2011-10-24
 22:44:13

Jag har en plan..

Hej på er!
.
Först innan jag skriver om min briljanta plan så vill jag bara berätta att jag har världens största nötskalle.. Jag skulle duscha och då hade jag glömt att ta ur örhängerna innan så jag lägger dom på badkarskanten och när jag är klar ligger där bara ett.. smart som jag är har jag såklart duschat ner ett i avloppet.. duktigt..
.
Nu till min plan, fast det är ingen plan det är bara mer hur jag ska lägga upp mitt liv.
.
Jag är trött på att slänga på mig det som ligger närmast i klädhögen på morgonen eller göra läxan i sista sekund osv
Nu ska jag ändra på det!
.
Jag ska imorgon ränsa ut hela min garderob och bara behålla det som jag verkligen vill ha, sen ska jag jobba i matte så att jag hinner till där vi ska vara i boken, sen blir det att skriva svenska, so och läsa ut hundraåringen så att jag helhjärtat kan börja läsa engelskaboken, jag måste också plugga inför engelska provet på onsdag och sen ska jag slänga bort allt jag inte vill ha in mitt rum och det jag vill behälla men inte ha nu ska jag ställa i en låda på vinden.
.
Jag kommer absolut inte att hinna allt imorgon så lite får bil på lovet och jag kommer inte orka speciellt mycket heller eftersom jag måste hinna bli frisk.
.
Just ja,, jag skulle vara Lady Gaga på maskeraden jag ska till på lördag men det kommer aldrig att funka så nu är det bara att tänka ut någonting nytt..
.
Ha en bra kväll, god natt! Kram <3
.


Maria

varför kan du inte vara Lady Gaga? Det verkade som att det var en jättebra idé! :)



PUBLICERAT: 2011-10-25, 13:47:32 | URL: http://marysss.blogg.se/
isabella♥

sv: Åh tack så mycket! :D Kramar



PUBLICERAT: 2011-10-25, 19:43:36 | URL: http://isabellalindgren.blogg.se/
BELLZOR

sv: Skitkul att du är med och tävlar! :) Lycka till raring. Kan passa på att tipsa om en tävling där du kan vinna en hårförlängning! Klicka på länken nedan: http://bellzors.blogg.se/2011/october/vinn-harforlangning-i-valfri-farg.html#comment



Kram! <3



PUBLICERAT: 2011-10-25, 22:53:37 | URL: http://bellzors.blogg.se/
iiiden med 3 i

Nu har du chansen att visa upp din outfit inför 900-1000 läsare / dag !

länk : http://iiiden.blogg.se/2011/october/tavling-pa-g.html#comment

kram!



PUBLICERAT: 2011-10-27, 18:11:21 | URL: http://iiiden.blogg.se/
Artur-Hugo Karlsson

Hej. Jag heter Artur-Hugo Karlsson, och jobbar med att hitta personer som laddar ner filmer. Jag har nu hittat en ip-adress som leder till din dator. Vi på stiftelsen har änu inte diskuterat bötern så vi kommer att återkomma med det. Jag kommer att ringa dig på din hemtelefon måndagen 2011-10-31 klockan 18:30. Med vänliga hälsningar, Artur-hugo Karlsson.



blev du lurad nu? :)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:


linnojjas -