2010-11-24
 21:23:31

Alla prov klara

Hej,, Nu är alla proven för denna vecka avklarad ska bara läsa lite svenska sen är alla läxor också klara,, det är så skönt när allt är överstökat. Någon som håller med mig??
Nu ska jag sätta i gång med svenskan har ändå inget bättre för mig,, kommer också att skriva ett tids inställt inlägg som kommer upp imorgon vid lunch och sen kommer det upp ett julklapps tips så håll ögonen öppna !!
SES kram
2010-11-23
 16:35:54

Bloggsvar

Hej! Jag tänkte bara tala om att om ni har någon fråga att så ställ det på bloggsvar (den lilla rutan med min katt på höger sida) om ni inte gör det kommer ni i alla fall att få era svar där i alla fall för jag kommer inte på hur man svar på en kommentar i kommentaren.
Ha det gött och skriv många kommentarer nu tack Puss och Kram <3
2010-11-23
 16:27:49

Bra läx musik!

Hej bloggen!
Har precis gjort klart svenskan och läst igenom syslöjden,, tänkte läsa lite i "ljudet av ditt hjärta" nu lite läx paus men ändå lugnt. Har fortfarande dö ont i knät,, just ja,, jag har glömt att berätta nästa onsdag ska jag på magnet röntgen första gången spännande.. eller jag vet inte kanske..
Detta har jag lyssnat på när jag har pluggat. Det blir inte enformigt och man börjar inte sjunga med efterspm det inte finns någon text perfekt.
Nu ska jag sätta igång och läsa! See you.
Just ja,, tänkte ju lägga upp en bild på min nya jacka men nu är det så att jag inte hittar min jacka så tyvärr kanske en annan gång.
2010-11-23
 13:41:03

Harry Potter and the deathly hallows!


Hej bloggen!
Som jag sa tidigare idag så var jag på bio i söndags och om ni inte har förstått det så är det filmen ovan jag såg. Jag och min kusin åkte hela vägen till Lidingö för att se den det fans inte en enda plats i hela Stockholm där lilla jag fick plats.. Så klockan fem i söndags drog vi (filmen började klockan sex). Det var tur att vi var där en stund innan för när vi kom kom vi nästan inte äns in på bion för att det var så fullpackat men efter ett tag kom vi in i en annan bio salong som är typ lika stort som mitt vardags rum där det var en film igång och typ 10 pers stod utanför och tittade på filmen utan att ha betalt för dörren stod ju vidöppen,, sen tröck vi oss vidare till disken där vi skulle köpa läsk och godis. Jag trängde mig lite för att slippa stå i kö (sorry alla som stod i kön..) men när jag kom förbi hela kön köpte jag det jag skulle sen fick vi vänta i typ 5 min innan dom hade städat salongen..
När vi kommit in och satt oss kom en gammal gubbe på typ 60 bast och tände upp hela salongen och sa att vi inte skulle hälla ut popcornen som dom innan gjort för då tar det längre tid att städa sen, och så sa han att det var den bästa Harry Potter filmen av alla och bland den bästa filmen han sätt. Han stod där och pratade ett tag frågade om vi satt skönt och om vi var spända på att filmen skulle börja,, sen berättade han också att han hade sätt filmen flera gånger och blablabla man somnade nästan men det var lite roligt.
Sen drog filmen igång och jag tycker att den var riktigt bra men jag tycker att slutet var sämst,,  det var ju del 1 och därför slutar den mitt i så nästa film kommer att börja där denna slutade men då måste man ju vänta tills dess och jag vill inte det jag vill se den NU!! Aja det är bara att hålla ut..
Jag tycker att dom ska införa på alla biografer att någon står där framme och snackar lite innan filmen börjar,, eftersom det var så litet kändes det nästan som om man satt i någons vardagsrum med massa (ca 20) människor och man kände sig väldigt välkommen.
Och till er som inte sätt filmen se den!!
2010-11-23
 10:59:57

Slapp dag..

Hej! Hur hinner alla stör bloggare med att blögga 100000 inlägg per dag?? Jag hinner inte äns på min fri tid...
Idag är jag inte i skolan för jag har så (ursäkta) Jävla ont i mitt knä jag kan knapt gå :( Vad ska jag ta mig till? Jag är as hungrig men jag örkar inte gå ner och jag måste göra läxor.. har två prov imorgon döda mig... Nä nu måste jag fan ta och stoppa i mig något om en timma är det ju lunch höhö undras om man är hungrig då.
Lite senare kommer jag berätta om mitt bio besök i söndags,, låter sjukt trist men det va jävligt kul faktiskt och så ska ni få se min nya jacka jag fick av mamma igår hon e så snäll och gullig ibland när hon överraskar mig med allt möjligt <3 U MM!
Ha det göt ses strax Kram Linnea
PS: Idag ska jag verkligen fixa så att jag lägger upp min autograf istället för att skriva Kram Linnea var endaste gång är såå trött på det haha. Känner mig ganska korkad men vad heter det i stället för autograf??
Bild tagen från Fokis.se så söta
2010-11-19
 08:50:37

So prov

Hej,, strax ska jag till skolan och skriva prov så jag hinner inte skriva så långt.
Jag har inte bara so prov jag har två engelska redovisningar och vi hade en svenska läxa till idag så jag är sjukt trött..
Nu måste jag sticka ses Kram Linnea
tjock potato höhö
2010-11-17
 17:10:30

Magnet röntgen

Hej,, jag har klagat ganska mycket på mitt knä (Ok,, för dom som träffar mig dagligen har nog märkt att det inte bara är ganska mycket utan JÄTTE mycket). Aja,, jag var på vårdcentralen igår och han sa att jag var överrörlig och böjde mitt ben typ 3 dm mer än jag trodde att jag kunde och 1 dm med min arm.. Sjukt läskigt. Jag ska i alla fall magnet röntga mitt knä för att se var det för för fel.
Idag har jag bara varit i skolan och haft det bra inget mer viktigt om mitt liv finns att berätta. Så ha det gött tills vi ses ingen.
Just ja,, L och M är sjukt sega man måste typ pressa mer dom för att det ska reagera.
Puss och Kram Linnea!
Här kommer en bild för jag hatar inlägg utan bild.
2010-11-14
 20:04:00

Tänk om min gris kunde allt detta!!

Ha en bra kväll Kram Linnea
2010-11-14
 16:11:13

On my way

Hej,, hinner inte skuriva så långt inlägg för nu ska jag slänga på mig lite klader sen ska jag dra till mormor. Ses ikväll kram Linnea <3
tränade lite på So:n imorse men det rann bara ut i sanden...
2010-11-10
 21:33:38

"Brev från nollpunkten".

Hej,, Nu ska jag gå och duscha sen ska jag läsa igenom ett utdrag från "Brev från nollpunkten" som förövrigt är en bra bok för att vara något man ska läsa som fakta bok för att få högt betyg i skolan,, dom brukar vara ganska usla annars.
Nu sticker jag för annars kommer jag aldrig att hinna Kram och god natt Linnea
2010-11-09
 18:47:25

Förföljare höhöh

Hej!  Jag känner att det är på tiden att jag bloggar för varenda gång jag inte skriver så minskar statistiken med typ 5 pers så då har jag kommit på att om det alltid finns färska inlägg så går ni in oftare :) Jag är så smart asså höhö.
Jag tänkte plugga ikväll men eftersom båda uppsatserna ska vara inne på fredag så kan jag ju slappa idag men få J**ligt mycket att göra imorgon,, men den dagen den smällen höhö eller det kommer nya bekymmer imorgon egentligen borde jag kanske göra klart allt.. Glöm och dröm eller jag vet inte jag gör kanske lite om jag orkar/hinner har ju faktiskt lite annat liite roligare att göra.. not Jag tänkte fixa klart mitt rum men det tar så himla lång tid.  Höhö,, Mormor ringde och sa åt mig att sätta på tv:n idag och jag typ ba V*n vill mormor att jag ska se på tv hon som alltid säger att jag tittar för mycket... Men sen kom förklaringen haha hon sa att den var mest riktad till min bror men lite till mig också. Hon ville alltså att vi skulle så unga & bortskämda (heter det så?? annars blir det pinigt..) Aja typ alla i min släckt tycker att jag är bortskämd särskilt mamma och pappa och det måste dom såklart gå och tjata om. Men på riktigt,, jag får absolut inte allt jag pekar på,, min mamma skulle aldrig komma på idén att städa mitt rum om jag inte ber henne att hjälpa mig och jag kan faktiskt gå och handla själv och ha hand om en budget. Min bror är typ 1000 ggr bortskämdare än mig,, mamma städade hans rum för att han skulle få övningsköra och han tar ut typ en soppåse per år (Ok, jag kan medge att det var lite för elakt men det är inte långt ifrån..).
Och varje gång mamma eller pappa någonsin nämner något om att jag är bortskämd säger jag bara skyll er själva det var inte jag som uppfostrade mig själv haha. Jag får klaga på allt för jag har aldrig gjort någonting fel...
Just ja,, finns det någon som befann sig i Solna centrum igår vid 4 tiden igår och märkte att en tant blev bestulen på sin plånbok,, om du märkte det eller om det var du som snodde den så kan ni vara hemskt snälla och skriva en liten kommentar för det var någon som snodde min mormors plånbok igår och nu vågar hon nästan inte gå ut..
Nu ska jag göra något vettigt av mitt liv. Puss och Kram Ses nån dag Linnea
2010-11-08
 12:00:00

Grattis!!!!

Ett stort grattis till min bror som fyller 19 år dag! Dagen började med att vi gick upp och sjöng för honom,, han fick en hörbok, en film och fick en hel del strumpor och kalsonger (mamma tycker att han inte ska få så mycket roliga saker när han har blivit så gammal). Av mig fick han en glas figur men en skorpion (det är hans stjärntäcken). Sedan gick han till skolan och en massa människor sa grattis till honom. Sen kom han hem,, och hade glömt nycklar haha så han fick vara utelåst en stund (vet ej hur länge),, han ringde mig precis när jag skulle till dansen så jag hann inte hem. Efter dansen kom pappa och hämtade mig och jag stack hem och duschade sen hämtade vi upp Felix och mamma och drog till en restaurang som jag tyvärr inte kommer ihåg vad den heter. Sen åkte vi hem och sov.
Hittade tyvärr ingen bild på min bror så jag slänger in en annan bild så att det inte bara är en tråkig text haha,, här kommer det en i alla fall.
Just a random photo
Visst är bilden vacker.
Ses nån annan gång Kram Linnae
2010-11-07
 02:28:14

bara lördag..

Hej,, tidigare idag kom jag på att det bara var lördag. Jag var helt inställd på att det var söndag så jag blev helt överlycklig när jag kom på det. Men det är ju tyvärr söndag i morgon och det betyder att jag måste plugga plugga plugga.. Jätte kul.
Nu ska jag hoppa i säng så att jag orkar upp i morgon,, känner mig sjuk och kan därför inte sova men jag måste :(
Ses imorgon om jag hinner blogga.
Kram Linnea
Just ja,, jag sov aldrig hos Emma (min kusin),, när det var typ 5 min kvar på filmen i fredags kände jag mig jätte dålig så jag stack ut från bion för att få vara själv en stund men det mådde jag inte alls bättre av. Vi gick till tunnelbanan och "lämnade av" Noomi, Julia och deras pappas sysling som för övrigt 18 år och från USA sen drog vi tillbaka till bion som var stängd så vi kom inte in så klockan tolv på natten stod vi på Hötorget och väntade på att min pappa skulle komma och hämta oss. Asså jag var skit rädd vi träffade på värsta konstiga människor och jag var så jävla rädd och Emma som är ett år äldre än mig tycker jag skulle ta ansvaret höhö men hon typ klängde på mig av skräck.. haha jag var den modiga för en gångs skull.. Jag är mörkrädd och extremt rädd för att vara inne i stan efter klockan 6 fråga mig inte varför men jag blir bara så jävla nervös.. töntigt ja men sådan är jag..
Vi stod och väntade på min pappa vid godis affären på sidan av bion och då säger Emma att  vi skulle gå ner i garaget för där var det ljust,, och jag ba.. är du dum i huvudet hur vet du att det inte står någon som är helt störd där.. Asså nu hade vi väntat i typ 20 min så jag var ganska uppsträssad och framför alla ville jag bara bort (det var typ en fyllegubbe som gick mot mig och jag fick panik och mejade in Emma i några cyklar för att komma fört förbi och han typ skrek efter oss är vi började springa,, oh shit va jag va skraj..) Då hon hade kommit med sitt galna förslag så såg jag att det fanns ett hotell på andra sidan gatan och jag typ "vi sticker in på hotellet och frågar om dom kan skydda oss,, och Emma typ det räcker väll om vi frågar om vi får stå där inne "haha tänk om jag hade frågat om dom kunde skydda oss då hade dom typ trott att vi var förföljda höhö..
Sen kom min pappa och jag drog hem och såg på film för att inte drömma mardrömmar om fyllegubben,, jag drar typ alltid ihop allt läskigt som hänt i mina drömmar hatar det. Jag såg "Dear John" asså jag brukar inte gråta för filmer men alla gånger jag sätt den börjar jag alltid gråta på samma ställen men jag vet inte varför för den ör typ inte äns sorglig.
Nu måste jag verkligen sova men sköt om er. Puss och Kram Linnea
Jag slutar ed en liten låt som jag tycker är bra,, sov sött.
2010-11-05
 15:30:00

Spa

Hej,, om jag inte hunnit skriva något på morgonen så har jag gjort mer i mitt rum (det tar tid) + att jag antagligen har gjort läxor. Nu är jag påväg till spat (som jag inte kommer ihåg vad det heter men men...)  Hoppas för mig själv att jag får det kul och skönt höhö.. Jag vet inte riktigt var jag ska skriva eftersom detta är tidsinställt och jag kan inte se in i framtiden då jag gissar lite.
Ha det bra så hörs vi nån gång. Kommer att vara på spa från klockan 16.00 idag till 12.00 imorgon. Sen drar jag direkt till min kusin och sen ska vi och våra kompisar från götet gå på bio och restaurang  tror jag,, det är i alla fall var Emma (min kusin) sagt. Och sen ska jag sova där en natt.
Vi får se om jag hinner skriva ett litet inlägg nån gång (tror tyvärr inte det..)
Ha det gött SEs Linnea
2010-11-04
 12:37:32

1h 20 min

Hej,, vi ska dra om 1h och 20 min så jag har det lite stressigt. Har inte packat något överhuvudtaget... Tänkte bara kika in och säga hej men nu måste jag gå höhö,, onödigt inlägg men men..
Kommer kanske upp en dagens outfit om jag hinner,, nu ska jag gå och hårdvattna blommor...
Kram SES LInnea
2010-11-04
 00:14:03

Himlen är oskyldigt blå...

Ojoj vilken liten bild det blev..
Hej!!
Kom hem från Kista för ett tag sedan,, var och såg Himlen är oskyldigt blå med Alma och hennes familj -Agnes som var hos en kompis (Saknade dig!! höhö), Almas lillebror Edvin hade med en kompis också.
Jag tycker att det var en bra film men dom kunde ha höjt ålders gränsen till 15 istället för 11. Jag tycker att denna film var obehagligare än en action film där dom springer och skjuter på varandra för det är inte så verkligt att det skulle stå massa människor på gatan och skrika och skjuta på varandra, men jag vet att det finns knarksmuggling och att det finns människor som är så dumma att dom håller på med sådant, och jag läste i
Justja,, blev sjukt förvånad att Pelle Svanslos spelade pappan trodde det skulle vara han på bilden.. Har typ igen koll på var alla heter så ni får försöka förstå er på mig haha hoppas att ni fattar..
Kram och god natt Linnea
2010-11-02
 19:17:38

Känade 400 spen på ingenting haha..

Hej!!
Inatt så klickade jag mig in på Nelly.com och fick mamma att titta på rean som dom har nu. Så jag beställde hem 7 saker har jag för mig,, hoppas att dom kommer snart.. Ville ha två klänningar och två linnen men dom var för stora så det gick inte..
Tänkte leta upp dom på sidan så att ni kan se hur dom ser ut.
Sille Earstuds SEK 49, Pieces - NELLY.COM
Embroid Layer Dress SEK 99, Club L - NELLY.COM
Mini SL Long Top SEK 49, Vero Moda - NELLY.COM
Flowery Leggings SEK 49, Purple - NELLY.COM
Animail Top SEK 39, Club L - NELLY.COM
Cassandra Tunic SEK 49, Jeane Blush - NELLY.COM
Jag kommer inte ihåg vad det sista är men jag lägger ut fler bilder när dom kommer.
Nu måste jag sticka ner och äta. Ses Kram Linnea
Uppdatering:

Det lila rosa linnet var slut så det fick ja aldrig.. :( och den färgglada klänningen kom i en rosa nyans istället för blå. Den jag inte fick var mycket finare.
2010-11-01
 13:01:00

Veckans blogg blev...

Vinnaren till veckans blogg är..... http://oliviasfotoblogg.blogspot.com/ Grattis!!!
När jag fått tag på henne så kommer det upp ett inlägg här.
Om ni tycker att denna tävling är rolig kommentera om ni tycker att den är skit kommentera,, jag vill vveta hur jag kan göra min blogg bättere.
Puss och kram ses Linnea
2010-11-01
 11:40:57

Bläääääääääääääääää

Hej!! Idag har jag bara fortsatt med mitt rum. Min nya garderobs konstellation är snart klar och jag ska bara fixa lite på mitt skrivbord sen var man klar. Ojj ojj nu kurrar magen då är det dags för lunch, tänkte belöna mig själv för underbart arbete med en film till. Hoppas att jag hittar något gott för jag är vrålhungrig.
Just,, på fredag ska jag träffa mina underbara vänner från Götet,, dom sitter på tåget upp hit nu. Längtar.
Jag har tänkt på en sak,, på första sidan på blogg visar dom dom mest aktiva och mest kommentarer, och besökta men det bartyder ju att dom är populära så dom behöver inte fler läsare till skillnad från mig som hade 2 stycken igår. Kan dom inte ta dom som bloggar 1-2 inlägg per dag och som är lågt besökta och inte får kommentarer så ofta då skulle jag ju vara överst. Men nu får dom som redan har allt ännu mer och jag får bara mindre och mindre... Suck
Ses senare Kram Linnea
2010-11-01
 01:30:34

Bus eller godis??

Hej!! Jag och min kompis Maria var ute och gick bus eller godis så jag ser hemsk ut..
Sorry att jag inte bloggat men jag har inte haft något att blogga om. Jag har gjort om i mitt rum det är allt.
Nu ska jag tvätta bort allt smink och sen ska jag sova.
Ses imorgon Kram Linnea