2010-04-30
 11:10:15

Bild!

Hello!

Just nu sitter jag i skolan och väntar på att bilden ska börja,, jag har missat den dom 2 senaste veckorna. :(

Efter skolan ska jag åka och träna på teoriprovet igen,, det kommer nog att bli en lång tid där,, för på tisdag gäller det..

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag på valborg,, vi kan ske ska till mammas kompis/ min gudmor,, eller så ska vi till mammas jobba kompis.. Jag får se hur det blir.

Nu ska jag inte sitta och skriva mer för att man är så osocial då man bloggas och jag måste vara med min kompis Maria som sitter här brevid. Ses senare (L)

Tills vi ses igen!


Maria hjälpte mig med ny
2010-04-29
 21:14:31

Lyx!

Hello!

Idag var jag och prov testade på körskolan,, det gick helt okkeey men jag måste så klart träna mera *suck*.. Jag vill ha kortet men jag orkar inte plugga..

Efter det gick jag till gymet och tränade i en halvtimma. Efter träningen så blev jag såå sugen på glass. Jag köpte en Magnum Gold när jag hörde namnet tänkte jag bara ett passande namn till så dyr glass (enligt mig) men när jag öppnade den så var den belt guldfergad jätte snygg och den smakade kaffe,, den var jätte god. Men när jag ätit typ halva blev jag illa mående och så slängde jag den.

Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och laga chykling,, och öppna min gurkburk Jag är sur för jag fick inte upp den.. Hon hämtar pappa inne i stan för tydligen har alla tåg stannat,, vet inte varför men om nån vet är jag intresserad att veta,, Tack.

Har ni smakat riktig saltgurka nångång,, det är såå gott! Om ni inte har det gör det.
2010-04-28
 23:23:19

Hallå? Hallå?

Hello!

Tidigare idag ringde det någon hit,, jag visste inte vem det var och jag tycker inte om att prata med någon om jag inte vet vem det är.. Så jag började; Hallå, vem är det jag hör dig inte (jag hörde klart och tydligt) jag förtsatte att säja hallå,, efter ett tag börjar han i luren hallåa sig också och frågade om jag hörde han.. ssen hörde jag att han tog telefonen från örat och han säjer lite ginerat "ojj jag har visst ringt fel förlåt.." Det var kul,, jag brukar gör så när det tillexempel ringer telefonförsäljare.. hihi

Nu ska jag sova ses imorgon Kramar (L)

2010-04-28
 20:55:52

Dagens sötis!

Hello!

Idag blir dagens sötis en väldigt speciel sötis och det blir min alldeles egne knäppa Gris!

                                   

Han älskar att ligga i pårar.. Hans bror döpte jag till påsen för att han käkade påsar,, men jag borde nog döpa om min lilla gris..

Många pussra och kramar från mig (L)
2010-04-28
 20:47:17

Sommar bilder

Hello!

Mitt bidrag till fototävlingen var en bild jag tog i somras och nu tänkte jag lägga upp nägra bilder till hoppas att ni tycker om dom.



Ha en bra kväll (L)

Tills vi ses igen!
2010-04-28
 18:24:41

Kärlek & Lycka!

Hello!

Jag är med i en fototävling hos http://vadfanskajagheta.se/index.html. Vinnaren nomeneras imorgon och det är den med vackrast bild som vinner om jag förstår rätt. Ta en vacker bild och va med i tävlingen.

Här är mitt bidrag:
                            

Den här bilden tog jag i sommras när jag och min famlij äkte husvagn från stockholm upp i sverige och ner i finland till korpo. Denna bild är är fotad klockan typ tre på natten i Haparanda,, med utsikt över kukolaforsen.

Jag tycker att den står för kärlek och lycka för att,, Solen är som ett öga som älskar alla på jorden så mycket att den aldrig slocknar,, vågorna leker och det är lugnt och fridfult.

Hoppas att ni tycker om min bild Många kramar (L)

2010-04-28
 17:22:09

I morgon kommer jag tillbaka!!

Hello!

Imorgon kommer jag tillbaka till skolan Jippi!! (Ironisk..) Fast det ska bli skont att få någonting gjort,, nu ligger jag bara hemma och tycker synd om mig själv.. inte bra.

Jag kan inte missa mer i skolan heller jag har varit sjuk ovanligt mycket denna termin.. och redan på fredag missar jag ännu mer lektioner,, då ska jag, Maria och Alma ha ledar uppgift på 4:ornas idrotts lektion det ska bli kul!
Just ja;: I tisdags missade jag ju matten och HKK och det kommer jag att göra nästa tisdag också för då är jag ledig ;) .

Jag ska äta middag om typ en timma man jag är inte hungrig.. What to do??


Imorgon efter skolan ska jag åka och träna på moppe testprov.. hoppas att jag lyckasför som sagt på tisdag jäller det!!Så om jag lyckas på tisdag har jag ett körkort om 2-3 veckor spennande,, det hade jag inte tänkt på.

Vet nån någon bra billig moppe model som jag borde titta på,, vill ha en moppe nu!!
Ni får väldigt gärna komma med förslag på vilken frisyr jag ska ha på mitt körkort man vill ju inte se dum ut..

Massor med kramar från mig nu ska jag fortsätta träna (L)

Tills vi ses igen!

2010-04-28
 11:07:22

Lunch.

Hello!

Dagens lunch blir rostbiff och potatis sallad med massa gurka!! Det blir samma sak till middag..



Tusen gånger bättre än skolmaten!!

Hoppas att ni får en god lunch.

Puss och kram (L)

PS: När jag inte har tid att blogga kommer det kanske en i veckan,, men som nu så skriver jag dom precis efter varandra ^^ Typiskt mig..^^

2010-04-28
 11:00:51

Dagens nys outfit

Hello!

Dagens outfit består av ett linne från Gina Tricot, byxorna jag sytt själv och vita strumpor från Puma.

 
I min hand håller jag "I Taket Lyser Stjärnorna",, första gången jag såg den började jag gråta,, jag har bara gråtit för 2 filmer innan den.. Brukar ni börja gråta när ni ser på film??

Kramar (L)

Tills vi ses igen!
2010-04-28
 09:02:32

Dagens sötis!

Hello!

Nu ska ni få njuta av lite söta gris bilder,, dock inte på min gris..


                                                  

Jag älskar grisar!!

Puss och Kram (L)
2010-04-28
 08:58:55

Atshooooooooooooo!!!! Prosit.

Hello!

Jag är tydligen sjuk idag igen.. Så jag kan inte skriva så mycket idag har inga skolböcker hemma och jag måste jobba ikapp!

Nu måste jag gå och äta frukost.

See U Puss och Kram!

Tills vi ses igen!
2010-04-27
 22:48:15

Natti/ Dagens sötis!

Hello!

Jag blev så lycklig idag då jag kollasde statestiken,, det ökar helatiden!!! Åh va glad jag blir att min blogg upp skattas <3. Jag är fortfarande sjuk ;( Arg,, jag tror inte att jag ska gå till skolan men jag borde åka till Ratten imorgon men det går ju inte om jag är sjuk..

Nu ska jag sova och vila upp mig ordenkligt!

Ni får njuta av mina Dagens sötis(ar) jag kan aldrig bestämma mig för en... Ssss(Vissel)

 Vilken tycker ni är sötast? Jag tycker nog den knäppa i toaletten...

Just ja,, igår fick jag kattmat och kattsand av en tjej i min klass (hennes katt har gåttbort) så jag fick det av henne. Men då är det så att min katt är ju inte fult klok i huvudet.. Idag när jag stod och lagade middag så går min katt fram till påsen med mat som han förövrigt ÄLSKADE så istället för att stoppa huvudet i påsen stoppar han huvudet under påsen och så undrar han varför han inte hittar någonting... Jag skäms nästan för att han är såå dum..

Puss och Kram ses imorgon (L)

2010-04-27
 17:05:30

Tränar..

Hello!

Jag sitter just nu och lyssnar på musik från Disney och pluggar till teoriprovet... Det är så spelnnande så att jag till och med har tid att blogga..



Det är 3 böcker jag ska ha lästut tills på tisdag... och jag ska dessutom kömma ihåg allt,, HJÄLP!!

Jag har hunnit att rita mitt eget bokmärke för att veta var jag är,, vad tycks??

Jag har sån tur att få en seriös körskolsbok,, eller... nej inte derekt seriös... och sånna bilder finns i hela boken.. jag är inte 3 år ( fast man kan tro det ibland men jag är faktiskt inte det)..

Nu måste jag fortsätta....

Kram (L)

PS: om ni har tips på musik kan ni hemskt gärna få ge mig musik tips!
2010-04-27
 12:44:50

"Frukost" på sängen!

Hello!

Idag är jag hemma,, jag mår inte riktigt bra så jag stannade hemma.

 Mamma kom och väckte mig imorse,, och hon hade med sig enn ägg hon ritat en fin gubbe på..
 Ps jag fyllde i det hon hade ritat så att det skulle synas..

Jag tittade lite bland mina bilder och hittade en passande bild,, för ganska länge sedan lyckades jag skala av skalet på ägget så att det blev som ett hjärta <3



Hoppas att ni får en underbar dag Kram (L)

PS: Glömm inte tävlingen om trojor från Phoenixtshirt.com

2010-04-27
 09:48:34

Tröja från phoenixtshirt.com

Hello!

Jag var precis inne på Fokis blogg och såg att hon startat en ny tävling,, om ni också vill var med kan ni anmäla er på hennes blogg och anmäla er.
Vinnsten är en tröja från phoenixshirt.com.

Jag valde dom här
 

Passar mig som handen i hansken..

Skynda på tävlingen slutar i slutet av veckan!!

Anmär er på fokis.se och sedan väljer ni en t-tröja på phoenixtshirt.com.

Många kramar och lycka till (L)
2010-04-25
 20:23:08

Gitarr!

Hello!

Läste precis Olivias blogg,, där hade hon lagt ut bilder från när jag var hemma hos henne.. PS: Det är jag som knyter skorna.
 Just ja:: Jag skrev fel på hennes blogg adress för nåt blogg inlägg sedan,, men här kommer den rätta ;; oliviasfotoblogg.blogspot.se;; Var det rätt Olivia??

Jag målade naglarna tidigare idag,, denna gång blev det frankmanekyr fast jag tog blå istället för vit,, det blev riktigt snyggt faktiskt. ;; Jag målade derekt på naglarna denna gång,, mina naglar blir tunnas ut varje gång jag använder lösnaglar.

Nu ska jag inte skriva någonting mer för då blir det bara gegga eftersom jag inte har något att skriva om..
Jag försöker spela gitarr det går hyfsat bra,, jag är inte derekt profs..

Ha en bra kväll (L)

Tills vi ses igen!

2010-04-25
 11:52:36

Ny kategori!!

Dagens sötis!



Så gulligt,, jag vet inte varför jag valde just denna bild.. men jag tycker att det ser ut som att tigern viskar i apans öra.

Puss och kram (L)

2010-04-25
 11:37:23

Massor att göra...

Hello!

Jag baa känner att jag har en massa saker att göra,, men jag har inte tid.. vad ska man göra??

Jag vaknade för ett tag sedan och nu ska jag gå och äta brunch,, ta tvättmaskinen,, försöka komma in på skolans inloggning,, försöka få in kläderna i min garderob,, städa mitt skrivbord,, tvätta mina lakan,, etc.
Och så borde jag städa min garderob...

Hoppas att jag hinner allt.. tror inte det men man får väl hoppas.. och så har jag ju provet kvar,, jag kommer misslyckas om jag inte tränar mer!!

Hoppas att ni får en bra dag i alla fall.

Big Huggs (L)

Tills vi ses igen!
2010-04-25
 01:01:36

Oj,oj,oj,oj och oj!!

Jag kollade in på min blogg nyss och fick syn på att två inlägg gått ihop i varandra,, konstigt...
Jag fixar det när jag hinner..

Nu ska jag sova,, Sweet Dreams <3

XOXO(L)
2010-04-25
 00:56:37

Första gången..

  • Hello!

    Jag känner mig fortfarande sjuk.. men jag är typ sämst på att vara sjuk..  Imorse åkte jag till stinsen och strosade runt,, letar fortfarande efter en baseball jacka... så jag och mamma åkte till myrorna på typ järdet,, (mamma vill att jag ska ha en "äckta" jacka..) men där fans ingen. När vi kom hem fick jag lust att baka,, så jag gick in på fokis blogg och tog fram hennes recept på cupcakes,, men jag hade inte allt hemma så jag cycklade till affären.... Det är det jag gör när jag är sjuk...

    Mina cupcakes!



    Dom blev riktigt goda faktiskt!!

    Här kommer Fokis recept!

    Kakorna (vanliga muffins):

    *  3 st ägg.
    *  2,5 dl strösocker.
    *  1 tsk vaniljsocker.
    *  50 g smör.
    *  1 dl gräddfil.
    *  2 msk kallt kaffe.
    *  3,5 dl vetemjöl.
    *  2 tsk bakpulver.
    *  4 msk kakao.
    *  1 st nypa salt.
    *  100 g mörk (eller ljus) choklad.              :: Jag hoppde chokladen ::

    Recept för frosting/ topping:

    *  60 g mjukt smör.
    *  5 dl florsocker.
    *  1 tsk vaniljsocker.
    *  0,5 dl kakao.
    *  100 g phiadelphiaost.
    *  1 msk varmt kaffe.
    *  Strössel, blommor eller fruktbitar till garnering.

    Gör så här:

    *  1. Sätt ugnen på 175 grader.
    *  2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt utan knaster i botten.
    *  3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.
    *  4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner i smeten.
    *  5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).
    *  6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
    *  7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna. Låt dom stå i hela 15 minuter!!

    För frosting/ (topping):

    *  1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.
    *  2. Bred frostingen på cupcakesen. Använd gärna en sprits!
    *  3. Garnera med strössel eller blommor,, etc.

    PS: På mina muffins har jag gjort glsyr och smetat på,, man blandar vatten och florsocker till en ganska seg "sak.." och så är det klart!

    Hoppas att era muffins bilr bra!

    Många kramar (L)

    Tills vi ses igen!

2010-04-23
 18:52:39

Skooor!



Mina nya skor,, jag har önskat mig dom rutiga i över ett år och nu har jag dom!! Jippi!!

Mamma bad mig åka till hennes jobb igår,, hon hade en överraskning.. Hennes jobbakompis hade varit utomlans och köpt All Star till sin syster,, men hon kunde inte ha dem,, sååsynd... eller inte jag fick köpa dom för halva priset!!

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv... Kram (L)
2010-04-23
 13:27:40

Letar!

Hello!



Vet någon var man kan köpa en tjocktröja som är ovan fast i mörkblå??
Jag letar efter en och när jag var på Gina igår hade dom alla färger utom blå.. Så snälla ge mig tips var jag kan hitta en,, Tack!!

Sorry att texten är så stor,, det är inte för att jag tror ni är blinda,, jag vet faktiskt inte en liten sak (min katt) trampade på knapparna så att allt blev enormt.. Tack grisen..

Ha en bra dag Kram (L)

Tills vi ses igen.

2010-04-23
 13:17:05

Nytt, nytt!

Hello!



Blå t-shirt - min brors
Rosa tjocktröja - Stadium
Svarta leggings - Gina Tricot
Svarta All Star - ???
2010-04-23
 09:23:25

Vill hem!

Hello!

Just nu sitter jag i skolan,, vi har långrasten..
När jag vaknade i morse måddde jag inte alls bra,, men mamma fick för sig att jag visst skulle gå till skolan så här sitter jag med huvudverk och illamåeende..

Jag hann tyvärr inte skriva igår,, hade inte tilllgång till dator på hela dagen.
När jag kommer hem så kommer jag att visa upp lite bilder på allt jag köpte igår.

Puss och Kramnu börjar jag! Kram (L)

Tills vi ses igen.
2010-04-21
 21:36:36

Mina byxor!

Hello!

Här kommer en liten snabb bild på mina mjukisbyxor jag sytt på syslöjden.
Förlåt att alla bildet jag lägger ut är så misslyckade,, men jag försöker spara till både en moppe och en kamera och så var det en ska till jag inte mins..

Hoppas att mi tycker dom är fina!!



God natt och ha en bra kväll!

Puss och kram (L)
Tills vi ses igen!
2010-04-21
 16:58:08

SÄÄMST!! IG

Hello!

Idag fick vi tillbaka No provet som vi hade den 13 april,, det gick vekligen sämst jag fick IG,, jag trodde inte att det skulle gå så dåligt men det gjorde det...
Men, men jag ska inte tråka ner mig på det.

Jag är hemma hos Alma och vi har tränat lite på konfirmationen (musikalen asså..) Det går ganska bra jag kan det mesta..

Nu ska inte Alma få vänta så jag kan inte skriva mera,, men jag skriver igen ikväll.

Puss och Kram (L)

Tills vi ses igen!
2010-04-20
 22:15:22

Simmhallen

Hello!

Idag var klassen till simmhallen,, vi skulle somma kädsimm. Jag har simmat/badat mid kläder flera gånger förut,, men mina mjukisbyxor var för långa så jag kunde inte röra fötterna,, och på råga på allt så blev det fel på min fot,, den levde sitt egna lilla liv och jag försökte ta mig frammåt..

Efter skolan åkte jag och Olivia hem till Olivia och var ute i skogen och fotograferade,, det blev riktigt snygga bilder faktiskt. Om ni kan ni kolla in på Olivias fottoblogg om ni vill,, men hon har inte laggt upp bilder från våran lilla promenad,, men det finns massor av andra vackra bilder där så klicka in er på oliviasfotoblogg.bloggspot.se.

Nu ska jag gå och borstatenderna sedan ska jag sova,, jag är såå trött!

Puss och Kram (L)

Tills vi ses igen..
2010-04-19
 21:40:29

2 veckor imorgon..

Hello!

Detta kommer att bli ett snabbinlägg för jag måste träna lite på matten och packa allt jag baéhöver till badhuset imorgon och träna till moppe provet,, det är två veckor kvar imorgon,, hoppas att jag hinner träna tillrekligt..

Idag var jag på dansen det gick helt ok bra,, närta gång är sista gången innan dansuppvisningen,, hoppas jag mina stegen.

Puss och kram,, hoppas att ni haft en underbar dag!! XOXO (L)
2010-04-18
 22:32:36

mindre än 2 månader!

Hello!

Idag gjorde jag uppkörningen för mopped,, det gick inte så bra enligt mig,, jag körde över nyasvalterad "väg" (det var typ bara en liten plätt.. men jag trängde mig in innanför avspärrningarna och körde fel...

Han gubben som höll i moppe kursen sa att han behövde prata med mig,, enligt mig lät han bestämd.. Så jag tänkte att nu har jag typ tagitsönder moppen eller nåt liknande...
Men han skulle bara säja att han tyckte jag skulle ta Mc kört istället för blikörkort... Jag trodde inte att jag var så bara,, om det äns är det de betyder..
Men, men,, jag klarade det,, så nu är det bara att plugga järnet för den 4 maj så jäller det,, då ska jag göra teoriprovet... Hoppas att det går bra,, ni får stötta mig!

Som ni kanske har märkt så började jag skolan igen efter lovet förraveckan så jag bloggar mycket mindere,, tillskilnad från alla andra bloggare som blogga mindre då dom är i skolan. osv..

Nu ska jag hoppa i säng så att jag orkar upp till skolan imorgon.. Mammas bil är fortfarande trasig så jag måste gå till skolan... Såå tråkigt.

Puss och god natt (L)

   Jääsp


Tills vi ses igen <3

PS: Minder än 2 månader kvar till sommarlovet!!
2010-04-18
 00:08:07

Uppkörning

Hejsan svejjasn!

Nu ska jag gå och sova,, ska ha uppkörning imorgon (för moppe) hoppas att jag klarar det,, det är första gången jag åker i trafik med en moppe..

När jag sitter och väntar på att kursen ska börja kommer en tjej som heter Emma in,, hon går på min konfirmation.. Sammanträffande.

Jag har läst ganska mycket i "lätta körkortsboken" men jag har fortfarande över halva kvar hoppas att jag hinner tills jag ska göra provet.

Numåste jag sova för att jag är jätte trött och körläraren sa att man inte fick vara trött för då blev man en sämre förare.. Så önska mig lycka till så berättar jag imorgon hur det gick!

Puss och kram (L)
2010-04-18
 00:01:07

Wich me luck! <3

Hello!

Jag har precis blivit klar med engelskan,, (the book about me).. Den blev riktigt dålig!!
Strunt i den jag skäms bara,.

Jag hade utvecklings samtal idag,, det gick faktiskt riktigt bra,, jag kan höja mig i minst 3 ämnen,, ducktiga mig... Men i engelskan går det sämst,, jag hade inga fickor en dag i skolan och hade dårför mobilen i knät på lektionen,, eng läraren har nu skrivit över typ hela mitt papper ; har haft mobilen uppe flera gånger; och det stänner inte äns så jag är sur!!

Jag blev klra men mina mjukisbyxor igår typ klockan ett eller nåt,, jag blev super nöjd! Visar bild när jag fått tillbaka dom av slöjd läraren.

Nu ska jag sova och få li 

Uppdatering;; detta gjorde jag i onsdags.
2010-04-17
 19:28:57

Mycket att fixa...

Hello!

Idag var jag på min första mopedkurs,, jag är klar med uppkörningen imorgon och den 4 maj ska jag skriva provet.. hoppas att det går bra.

Imorgon när jag är klar med körskolan tror jag att jag ska åka till Stinsen och fixa lite material till mina inbjudningskort,, jag hoppas att dom blir fina,, jag ska göra dom själv..

Jag måste träna lite på matten vi har matte prov på Tisdag och direkt efter ska vi åka och köra klädsim,, jag älskar att bada med kläderna på!!
Men om man ska åka och bada måste man tvätta badkläder... Det är såå tråkigt att tvätta...
Nu ska jag vika in kläder i min garderob och plocka ihop symaskien,, sen ska jag typ göra middag och så får jag se vad jag gör rästen av kvällen.


Tills vi ses igen (L)

2010-04-11
 22:30:00

Tävling från Maggibo!

Hello!

Här kommer en liten tävling,, jag vet inte vad man kan vinna (det står inte på hennes sida..)
Men om ni vill vara med i tävlingen gå in på maggibo.blogg.se och anmäl er. Lycka till

Love (L)
2010-04-11
 22:23:54

Slut!

Hello!

Nu är det slut på påsklovet,, det betyder att jag kommer att ha fullt upp till annat och då blir tyvärr bloggen drabbad.. synd men så är det,, men jag ska försöka att uppdatera så mycket som måjligt i alla fall.

Idag har jag sagt adjö till min goa vän Julia som återvände till Göteborg idag,, Miss U <3

Jag var också hos min underbara vän Catarina som fyllde 15 i onsdags,, ett stort GRATTIS till henne,, Hurra, Hurra!!

Imorgon ska jag och min grupp på idrotten hålla i idrotts lektionen,, mins inte riktigt vad vi ska göra men det kommer nog att gå bra,, önska mig lycka till ;)

Hinner inte skriva så mycket mer,, jag ska gå och lägga mig så att jag är pigg imorgon,, kommer ändå inte att vara det men i alla fall..

Kisses and Hugs (L)


 
2010-04-10
 20:26:21

2010-04-10

Hello!!

Kom precis hem från min kusin Emma,, jag sov över hos henne för att våran vän Julia från Göteborg är här i Stockholm!! *Glad*

Vi var inne i stan idag,, men jag tänkte så klart inte på att jag skulle ha med mig penar till kalaset så jag kunde inte köpanågonting,, men jag sår riktigt fina solglasögon,, jag är i stort behov av nya solglasgon...

Imorgon ska jag träffa Julia igen,, för hon "snodde" jag bad henne ta min mössa och när hon var på väg "hem" ringde hon mig och sa att jag glömt att ta tillbaka den så jag blev "tvungen" att träffa henne igen,, men jag är riktigt glad för det! Hon ska förrästen få träffa min underbara kisse Grisen förförsta gången.

Puss och kram (L)

PS: Min katt kallas bara Grisen han heter Lego påriktigt.. han har knorr och då tyckte pappa att han skulle bli en Gris...
      Aja,, ni kanske inte fattar vad jag menar Katt med knorr...?? Men jag tänkte visa lite bilder på min lilla skönhet!! 
    

G sitter och glor på mig...


Han går i nyfallen snö,, Uch.


Fis leker i snön,, Tydlig knorrbild.


Hans ögon lyser upp i morkret,, Wow..


Men vi får inte glömma min andra lilla älskling,, Grisens storasyster Tigge!!
2010-04-09
 18:18:12

Pyssel..

Hello!

Nu är jag hos min kusin Emma nu,, innan jag åkte skulle jag visa upp bilder på mina naglar och hjärtat jag gjorde på mitt kalas.

Här kommer bilderna::)



Ses imorgon Kram (L)
2010-04-09
 13:25:22

Allt går fel!

Hello!

Igår klagade jag på att jag vaknar så tidigt,, men idag behövde jag vakna tidigt. Men vad händer?? ; Jo, jag vaknar 11.50.. Jag hittade inte kamera laddaren häller så det blir inga bilder.. Allt går bara fel,, men, men,, det är bara göra det bästa av situationen. Nu ska jag sätta igång en tvätt sen ska jag äta en sen lunch,, sen ska jag fixa pressent till min kusin Emma.. Hur ska jag hinns det på typ 3h.. söliga jag,, varför har jag alltid sån otur??
Men nu måste jag faktiskt börja om jag äns ska ha en iten chans att hinna.

Ses lite senare då jag har fixat allt.

Kisses and Hugs (L)

2010-04-08
 17:19:26

Tjusigt by my friends

Detta kommer kanske lite sent men jag vill bara visa vad jag och mina underbara vänner gjorde för snyggt på mitt kalas,, PS jag hade pyssel kalas, men jag gjorde bara ett hjärta alla andra gjorde bäde hjärta och naglar. Förlår att bilderna är så dåliga jag har bara en vanlig "dålig" kamera,, ni får ha överseénde..

 Av Olivia H

 Av Catarina

 Av Maria-Therese

 Av Alma

Jag fottade aldrig Alma och Marias naglar pga att dom hade redan polackat ner sina naglar och jag hade brottom så dom hann inte plocka fram dom.. Olivia S saker hann jag inte fotta alls för att hon gick innan jag kompå att jag ville fotta allt.

Jag kanske lägger ut en bild på mitt hjärta då jag visar mina nya naglar.

Kisses and Hugs (L)
2010-04-08
 17:00:15

Torsdagen den 8 april

Hello!!

Idag är det torsdag,, en dag och en helg kvar till skolan.. Jag vill ha mera lov,, men det går ju inte.
Idag har jag bara slappat hela dagen, jag har sätt på tv varit inne på datorn och håller på att göra naglar.
Jag tänkte visa bilder på när jag håller på med mina naglar men bateriet var slut i kameran så jag kunde inte göra det,, mamma får plocka fram laddaren när hon kommer hem då ska ni få se det färdiga resultatet.

Imorgon ska jag till min kusin som fyllde år det 28 mars och fira henne och hennes mamma (min faster) som fyller år på lördag (tror jag men,men ingen får skvalra att jag inte vet**) Och imorgon kommer också min underbara vän Julia upp hit från Göteborg!

Nu måste jag börja klugga inför NO provet som vi ska ha på tisdag,, jag måste ta igen veckan jag inte var i skolan ligger fortfarande inte i fas.. jag måste bli mer ansvarig,, eller inte jag tar dagen som den kommer och hoppas att jag klarar mig.

Kisses and hugs (L)

2010-04-08
 10:42:52

Miss och Piss

Hello!!

Igår var jag ju på mammas jobb för att jag skulle plocka ögonbrynen efter,, men hon kunde inte komma så jag fick inte plocka dom :(...

Jag börjar bli sjuk tror jag,, jag går och lägger mig typ ett på natten och vaknar klockan nio på morgonen jag vill ju sova till typ elva i alla fall..

Nu måste jag gå och göra brunch men vad ska jag äta.. Jag vill ha någonting gott!!

Just ja;; Jag såg på efter tio.. Dom pratade med en kille som blivit häcktad och nästan dömd för att ha mördat sin tjej,, han fick se bilder på när hon var mördad och en massa saker som brara plågade han.. Jag tycker att det var så himla fel,, hon har blivit mördad och det var inte äns han som var mördaren,, men dom tog hans son, visade bilder på henne mördad och nej det var så himla elakt..Dessutom, när han blev frisläppt fick han fortfarande inte tillbaka sin son,, han fick "bevisa" att han var en bra pappa,, det var ju kart att det inte var han mördaren erkände ju,, han borde bara fott sin son tillbaka! Aa ni kanske inte fattar men stackars han och alla andra det hänt med.
2010-04-07
 10:44:11

Uppe med tuppen

Hello!

Idag gick jag upp ca klockan 07.00.. Nu tänker ni nog "knäppis!!,, hon är ledig och går upp så tidigt.." Så hade jag tänkt i alla fall.. Men här kommer det "fantastiska" förklaringen,, Jag är på mammas jobb,, och hon började 08.30 så jag vet tvungen att gå upp tidigt.. Jg är med henne på  jobbet,, för att jag ska plocka ögonbrynen i eftermidda och jag orkade inte åka komunalt,, jag är ganska lat..

Nu hinner jag inte kriva så myckt mer för jag ska hjälpa till lite tror jag,, hon jobbar på dag

is// förskola..

Fråga: Vad kallar ni en plats där barn från typ 2-5 år är?? Jag kallar det dagis och det första årt i skolan kallar jag förskole klass.. Vad kalla ni det,, typ alla tycker att jag har fel.. men vad ska man säja så att majoritetn förstår vad man menar??

Grattis till min underbara kompis Catarin som fyller 15 år idag,, grattis ha en bra föelsedag!!

Kram (L) SES

2010-04-05
 23:07:21

Fy på mig..

Hello!!

Jag tänkte vara en ducktig filcka och gå till sängs efter jag sätt ligally blonde men jag var inte snabb nog att stänga av TV:n så då råkade ju NCIS börja och det är ju alltid spännande så det ser jag.. men efter det kommer jag nog att sova.

Nu hinner jag inte skriva mer för jag måste hänga med i handlingen så att jag listar ut vem mördaren är.

Puss och Kram ses när programmet är slut (om jag inte somnar) i så fall god natt.
2010-04-05
 18:18:06

Liten dikt..

Står på bron och tittar ner...
ett kliv ut och hon finns inte mer...
hon blundar och känner vinden i sitt hår...
ner för kinden faller en tår...
i handen kramar hon ett kort på sin vän...
hon viskar förlåt vi ses snart igen...
precis när hon ska ta sitt sista kliv ut hör hon en röst...
Det får inte ta slut!!
hon vänder sig om,,
det är hennes vän som skriker...
hon lyssnar inte fast hon vet atthon sviker...
hon tar sitt sista andetag och försvinner sen ner,,
hennes väns ögen är det sista hon ser...





Detta är en dikt jag och  en kompis skrev då vi var typ 9 eller 10 år,, vad tycker ni om dikten?? Skrev den i en berättelse vi skrev på svenskan,, jag fick G+ på den berättelsen tycker att det var lite snålt.. Efter lovet ska jag skriva in resten av berättelsen om jag mins så kan ni säja vad ni tycker,, okkii det kanske är lite skryt och säja att man fick för lågt betyg men jag tycker faktiskt det.

Puss och kram,, Ha det gött tills vi ses igen O.o 




2010-04-05
 16:55:47

Inte mer

Hello!!


Imorse tänkte jag gå på en mysig prommenad i det soliga vädret,, men först tänkte jag gå in och kolla lite på facebook.. När jag loggar in möts jag av massa kommentarer där det står typ "vilket hemskt väder" osv,, jag fattade inte vad dom menade, men när jag tittade ut genom fönstret i mitt rum möts jag av en hemsk syn. Marken är täckt av SNÖ,, det var ju vår igår,, enligt mig är det sommar, höst, vinter och vår inte sommar, höst, vinter, vår , vinter!! Naturen har gjort fel vad händer kommer vi att få höst efter detta eller?? Jag är jupt besviken,, vid det här laget hatar jag vintern,, ok när det är till mitten av mars men i april nej, nej!! Är det för att vi släpper ut förmycker smuts i naturen eller blir det bara fel nånstans?? Om det är människorna som förstör årstiderna så snälla försök vara miljövänliga och sortera soppor, välj det miljövänligaste alternativet och ta bara hand om naturen för jag vill ha sommar så fort som möjligt!!


Kram och god tidig kväll,, nu ska jag tvättaoch städa (tråååkigt) men jag måste..

Jag lider med er som ska till jobb eller skola imorgon,, själv har jag påsklov till mmåndag nästa vecka..
Kram (L)
2010-04-04
 17:51:04

På promenad i vår vädret

Hello

Jag kom hem för ca en timme sedan,, jag har varit på laserdome,, pappa fick det i fördelsedags present. efter det tycket vi att det var så fint väder så vi gick runt lite inne i stan och så gick vi bara längre och längre så vi gick från karlberg station till södra station sedan gick vi från tåget hem (det är inte så långt från tåget,,). Det var jätte mysigt att gå i solskenet ska göra igen snart.

Glad påsk till alla,, nu ska jag köra fb,, ses.

2010-04-01
 19:59:37

Glad Påsk!

Hello!!

Hej,, Jag kom hem för en stund sedan, jag har varit ute och gått påsk kärring. Eller vad det heter.. Jag vet att en 15:åring inte ska gå men jag tycker att det är kul,, och man får ju godis''*.

Jag sitter och suger på en klubba med en flodhärt på,, jag känner mig så elak som äter flodhästen den är så söt,, men snart är den borta :( R.I.P klubban..

Grattis pappa i efterskott på 44:års dagen!!

Jag har inte så mycket mera att skriva så jag ska inte skriva mer för då kommer det bara att låta fånigt, så ses när jag kommer på något att skriva om.

Kram (L)