2011-06-30
 14:56:27

When your gone

2011-06-29
 13:40:50

This is how I do it..

Hej bloggen!
.
När man är i england på språkresa ska man ha det kul, vara med kompisar och bara njuta av livet.
.
Men jag ligger i sängen och ska snart titta på film medans jag försöker trycka i mig lunchen.. Jag hade stora problem med att svälja yoghurten, hur blir det d med mackan och chipsen!?!
.
Fick ingen frukost idag heller för jag sov till kl.12.. undrar vad det blir till middag..
.
Värdmammans mamma kom över för att titta till mig jag har ingen aning om varför men hon kom gav mig en tablett sa att om det inte blir dättre skulle jag söka upp en läkare och sen gick hon.
.
Nu tänker jag inte skriva mer för jag är hungrig och jag har inget mer att skriva om.
.
Här är en bild på mitt avlastnings bord.. det är därför det ligger en massa andra saker där också.
yoghurten är inte med för att jag ätit upp den, men sen har vi macka, mandarin, chips och din lilla choklad saken brevid mandarinen. extra är tabletterna och drickan,, riktigt äckliga bäda två men det är bara att försöka pressa ner i strupen.
.
Hörs när det händer nägonting kul.
Kram! Linnea<3
2011-06-20
 16:17:09

Det värsta är inte att jag åker, det BÄSTA är att jag kommer tillbaka

På bilden ovan kan ni se allt jag ska ha med mig till england.. hade inget annat att ta bild på..
.
Imorgon åker jag!
.
haha sitter just och funderar på vad jag ska skriva då jag får sms att det satts in pengar på minmobil,, några sekunder senare kommer det ett till sms där det står att jag får lite extra cash att ringa för,, nice..
.
Aja men nu ska jag berätta det jag skulle lite snabbt och sen ska jag sy in en bikini och göra om en annan till knyt,, måste hinna med det nu för annars kan jag inte använda dom om jag inte vill att dom ska trilla ner och efttersom en är axelbandslös så hålls den ju inte upp på något annat sätt än runt om,, tills nu har jag kört på säkerhetsnålar.
.
Jag har inte haft varken tid eller lust att blogga på senaste tiden,, sista veckorna i skolan sommarjobb och nu england sen korpo,, inte internet någonstans hur ska jag klara mig??
.
Onsdag, Torsdag och Fradag jobbade jag på en förskola utanför Norrtälje,, kommer att jobba där i slutet av sommarlovet också men det är inga datum satta. Det var kul men inte derekt slappt man var inte tvungen att rora på sig men man måste använda alla sinnen man har för att se derekt om någon gör illa sig eller bräkar osv.. Jag tror iallafall att jag tränade armmusklerna rejält jag fick gunga en litekille varje liten ledig sekund haha och när jag gungade honnom ville resten också så jag stod och gungade flera gungor på samma gång ;)
.
Jag vet inte så mycket vad jag har gjort.. kommer inte ihåg vad jag skrev om senast men det har ju varit bal och skolavslutning både roligt och sorgligt.
Ja, jag kommer inte på något att skriva om just nu så det blir väll inte så mycket mer än detta för nu måste jag skynda mig klart med det sista och få ner allt i väskan plocka bort lite och så men jag hoppas att det blir ca 14 kg när jag är klar haha vet inte varför just 14 men jag tycker att det är bra.
.
Hörs senare om jag hinner,, om inte så kommer jag att försöka få in ett tidsinställt inlägg till imogon då jag sitter på planet så kika in vid fem imorgonbitti det är då vi åker.
..
KKram Linnea <3
2011-06-08
 12:50:00

Dagens låt

.
Bara föt att det ser så enkelt men ändå snyggt och synkat ut.
.
Kram!
2011-06-06
 21:31:03

Mitt liv just nu.. eller!?!

Hej bloggen!
.
Har tappat blogglusten lite,, funderar på att sluta men jag vet inte..
Har ingenting att skriva om nu men jag kommer säkert att ha en massa att skriva om på lovet och jag får inte lägga upp bilder på mig eller min familj så det är inga roliga bilder. Jag vet helt enkelt inte om jag ska fortsätta för det är ändå ingen som vill läsa min blogg då den är så tråkig..
.
Vet inte derekt vad jag ska skriva om nu heller..
.
Jag sov över hos min kusin från igår och idag var jag och bytte min balklänning till en mindre storlek och köpte en till jättefin klänning,, kan tyvätt inte ladda upp någon bild för jag har absolut 0 minne på min dator just nu ska försöka fixa det imorgon.
.
Ja,, imorgon är det exakt en vecka kvar till skolavslutningen. Vet inte om det kommer vara sorgligt eller roligt,, jag har ju ändå gått till samma skola i 10 år varje dag. Jag tror att det kommer kännas konstigt men jag vet inte det var inte så stort att sluta dagis och borja skolan..
.
Nu ska jag gå och duscha sen ska jag ta tag i allt jag måste göra,, var borta inte ens två dagar och jag har 300 mail i min inkörg.. kommer nog ta ett tag..
.
Kram och god natt! Linnea
.
.
2011-06-03
 23:33:45

Blogg problem

Hej bloggen!
.
sorry att jag inte bloggat på några dagar men det är för att bloggen legat nere i alla fall för mig dom senaste dagarna.
.
Då skulle det ju vara jätte spännande om jag drog ihop något och berättade om vad jag har gjort sen sist men nu är det så att pappa tvingade mig att gå ut i solen idag och det resulterar som alltid med att jag har världens huvudvärk och orkar inte koncenrera mig på att komma på något vettigt att skriva om. Igår somnade jag typ klockan halv tio, tio. idag blir det typ nu.. Ska dra på en film och sen ska jag somna lite sött till den.
.
God natt och jag joppas verkligen att både jag och datorn funkar imorgon (och kameran,, har inte kunnat ladda över bilder från den än.)
.
Hörs förhoppnings vis imorgon,, ska handla balklänning och sen kl 18 ska jag dra t. alma.
.
PÖÖÖS ocg KRÖÖÖM <3
2011-06-01
 00:29:48

Student dax

Hej bloggen!
.
Imorgon tar brorsan studenten så idag har jag städat gärnet,, är inte klar helt än för jag har ingen aning om var jag ska lägga mina kläder som inte får plats i garderoben.. Ska trycka in dom någonstans strax. Imorgon blir det dammsuga och hjälpa till med maten och lite sånt.
.
Ska fortsätta att tjata på pappa om att jag ska få lägga upp bilder här på bloggen för varge gång ni får se en skymt av mig så ökar antalet läsare med över 10/gång och det håller i sig i några dagar efter så mer bilder på mig till folket. (enligt mig i alla fall..)
.
Kommer köra på en klänning som jag redan hahr hemma och den kommer jag nog även att ha på balen för jag orkar verkligen inte att gå och shoppa nu blir så långtrkingt och varmt.
.
Nu ska jag nog göra det sista sen ska jag sova.
.
Hörs imorgon om jag hinner. Kram! Linnea <3
.
haha ful bild,, det var i alla fall jag i typ måndags.