpp ut men det ser värre ut med ansiktet med jag lovar höhö.
-
Efterbild kommer när jag har tid,, det är ca 1 min kvar tills jag ska tvätta ur så jag måste sticka nu.
-
Kram Linnea <3
2011-02-13
 14:23:40

Värdelösa bilder på naglarna jag gjorde igår!

Hej bloggen!
-
Här kommer bilder på naglar jag gjorde igår. Blev nöjd med naglarna men inte med bilderna.
-
2011-02-12
 15:12:41

Målar naglarna

Hej bloggen!
-
Idag tror jag faktiskt att jag ska färga håret,, ni som träffar mig varje dag har nog sätt länge att jag har varit i behov av det.
-
Om jag orkar och får en bra bild så kommer det komma upp en bild på nur mycket utväxt jag har.
-
Just nu ligger jag i min säng lyssnar på musik och målar naglarna,, det blir inte så fint för alla mina naglar är olika långa så det blir ojämt menmen jag vill inte klippa av dom långa för då kommer dom andra att växa om och så vidare..
-
Tänkte skriva om Lady Gagas nya låt "born like this" tror jag att den heter men jag hittade ingen bild och inte låten heller för den delen. Den har inte kommit upp på Spotify heller. 2012 kommer Lady Gaga perfymen också.
-
Har inget mer att skriva om nu,, ses senare Kram Linnea <3
-
Klick HÄR för att komma till låten! Går tydligen inte att lägga upp här längre.
2011-02-11
 23:30:36

Åsa-nisse premiär

Hej bloggen!
-
Idag var jag Olivia och Alma på premiären av Åsa-Nisse wälkom to knohult.
-
Tyckte att den var bra men ändå inte lika bra som jag tänkt mig, den är värd att se i alla fall.
-
Det satt ett gäng pensionerer bakom oss som satt och gapskrattade oavbrutet genom hela filmen till och med när det inte hände något..
-
Orkar inte skriv mer just nu,, hörs imorgon Kram Linnea
-
2011-02-09
 16:46:19

Kan verkligen inte få det ut mitt huvud

Hej bloggen!
-
Igår var jag och tittade på en skola igen, på vägenhem hommer inte ihåg vad vägen heter men det är en 6 filig väg. När vi kommer och åker kommer det en gubbe coh springer rakt över vägen, jag undrar såkalar vad han håller på med för redan då börjar man ju undra,, och med min livlga fantasi så kom jag ju på en hel massa saker han kunde ha gjurt för att reskera livet genom att springa över vägen. Han var dessutom inte långt ifrån att bli fåkörd av en bil som låg i en annan fil i samma riktning som oss en bit framför. Sen när vi åker en lite längre bit så ser jag blåljus och ni ska bara veta hur mycket jag tänkte på nu,, blåljus och en gubbe som sprnger där ifrån.. Sen när vi precis åker förbi så vet jag att jag inte borde titta men jag bara måste för att se om jag kan lista ut vad som hänt och tyvärr så fick jag några ledtrådar och lite hjälp att hitta på fler saker han kunde ha gjort. Det possitiva är väll att det som kan ha hänt är lite lindrigare än vad jag tänkt mig. Där är det i alla fall en taxi som pratar med polisen, sen åker det iväg och då frågar jag såklart varför fick taxin åka?? Lite osmart av mig men pappa svarar att han kanske sätt det som hänt och berättade det. När taxin åkt ser jag att det sitter en tjej på huk och gråter och en kille som pratar med polisen och brevid dom sitter två hundar och en ligger ner.. Jag vet inte alls vad som har hänt men jag kan tänka mig att gubben som sprang iväg har skadat hunden på något sätt varför skulle annars tjejen gråta och hunden ligga ner i en konstig ställning??
-
Var bara sugen på att skriva av mig för jag vet inte varför men jag går och funderar på vad som skulle kunna ha hänt hela tiden och det gör så att jag glömmer bort annat eller inte lyssnar.
-
Aja nu fick jag skriva av mig i alla fall hoppas att ingen blir som jag nu och inte kan tänka på annat.
-
Nu ska jag sätta på en tvätt sen ska jag plugga inför So prov till på ferdag.
-
Kram och hej Linnea <3
2011-02-07
 13:29:12

Tingeling

Hej bloggen!
-
Igår satt jag och ritade lite och sen tänkte jag att jag kunde ju lägga upp den på bloggen så ni kan se hur jag ritar,, kanske en dum idé men här kommer det i alla fall.
-
-
Inte så fin men jag tycker i alla fall att man ser vem det är...
-
Kram Linnea
2011-02-07
 13:25:46

Här kommer lite tips på vad man kan fråga om man är och tittar på gymnasium.

Hej bloggen!
-
Här kommer några frågor ni som ska söka till gymnasium kan fråga.
-
1. Hur många elever finns på hela skolan?
2. Hur många är det i varje klass/grupp?
3. Hur många av lärarna äär behöriga i de ämne dom undervisar?
4. Hur mycket lärarlädda lektioner är det.
5. Har skolan kollektavtal som ger bra arbetsvillkor för personalen?
6. Finns studie- och yrkesvägledare på skolan?
7. Finns skolbibliotek med utbildad personal?
8. Har skolan tillgång till lämpliga lokaler för idrottsundervisningen?
9. Om skolan drivs som aktiebolag - hur använs vinst?
10. Finns matsal och fri skollunch?
11. Om inte - räcker lunchkupongen till dagens rätt i närliggande resturanter?
-
Det mesta som jag skrivit har jag på en lapp från Lärarnas Riksförbund,, hoppas att ni får hjäpl av frågorna.
-
Kram Linnea
2011-02-07
 08:33:55

Uppe med tuppen

Hrj  bloggen!
-
Imorse bad jag mamma väcka mig när hon vaknade så att jag inte skulle sova bort hela dagen,, så jag var uppe ca klockan halv sju. Nu sitter jag här och tittar på vakna med the voice och väntar på att det ska sluta so att jag kan göra något annat man jag tittar på det i alla fall för det är alltid kul att titta på.
-
Nu ska jag fortsätta titta,, hörs senare.
-
Kram Linnea
-
2011-02-06
 22:18:42

Behöver hjälp

Hej bloggen!
-
Finns det någon bland mina underbara läsare som är bra på att göra bloggdesign som kan hjälpa mig att göra en personlig och snygg design gratis??
-
Alla som redan finns är så opersonliga och tråkiga och den jag har ni som Olivia fixade är lite tråkig att ha när jag tjatar om sommaren hela tiden det var ju lixom jul för snart typ 3 månader sedan.. Snälla hjälp!
-
Ha det bra Kram Linnea
-
2011-02-06
 22:12:36

Ledig imorgon

Hej bloggen!
-
Imorgon har jag studiedag så skönt att få lite mer ledigt än bara helgen.
-
Håller på att titta lite på språkresa, vill åka till USA men det är lite långt för första gången och dessutom så var det dubbelt så dyrt. Men jag ska åka till England,, jag vet inte vart än men jag vill vara i London minst en dag. Om ni har några tipps får ni gärna tippsa.
-
Har inte färgat håret idag,, ville inte för färgen brukar lukta jättestarkt och jag blev yr och fick svarf för ögonen när jag duschade så jag vågade inte om jag skulle må dåligt.
-
Nu ska jag bara lägga mig och ta det lungt,, hoppas att jag blir trött svart så att jag inte är uppe allt för länge..
-
Kram och god natt Linnea
-
2011-02-06
 17:18:32

Jag är verkligen sämst på att göra det jag ska...

Hej bloggen!
-
Jag gick och duschade precis efter jag skrev det förra inlägget. Sen skulle jag vara duktig och göra massor med nödvändiga saker men vad gör jag?? Jo, jag sätter mig och tittar på stylisterna på kanal5.se och nu sitter jag och väntar på att one tree hill ska sluta på tv så att jag kan se det på play kanalen..
-
Det är en kvart kvar så jag tänkte blogga lite  (som jag gör nu höhö) sen tänker jag plocka upp lite från golvet och sen borde det vara dags.
-
Bloggar säkert lite ikväll också. Kram Linnea
-
2011-02-06
 14:43:25

Massor att göra

Hej bloggen!
-
Jag har verkligen  jätte mycket att göra idag, först och främst ska jag tvätta håret och fötterna, sen ska jag ta en bild på min utväxt så att ni kan se hur fult det är, sen ska jag skriva klart so:n som är till på måndag/tisdag, sen ska jag försöka städa mitt rum, jag har en duschdrapperistång i mitt rum som jag har hängt gardiner på. Den rasade för några dagar sedan och min bror är inte hemma så jag kan inte få upp den och man måste vara två, så jag kommer inte åt min garderob... När jag fixat det ska jag städa resten av rummet och sen ska jag försöka tvätta lite ochså. Jag tror att städa rummet blir medans jag har fergen i hårtet.
-
Nu måste jag gå så att jag hinner med allt.
-
2011-02-05
 23:48:37

Måste färga håret!

Hej bloggen!
-
Nu är jag trött på min långa utväxt! Nu ska jag bli av med den och fixa så att jag inte kommer att behöva färga om helatiden,, det blir brunt,, hoppas jag om det inte blir missfärgat.. Ska frsöka få det så nära min naturliga färg som möjligt man det finns nog inte att köpa extremtfulråttfärg.. Jag föddes med typ svart hår sen fick jag bara blondare och blondare och tillslut fick jag nästan vitt men sen började jag färga och nu har jag råttfärgat lyckat..
-
Jag saknar att vara blondin jag passar inte i mörkt hår.. tittar på gamla bilder då jag var blond och bilder från sommaren då jag alltid är blond,, var tog det vägen jo det blev vinte kallt och hemskt. Man får mörkt hår, känsliga fötter med mycket gammal hud, man är nästan vit på grund av att man inte fått någon sol och jag kan säkert komma på 100000000000000 saker till som är dåligt med vintern vill ha sommar nu!!
-
Har inte mer att skriva nu ska sova så att jag hinner göra någonting mer än att färga håret.
-
Puss och god natt Linnea
2011-02-03
 23:05:11

Nattis!

Hej bloggen!
-
Förstår inte hur fort tiden går när man har roligt... Jag har städat liite i mitt rum det tog typ 1h sen har vi hur fint och varsamt jag klippte mer min chokladkalender,, det tog typ 1h.. ojoj.. jag har tråkigt.
-
Nu måste jag sova!
Är jättetrött.
-
God natt ses imorgon Linnea
-
2011-02-03
 18:33:31

Här kommer lite tips på vad man kan köpa på Alla hjärtans dags rean <3

Kommer bara att lägga upp bilder, ej kommentera (tar för lång tid och jag ska äta strax ;;)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Det var allt för nu, hoppas att ni hittar något som passar!
-
Kram Linnea
2011-02-03
 17:15:18

Gott nytt kinesiskt år!

Hej bloggen!
-
Idag blev det många inlägg och fler ska jag försöka göra och så ska jag försöka hålla uppe detta tempo i fortsättningen också.
-
Idag är det i alla fall Kinesiskt nyår så snart är vi inne i kaninens år.
-
-
Kram Linnea
2011-02-03
 17:00:00

Jag vet att det är två veckor kvar till Alla Hjärtans dag...

..men från och med idag fram till den 14februari är det 15% på Cocco. Så skriv i rabattkoden: valentine så får ni 15%.


Kommer att försöka tipsa om så många smycken jag kan!
Kram Linnea
2011-02-03
 16:36:00

Kom precis hem

Hej boggen!
-
Idag har jag varit i skolan. Gjorde inte så mycket efter lunchen hade vi friskis och svettis med nån gubbe där ifrån. Jag förstår inte hur folk kan ta det seriöst,, man skrattar av att göra det men man skrattar ännu mer åt dom andra. Jag ska inte bara kasta skit på det, man skrattade under i stort sätt hela passet och jag tycker att det var bra träning. Så jag skulle kunna testa det igen, roligare än att sitta ensam i tystnad och träna i stolar.
-
Just nu hade jag tänkt att kolla vad det är för läxor som behövs göras och göra dom, plocka tvätt i olika påsar efter färg,, missar alltid något när jag ska tvätta annars..
Kanske tvätta om jag orkar, laga pappas byxor som jag lovat, eller helt enkelt bara städa mitt rum som jag borde kommit på att göra för flera dagar sedan.
-
Just jag,, jag tänkte sätta på mig min nya kofta idag och när jag bara tar tag i den ser jag att halva ärmen sitter löst.. så det måste jag fixa så att jag inte vill ha på mig den någon fler gång och inte hunnit fixa det.
Med tanke på vad jag hade på mig idag,, här kommer en extremt dålig bild ;)
-
Helt svart med ett jättefint halsband jag fick i julklapp.
Kram Linnea
PS: Klooa in på bloggen klockan 17.00
2011-02-02
 21:22:09

Friskis

Hej bloggen!
-
Imorgon ska jag dra till skolan hoppas att jag inte har provet imorgon känner mig fortfarande lite sjuk..
-
Hoppar fortfarande på kryckor,, hoppade så mycket i måndags att jag fick träningsverk i ryggen och mina händer svullnade av smärta haha ska få massage av mamma strax,, hon är så snäll. Ska försöka hitta skumgummi att linda i handtagen med så att jag slipper svullna händer.
-
Nu måste jag sticka, hörs imorgon. Kram Linnea!
-
-
Gick inte att ladda upp från youtube men klicka HÄR så kommer den upp i en ny flik.
2011-02-02
 15:59:24

Ska strax sticka

Hej bloggen!
-
Jag var sjuk idag men jag ska gå till skolan imorgon. Ska titta på gymnasium idag eftersom det bara har öppethus idag och ingen annan dag. Så jag måste.
-
Missade matte provet idag så jag häller på att titta igenom det lite idag också i fall jag skulle göra det imorgon.
-
Nu måste jag fortsätta så att jag hinner.
-
Puss och Kram Ses Linnea
-
2011-02-01
 15:36:25

Hinner inte skriva så mycket måste plugga Kram

Hej bloggen!
-
Är sjuk idag och har prov imorgon så det är bara att plugga därför kommer jag inte att blogga mer idag,, ni får nöja er med bilder jag tog igår på skansen Kram Linnea
-
Jag orkar inte kommentera bilderna så dom får tala för sig själva ;)
-
-
-
-
-
-
Den här lilla rackaren hade fått ungar för ca 2 veckor sen.
-
Solar ;)
-
Min favorit!
-
-
Det var allt för nu,, det kommer komma upp fler bilder senare,, jag tog 600 bilder så jag har ju lite att välja bland.
-
Hörs nån annan dag Kram Linnea