2011-07-31
 22:59:47

Hemma och jättetrött!

Hej bloggen!
.
Just nu är jag jättetrött fastän jag sov till 3 på dagen.
.
Ska inte vara uppe för sent för imorgon ska jag upp och tvätta, städa och sen ska jag göra allt klart innan jag börjar skolan.
.
Har inget mer att skriva,, ska försöka hitta lite bilder för det är helt huller om buller.. Har inte hunnit fixa det än ska göra det också.
.
Hörs imorgon Kram Linnea <3
.
Hitter inte bilderna jag letede efter två överföringar har försvunnit..
2011-07-25
 20:33:30

Den försvann..

Hej,hej bloggen!
.
Idag plockade jag och Melissa blåbär till blåbärspajen jag bakade. Vi sa att vi skulle äta den efter middagen men nu vet jag inte var den har tagit vägen.. Dom har väll inte ätit upp den utan mig!?..
.
Har inte gjort så mycket idag men när jag gick in på mailen så fick jag mail om en ny film som har premiär den 19 agusti. När jag såg trailern första gången blev jag jättesugen på att se den men nu när jag har kollat på den några gånger vet jag inte om den är så bra i alla fall,, men jag ska se den och sen ska jag berätta om den var ra eller inte så bra som jag tänkt mig.
.
Hörs någon annan gång Kram <3
.
2011-07-25
 00:48:05

Finnkamp 2011

Hej bloggen!
.
Har inte gjort något speciellt sen senast, jag gör det man gör på sommaren. Solar badar osv... Nej jag gör faktiskt inte det.. Jag har världens värsta hosta så jag ligger och hostar hela natten tills jag är helt slut och då somnar jag och sover i några timmar innan jag vaknar igen av hostandet och då går jag upp, jag äter ingenting för d blir hostan bara värre, sen går jag runt som en zombi för att jag är s trött. Sen säger någon att vi ska gå och bada då gör jag det och sen sitter jag bara helt still tills middagen sen ser vi en film och sen så är det dags att sova och då hostar jag mig till söms.. Inget vidare sommarlov..
.
Idag hade vi finnkamp så jag gick upp runt 9 la mig i hängmattan, gick ner till sjön klockan tre och tvättade mig, sen kom pappas moster och morbror så då satt jag lite och pratade med dom tills klockan var kvart i fyra då gick jag och klädde på mig sen drog vi till ön kl. fyra, körde tävlingen, käkade kräfftor åkte hem, såg på film och nu ligger jag och väntar på att mamma, pappa och Felix ska komma hem så att jag kan få sällskap ut. Vi har allting ute här på landet så jag kan inte göra mig iordning för att sova om dom inte kommer och jag måste verkilgen göra det snart men min  kusin sa att dom kom hem vid 6 på morgonen förra gången och då hade vi dessutom snott med oss båten så do vi var hos fick köra dom hem.
.
Nu ska jag antingen se en film eller så ska jag läsa hundraringen, det beror på hur mycket jag hostar när jag lägger mig på rygg.
.
Hörs nästa gång!
.
Kram Linnea <3
.
.
Till något helt annat.
Här är en blid på mig med världens fulaste smile.. Tog den för att lura min kusin att jag träffat JB i London,, det gjorde jag också,, jag träffade hans vaxdocka.. Tänkte bara visa det.
.
Om ni undrar över mitt smil så är det så att han hade en egen inhängnad och det stod en kamera uppställd om man ville li fotade med honom men jag hade med mig Joanna så jag behövde inte det men hon tyckte att det var komstigt att folk köade till JB och att han fick en inhängnade medans the beatles fick sitta på en soffa bara mitt på golvet. Hela situationen var töntig och konstig..
2011-07-19
 22:23:53

Badade vid ett gammalt färgfäste när Alex fick för sig att hoppa från bron..

Jag och pappa sitter på vattenskotern och plasket i vattnet är Alexander.
2011-07-19
 14:50:41

Hittar inte bilderna..

Hej bloggen!
.
Letade efter lite bilder på när jag åkre vattenskoter och så,, men jag hittade dom inte.. så det blev lite annat istället.
.
Idag har jag inte gjort något speciellt, jag ligger bara i sängen och hostar och kan knapt röra mig så idag är datorn min bästa kompis!
.
Hörs kanske senare Kram <3
2011-07-18
 23:37:23

Isle of wight i bilder

2011-07-05
 23:33:22

Årets sommarplåga

Hej bloggen!
.
Kände att det var dags att blogga nu.
.
Jag ska blogga, skriva dagbok och sen är det bara på med musiken och somna.
.
Tänkte pressentera årets sommarplåga för er jag kom att ränka på den då jag skulle skriva om discot i min dagbok.
När låten drar igång börjr alla sjunga och dansa med även om man inte vill,, vi brukar även sitta och sjunga den på bussen hem.
.
Låten är the lazy song med bruno mars.
.
Så även denna kväll avslutas såklart med samma goa låt!
Let's kick it!
.
Puss och Kram, hörs när jag får tid! LinneA <3